Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Şöyle düşün böcük evi havaya fırlattım altını temizledim

Tek halılarım kaldı temizlenmedik.Onuda yarın yıkamaya verecem..

Çok şükür ctesi olmasaydı ne yapardımm

anam bızede gelsene
Ah canım önümüzdeki haftasonu misafirlerim olmasa gelirdim..

Bence böcük konuşma yapınca patronun yaptığı iyilikleri sayabilir

öle bırı değil ama dıyelımkı dedı
bende yaptıklarımı derımm işim olmayan işlerı nasıl yaptığımı

İyi geziyorsun maaşallah..

Ctesi saate bakarak iş yaptım.Abartmıyorum.iç dinlenmeden mutfak dolaplarımı 3 saatte,Yatak odamdaki dolaplar çekmeceler 2 saat sürdü..

işyerlerinin çoğu öyle en basiti istinyepark açılacağı zaman büyük işleri bizdeydi. ve Ramazan ayına denk geldi sahura kadar çalışıyorduk.
sabha yine normal saate iş başı yapıyorduk her günümüz böyle geçti 1 Allahın kulu da bunlara yazık bari sabah geç gelsin demedi onun için artık fazla işler hakkında yorum yapmıyorum.
bu bahsettiğin her işyerinde var. bak yine yaram büyüdü keşke kovsalar demeye başladım kurtulsam bende... bizimkinin ziraat işi olsa da içim az daha rahat etse

diğer işini garantile patrın ile konuş ona göre atar yapar çıkıyorum dersin
ama bende yapacağına inanıyorum onca şeyi yapmış adam bunu dayaparr

İyi geziyorsun maaşallah..

Ctesi saate bakarak iş yaptım.Abartmıyorum.iç dinlenmeden mutfak dolaplarımı 3 saatte,Yatak odamdaki dolaplar çekmeceler 2 saat sürdü..

vallahi ya şu gezme konusunda fenayız. Rakip falan tanımıyorum artık deli dana gibi geziyoruz annemin tabiri ile de ipini koparmış kurbanlık dana gibi

Allahtan eşimde ben gibi ne kadan yorulsakta hadi şuraya gidelim diyince sanki bedenimiz yenileniyor

benimde mutfak dolaplarımı temizlemem lazım bak şimdi haftasonu banyom ile k. tuvaleti temizledim duvarlarını falan çamaşır suları ile sildim ( pasaklı değilimdir hahahah )

her işyerınde vardır emınım
mesela bak öle şeyler oluyorkı
çaycıya gıdıp hatsayım dıye kuaföre gıdıo ben 2 yıldır 1 gün gelemedım bana ınsan ptesı hatsa mı olur dedıleryanı sankı robotumkı ben yıllık ızın bıle kullanmadım henüz
ıyılık yaramıo ben onu bunu bılmem
sustukça senın üstüne cıkıyorlar

ınş.yapar bende cıkmam ıstemem ama oranında şartları ıyı bakalım y hayrlısı
ctesı çalışmamak demek benım ıcın büyük bı nımeterken cıkmak gec gelmek falan bıde orda işler daha hafıf
mesela nete takılsam sorun olmaz acıp kıtap okusam sorun yapmaz ııyı bı usta bunları bana hep derdı anlayışlı
ben burda 10 dk erken cıkamıyorum ama hergun yarım saat gec cıkıyorum

Geleyim böcük adresi verin sırayla gelecem hepinize

tmm yazarımmmm

ya benımde temızlık yapmam lazım ama keyfım yok nedense
halılarım gene kirlendı ama aynı yere vermek ıstemıyorum
anadolu yakasında güzel yıkayan yer arıyorum
halıları verecek bı yer bulursam perdeler koltuklar gene temızlenır yok vermezsem bahara kadar kalır hıc uğraşmam

iyi düşün canım. diğer tarafa güveniyorsan bence zam yapmasını bile bekleme git..

iyi düşün canım. diğer tarafa güveniyorsan bence zam yapmasını bile bekleme git..

iyi düşünmeye çalışıyrum cnm
bugun akşam cıkışta usta ile otrup konuşcam bakcem duruma
yarında patronla konuşcam
zaten ıstedığım zammı vermezse verdığı zammı ben almıycam cıkarım

Günaydınnn kızlarr

böcükk eminmisin ya çıkcakmısın işten?? senin patronun iyiydi ya ondan şey ettim ben ascık acaba bi konuşsanmıydı cmt çalışmak istemiorum fln die bence senin patron bulunmaz kaftan yani tabi gene sen bilirsin anladığım kadarıyla çok çalışıyosun yoruluyosun ama şimdi diğer yer sana cazip gelio çok iş olmıcak diosun anlayışlı diosun cmt tatil diosun ya bu söledikleri şeyleri yapmazlarsa her işyeri en başta ne vaatler veriyo o zman pişman olursan buraya geri dönebilcekmisin? pirince giderken evdeki bulgurdan olmayasın

Son düzenleme:

kesınlıkle zaten ondan aklm karışıkya normal bı patron olsa çeker gıderdım ctesı
yok cnm konuşsamda ımkansız vermez ctesı
aslında ne eksperler ne sıgorta şirketlerı çalışıyoo oturuyorum ama genede gelıyoru çaycı erken cıkıo caya bakıyorum şaka gbı
akşam bı konuşayım yamuk yapacak ınsan değil ama kendımı garantıye almam lazım
yok cnm dönmem dahaçıkarsamen kötü ıhtımal taşınırım

hakkında ne ise hayırlısı o olsun

ınş cnm sağol

ustayla anlaşamazsan çıkacazkmısın yinede işten

ustayla anlaşamazsan çıkacazkmısın yinede işten

anlaşamıycamı sanmıyorum cunku ben bişi demeden o bana teklıfını sunmuştu ama dıyelımkı anlaşamadık
gene konuşcam patronla
olmazssa ıdarelık devam ederım ve bıkaç ay çalışp duruma bakarım cnm
en sona taşınmak kalıo banazaman ne gösterecek bakalım

şimdık para alayım harç yatırmam lazım ne dıycek:26:ctesı kendı dedı aslında ama bişi dmez ınş
hee bıde bana bgun kargo gelecek ya cıkmasam mı ne

hafat sonu bı sürü kıtap aldım genemusmutlu oluyorum yaa
ama sabahları otobuste okuyamıyorum cok kalabalık ya okullar açıldı yabıan evvel hepsını okumak ıstıyorummm

patron zam yaptı ve sen ıstemedın delı garu neden pekı

hafat sonu bı sürü kıtap aldım genemusmutlu oluyorum yaa
ama sabahları otobuste okuyamıyorum cok kalabalık ya okullar açıldı yabıan evvel hepsını okumak ıstıyorummm

dun kalbım cok zorladı Allahın rahmetıne kavusuyordum az kalsın :18:
benıde beyaz gardenyam beklıyo evde ama okuyamadım uzun zamandır bıde yenı kıtabım var asık hayalet

dun kalbım cok zorladı Allahın rahmetıne kavusuyordum az kalsın :18:
benıde beyaz gardenyam beklıyo evde ama okuyamadım uzun zamandır bıde yenı kıtabım var asık hayalet

neyse yırtmışsın kefenı
onlar kımın kıtapları
hiç duymadıydımmm:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…