Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

neyse yırtmışsın kefenı
onlar kımın kıtapları
hiç duymadıydımmm:26:

valla ya gıdıyordum nadıasız kalcaktınız az kalsın
benımde aklıma gelmıyokı nete yaz cıkar .. ama beyaz gardenya cok guzel keske ara vermeden okuyabılseydım ...
sen ısı anlat hele ... ne ettın ne dedın patrona

napardık la sensız
aklına mı gelmıoolen çaktrmadan netten bulda dıyıverır ınsan:)
ben bugün konuşcaktım aslında ama ustada benı yanına ıstıyordu önce onunla akşam görüşcem sonra duruma göre ama kalsamda gtsemde konuşcam bu zammı kabul edemem

zam konusunda sesimi çıkarmıyorum bizede 6 tl yapıldı zam ama bu sefer vergi kesintisi filan derken zam -13 tl oldu :))) o günden sonra zam yapıldı şukadar filan dediklerine hiç bakmıyorum ne yaptıklarıyla ilgilenmiyorum maaşımı alıp her ay Allahım sen bereket ver diyip diğer bankaya yatırıyorum :))

böcük hayırlı olsun son 5 yıllık yapılan zamlarımı toplasan eminim 120 tl yapmaz :))

Böcük 300-400 az kuzum..Şirketi üstüne iste

len dalga mı gecıon sen
çaycıya çırağa 200 yapan bana neden yapmasın
muhasebe hasar uzmanı eksper herşeyıyım buranın ben
ısteyenın bır yüzü vermeyen pascal olsun

Demek çaycı çayı iyi demliyor

Konuşta bizede haber et merak ettim ben

benım üstüme o garu bıde zam alırsa gene 200 benı geçer laaaz mı ıstıyom ben
he ama yarın konuşcammmm meraklan az
önce ustayla sonra kendımı garantıye alınca patronlaaa
cnım patronum yaaa üzülmesın bana yapsın zammı kurtalalım bu durumdan

off dışarı cıkcaktım kargo bgun gelcekmışş
erken gelsede harçı yatrsam ehlıyet için randevu alcam daha perşembe cumayaayy elıme bı alaydım su ehlıyetı beee

nan garular asgarı ucretımızden kesılen bı vergı kaldırılmıs 120 tl zam gelıomus sanırsam anam soledı de sız bılıonuz mu ısın dogrusunu

nan garular asgarı ucretımızden kesılen bı vergı kaldırılmıs 120 tl zam gelıomus sanırsam anam soledı de sız bılıonuz mu ısın dogrusunu

bilmim ama ınş öledır
asgarı ücretle çalışan onca ınsanın yüzü gülsün ısterım tabı eşiminde

bilmim ama ınş öledır
asgarı ücretle çalışan onca ınsanın yüzü gülsün ısterım tabı eşiminde

bocugum bnce ıı dusun ıssızlık kotu ..
usta dukkan actı mı kendıne ?
ıyıce olc tart yanı belkı bu kdr rahat olamayacaksın sen daha ıı bılırsın tabı ama uzulmenı ıstemem

Kızlar ya çok dertliyiz biz ailecek ya abimin eşi, yengem ama ablam olsa bu kadar sevmezdim derim ablam derim zaten hep abimle bile o kadar yakın değilik çok iyi çok hoş ama çalışmıyo bi türlü dikiş tutturamadı çalıştığı yerlerde üniversite mezunu tekstil öğretmeni aslında ama ne ataması oluo ne biyerlerde çalışabilio gitti formasyon mu ne aldı bi kaç sene başka branşta dershanede çalıştı ama sonra çıkarttılar branş bulunca aslında eskiden olsa bi süre çalışmasın varsın derdim ozaman durumları iyiydi ama abimin durumu bozuldu bi işyeri vardı kriz zamanı battı çok borçları oldu durumlarını yeni yeni toparlamaya çalışıolar ki onda bile zorlanıolar abiminde kalıcı bi işi yok şuanda ne iş bulursa günlük haftalık fln orda burda çalışıyo tabi yetmiyo zaten uzun bi süre pskolojıleride bozuktu buarada uzun zamandır çocuk istiolar ama çocuklarıda olmuo iyice bunalımda yengem o kadar üzülüorum ki ikiside öyle temiz kalpli öyle iyi insanlar ki bi yüzleri gülmedi gitti insanların herşeyine koşarlar ederler fln bazen çok kızıom abimede yengemede abim haftalık günlük işler buluo çalışıo ama artık sigortalarıda yok doktora bile görünemicekler ve yetmiyo yengeme kızıom abla diom iş aramıon ondan bulmuon bak bulan nası buluo diom herhangi biyerde gir çalış diom, diom ama içim acıyo derken biliom hiç kolay olmadığını belki gaza gelirler die umutlarıda bitti çünkü buarada yengemde evlenmeden önce durumları çok iyi bi ailenin kızıydı (şimdi aileside bi tekme attı) bizimde dururmumuz iyiyizdi abim batırmadan önce ikiside anlamıorum ki utanıolarmı herhangi biyerde çalışmaktan neden böle yapıolar biz destek olmaya çalışıoz ama gelirimiz belli giderimiz belli zaten hep desteğiz Allah var annem babamm hiç boş bırakmazlar ama nekadar olsa emekli insanlar onlarda ben çok olamıom maaşımdan dolayı ama gene boş gitmemeye çalışırım hep ama yetinemioz nası sölesem napsam düzelseler çokta kötüler artık üzülüyolar eziliolar içim acıyo onları düşündükçe gördükçe bazen diom bi çocukları olaydı bari onla kafaları dağılırdı belki bi nasiplari açılırdı (

of yazmasam çatlıcaktım canım sıkılıo nezamndır bu konuda kimselerede bişiy diyemiom öle harıl harıl iş arıom abime yengeme içimi dökmek için yazdım (

Son düzenleme:

ben niyeyse bu haberlere hiç inanmıyorum belki bir vergiyi kaldırırlar ama iki katı tutarında başka yerden başka isimle bişiy keserler

Allah yardımcıları olsun

bocugum bnce ıı dusun ıssızlık kotu ..
usta dukkan actı mı kendıne ?
ıyıce olc tart yanı belkı bu kdr rahat olamayacaksın sen daha ıı bılırsın tabı ama uzulmenı ıstemem

kötü tabısı cnm
haksızlıkta kötü

açtı cnm herşeyı oturtmuş yerıne harıka olmuş dukkanı maşallah
Allah utandırmasın
onada cok yanlış yaptılar
14 yıllık elemana zam vermeyıp çırağına zam yaptılar nerdeyse usta ıle bir alıyorlardı o da brakıp gıttı
burda haksızlık dız boyu bacumm
bakalım hayrlısı
burdan daha rahat olacağım kesın
kıtap okumak net serbest aıle gıbıyız
dışardan yemek yıycez ama harıka mutfak yapmış ben onlara çay vermekle gocunmam ama burda bı kadın varken onun işini yapmak zoruma gıdr
hee bu arada orda çayı ben vermıycem tabısı ama bı örnek verdım
ofısıde harıka yapmış
programı kurturacaktı
akşam bı konuşalm bakalım şartları kabul edecek mı ctesı bı kere çalışmam dıycem

Ahh keşkeeee 120 lira bile şuan bana çok iyi gelir, ztn sevgilimin doğum günü yaklaşıyo benm para suyunu çekti bişiylerde alamam gerek ne alcam onuda bilemiom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…