selam kızlar nasılsınız ?
bocugum patronla konustun mu son durum ne
yorgunum mutluluk mandıs sel ve ısmını yazamadgm arkılerım nasılsınız bakalım ne var ne yok
yorgunum mutluluk mandıs sel ve ısmını yazamadgm arkılerım nasılsınız bakalım ne var ne yok
mandış sen kk topıc açıp satsana
yaptıklarını resımlerı çek ekle
alan olur
ben olurum meselaaa
nasıl olayım yorgun romantik bişiy yapmıyor tek yaptığı temizlik :))
yapmadımki bunlar bana ait değil böcük netten aldım model olarak hafta sonu kursa model götürcem birini başlıycam yapmaya
benim 3 haftalıktı öğrendiğimde :) küçük erkekim yaaakaç haftalıktı öğrendiğinde..Nasıl anlamadım..
Evet küçük benimki daha..
Belki bir umut bayramdan sonra kalbide atar belkim (inşallah)
yuh diyorum başkada birşey diyemiyorum, ne vurdumduymaz karısın la sen12 haftalıktı :)))
seninkilerde huzur bozmaya birebirler hee ne garip insanlarbende bılmıyorumkıişleri güçleri yok durmadan huzur bozmak
bı gönderırken sormuşlarmış evıne yolladığı kzına gelebılır mı dıye yokkk nerde
geçen geldı aylarca kaldı enıştesı(ablasının kocası)heryerde başıma iş açmadan bı gtseydı dıye dert yanıyordu daha geçen ama onlarda bunu anlıycak kabılıyet yok
aman banane yaaa sadece sinirimi bozuyoo oo yoksa ben ne evıme alırım ne gıderım naparsa yapsınlar yalnızca bayram bı uğrarım o kadar
yaparmıyım hiç yorgun vermezse kızını kaçırırız bizdeselam kızlar, eveeet halı yıkama fiyatlarını öğrenmiş bulunuyoruz, evden almayan yakındaki ufak yer 3,5; evden alan birkaç sokak ötedeki yer 4 tl, neyse yine aşırı fark olmadı sizin orayla, nasıl olsa alışkınız biz kazıklara
he böcüşüm kertmiş bunlar bebekleri
mandiş oğlan doğursunlar da kızın seçme şansı çok olsun, sonra eldekilerden seçmek zorunda kalır
sel, di mi ama güzellik göreceli, sakın süt kardeş yapma
12 haftalık mı boşver allah da seni güldürsün
benim kızım seçmeyecek hiç yüzlerine bakmayacak tek bakışı saçlarını başlarını yolmak için olacak :)))
ne dedı pekı canım ? calısmaya devam edıyorum tatlım napımkonştumda yarın bakcez artıkkksen napan cnmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tsk canım benım ıyı ıste osturuyoruz sen nasılsınaçıldı banın hoşgeldin sefa getirdin nasılsın nadia
hosbuldu balım ıyı calısıyorum ıste napım sen nasılsın doktora pazartesıye randevu aldım ıste bakcez artık banlıydım yoktum buralarda sekerımnadiaaa hoş geldin, nerelerdesin, nasıl oldun, umarım dr.a gitmişsindir ve tedavin başlamıştır ya da gerek bile kalmamıştır.
4. ydü hani 3 çiçek var, ama sen bana bakma ben bu tip şeylerle ilgili olmadığımdan diğerleri hep aynı gibi geliyor bana bunlar daha canlı olarak gözüme girdiler ama sen nereye asacak edeceksen ona göre seç bence, uğraşacaksın işine yarasın mandiş
aa nermin'i görmedin mi adam çamaşır suyu dedikçe kendinden geçiyor manyak
hosbulduk canım bnde aynı kosturmaca sn nasılsın bebıs nasıliyiyiz kuşum sen nasılsın hoş geldin bu arada
gunaydın hatunlar :79:
bugun tükanı ben açayım bariii
günaydın cnm nasılsın h geldın
mapıs yenı mı bıttı yoksa işin mı vardı
bende bugun alcam maaşı cnm duruma bakcez artıkhayrlısı olsun
tatlım mapus 16 snda bıttı ama 5 gundur tukanın netı yoktu gelemedım aksamda kımse olmuyo burda ,
patronla ne konustunuz kız ?
Keske bende gelmeden maasım 1000 tl olsun deseymısım sımdı cok pısmanım ama adam kabul etsede etmesede maası gerı gelmek zorundaydım ya kabul etmeseydı de gerı gelseydım o zmnda bu bıze muhtac derlerdı bılmıyorum ya
anladım cnm özledık senı
mutluda yok kaç gündür
ben sorun olacağını sanmıyorum tatlım 320 tl zam ıstedım söyledım sanırım vercekbende hemen bı hesp açıp onu oraya yatrcam bugun yol paramıda aldım onada 50 tl zam yapmış onuda atcam kenara yaçasın
bıde bayramdan sonra annemle çanakkale şehıtlığıne ve gezmeye gtmeyı düşünüyoruz bı tur ıle konuşcam ve ayarlayıp ıznımı kullancam 1 hafta.patronda yardımcı oluyo onun arkadaşı tur şırketı onunla göndercek bizi bakaım daha koceme demedım o ne dıycek
Bence sana onlar muhtaçtı cnm sonucta taa evıne kadar gelmedıler mı hazır ayağına gelmış kısmet ama sen tepmışsın artık cok geç
bence asla sen muhtaç değilsın o durumda onlardı neyse sağlık olsun
bende yılbasında ıstıycem zamı sen nasıl konusuyorsun zam ısteyınce
himm kim etmıyorumm dırek konuya dalıyorum
hatta ızın konusundada bıraz dik dik konuştumm:)sen nasıl konuşuyon benle dedı vermıycem ıznını dedısen benım gıbı konuşma ben bıraz odunumm ama kızdım ona nyse
dedımkı ben bu zammı kabul etmıyorummm dedımbakarız dedı öle işte aslında dırek konuşmak lazımmm hem küm etme yeter emın ol kendınden alacakmış gıbı sonra alırsın ınş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?