Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

sağolasın canım teşekkür edeirm..

orası haydarpaşa anadolu yakasında kalıyor.

bu arada dün akşamda evdeydim

e yuh sen de beni iyice cahil yaptın spidi haydarpaşa değil yav, sirkeci'den kalkan trenin son durağı halkalıymış şehir için olarak yani tabii 83 te falan şimdi hat uzadıysa bilemiycem

vah vah evdeymişşş , sen dur da biz gelezim azıcık di mi ama

bir an evlenene kadar çekeceksin sandım fotonu doğana kadar sonra da çocuğun fotolarını çekeceksin di mi:))) yoksa gelin korkar valla, ama anıları mutlaka not edin kızlar, annemin çok az da olsa bizle ilgili notları var ajandalara yazmış, iş notları arasında da olsa, birkaç cümle bile okumaya başladığımda ilk defa kendim okumuştum hala daha ne zaman elime geçse bambaşka duygulara kapılırım, canım annem

yok kısılmadı kangam, yasemin 1 numaram benim

bunu dememeliydin aynısını ben dediğimde bu topikte az geyik yapmadılar bana

aa geyik yapılır mı ya, çok güzel şeyler bir daha elde edilemeyecek şeyler anılar sonuçta, elinizden geldiğince yapın valla

hayırrr

Oldum olası bu fikir aklımdaydı benim..

bunuda uydurmadım hee hatta defteri evlnirken takı töreninde boynuna asmaya kadar espirisini yapmıştık :)

boşver bende espirileri patlatlılar sana ses çıkarmıyorlar bu kızlar var ya :))

haftada bir foto çekmek değilde ben ayda bir yapıyorum o foto olayını

Bebeğimin gelişşimi için kendi fotomu çekecem yorgun..Bebeğim doğunca onun resimlerini çekmeye başlıyacağım..
Gelinmi dedin sendemi yorgun paşam olacağını düşünüyorsun..

Keşke benim annemde yazsaydı birşeyler..Çok isterdim..Hayatta olsa sorardım sen nasıl öğrendin ne hissettin diye sormak sözkonusu olmadığı için

evet evet bu cümleyi hatırlıyorum..Bunu yorgun demişti :)

ben daha yeni haberdar oluyorum bu düşünceden nasıl demişim o cümleyi boşver, merak etiim bak şimdi mandiş hangi aylarda geçti bu konu resmen ilk defa duyuyor gibiyim kesin bunadım ben :84:

mandiş senden kıskandım geçmişe baktım.Bak ne buldum

içimdemi tutacakmışım :)))))

ben daha yeni haberdar oluyorum bu düşünceden nasıl demişim o cümleyi boşver, merak etiim bak şimdi mandiş hangi aylarda geçti bu konu resmen ilk defa duyuyor gibiyim kesin bunadım ben :84:

yorgun bende merak ettim mazide dolandım bulamadım orayı başka topiktemiydim acaba 1022 de kaldım oraya kadar yok pazartesi araştıtrmalarıma devam ederim :))

eğer ben o espriyi yapıp da unuttumsa bu konuyu alzheimer başlangıcı var dimektir gerçi olabilir malum az şey yaşanmadı arada geçen dönemde...

mandiş gidip eve getireyimmi hemen..Hamile var topicte bizde pasta helva diyoz tüh... Bak gidip getireyim istersen

boşver bak bunları unutmuştum gün olmuş devran dönmüş şimdi herbişiyi anlatıp canını çektirip sana getirmemek var

yukardanda anlaşılacağı üzere ilk espirisini ben yapmışım

yorgun o zaman ettiğin dua kabul olmuş bak kendin için etseymişsin tutacakm ış dua kapının açık olduğu vakite denk gelmiş :)

zamanında olmuş sızın boston o zaman:)
salla alan genışl nasılsa:)
anam kara şey rengı az açılsın dıye şey ettım ben

bıttım gercekten orası süperdı
hayırrr

Oldum olası bu fikir aklımdaydı benim..

durun bakem orda
bu fikri ben ortaya attım ılkkkhatta mandışe dedımkı altta yazan gelşme takvımındekılerıde yaz
yalan nı lennn

doğru böcük az önce karıştırdığım mazi yazılarında gördüm sanırım 1020 nolu sayfadaydı :))

ya defteri hatırlıyordum da dalga geçildiğini hatırlamıyordum mandiş, boynuna asmayı sanki ilk defa gibi okudum hakkaten yine güldüm, ama deftere değil ki dalga boynuna asmaya he valla allah biliyor ya anneye can yoldaşı kız diliyorum ben hele seni düşününce tam kız annesi gelin olsa acırdım, gerçi boşver'in takmalarını düşününce boşver'e de kız lazım, gelinin her lafına takar yoksa

dimi yaa vet boşverede kız lazım selin oğluna versin dünür olsun lar :))

yapmışız yorgun iyi espiri devamıda var 1033 nolu sayfadan sonrasında okumak isteyene :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…