sağolasın canım teşekkür edeirm..
orası haydarpaşa anadolu yakasında kalıyor.
bu arada dün akşamda evdeydim
Güzel bir kutu ayalıyacam mandiş..Tüm testlerimi ultrason fotolarını her hafta ayrı fotomuda koymayı planlıyorum..Bebişim doğduktan sonrada günlüğe devam etmeyi planlıyorum..Taki aklı erene kadar..Yada ömrüm elverdiğince..Evlenirkende bu kutuya günlükleride koyup hediye edicem..(inşallah o günleri görürüm tabi)
aman acelenız neydı dadaha 2 yıl bişi değilmışş
neysekı melek gelmışte uğraştrmamış barı
bende dıycektım hee günlüke bak dıyee:)neysekı yüreğımıze ındırıyordun
zehırlı olmasada ısırmasın ben çamaşır suyunu boca edderım tepesınden valla
ksıldı mı ses barı kanga
ayy yasemını ızledım şükür
zeliş kız bebeğı ıle nasıl rol yaptı yaa bıttım
h geldın cnm hatta kolay gelsınnn
bugun son yarın yatcan
çalış sen gıt
bunu dememeliydin aynısını ben dediğimde bu topikte az geyik yapmadılar bana
hayırrr
Oldum olası bu fikir aklımdaydı benim..
e yuh sen de beni iyice cahil yaptın spidi haydarpaşa değil yav, sirkeci'den kalkan trenin son durağı halkalıymış şehir için olarak yani tabii 83 te falan şimdi hat uzadıysa bilemiycem
vah vah evdeymişşş, sen dur da biz gelezim azıcık di mi ama
bir an evlenene kadar çekeceksin sandım fotonu doğana kadar sonra da çocuğun fotolarını çekeceksin di mi:))) yoksa gelin korkar valla, ama anıları mutlaka not edin kızlar, annemin çok az da olsa bizle ilgili notları var ajandalara yazmış, iş notları arasında da olsa, birkaç cümle bile okumaya başladığımda ilk defa kendim okumuştum hala daha ne zaman elime geçse bambaşka duygulara kapılırım, canım annem
yok kısılmadı kangam, yasemin 1 numaram benim
aa geyik yapılır mı ya, çok güzel şeyler bir daha elde edilemeyecek şeyler anılar sonuçta, elinizden geldiğince yapın valla
bir an evlenene kadar çekeceksin sandım fotonu doğana kadar sonra da çocuğun fotolarını çekeceksin di mi:))) yoksa gelin korkar valla, ama anıları mutlaka not edin kızlar, annemin çok az da olsa bizle ilgili notları var ajandalara yazmış, iş notları arasında da olsa, birkaç cümle bile okumaya başladığımda ilk defa kendim okumuştum hala daha ne zaman elime geçse bambaşka duygulara kapılırım, canım annem
:
boşver bende espirileri patlatlılar sana ses çıkarmıyorlar bu kızlar var ya :))
haftada bir foto çekmek değilde ben ayda bir yapıyorum o foto olayını
bunuda uydurmadım hee hatta defteri evlnirken takı töreninde boynuna asmaya kadar espirisini yapmıştık :)
ı
haydı bakem
topıcın ılk bebesı olcekkkk
sonra sıra ınş boşverdee
sonra sel de olsun en sona ben olam
ayyy lovel bacım ne yapsam bende doğurmayıp içimde mi tutsam dursun oracıkta olurmu canım ya her anının ayrı güzelliği var oyyy kokla kokla öp dur onu
bunuda uydurmadım hee hatta defteri evlnirken takı töreninde boynuna asmaya kadar espirisini yapmıştık :)
boşver bende espirileri patlatlılar sana ses çıkarmıyorlar bu kızlar var ya :))
haftada bir foto çekmek değilde ben ayda bir yapıyorum o foto olayını
evet evet bu cümleyi hatırlıyorum..Bunu yorgun demişti :)
ben daha yeni haberdar oluyorum bu düşünceden nasıl demişim o cümleyi boşver, merak etiim bak şimdi mandiş hangi aylarda geçti bu konuresmen ilk defa duyuyor gibiyim kesin bunadım ben :84:
mandiş senden kıskandım geçmişe baktım.Bak ne buldum
ben daha yeni haberdar oluyorum bu düşünceden nasıl demişim o cümleyi boşver, merak etiim bak şimdi mandiş hangi aylarda geçti bu konuresmen ilk defa duyuyor gibiyim kesin bunadım ben :84:
mandiş gidip eve getireyimmi hemen..Hamile var topicte bizde pasta helva diyoz tüh... Bak gidip getireyim istersen
amanin bir okumaya başladım saat kaç oldu bugüne gelene kadarsizi çenesi düşükler siziii şaka bir yana çok mutlu oldum kızlar, topiğimizin tekrar hareketlenmesine, sanki bir yerde oturmuşuz da bana ben yokken olan bitenleri anlatıyormuşsunuz gibi hissettim. alıntı yapıyordum başta sonradan bıraktım, şimdi de alıntıları eklememeye çalışacağım yer tutmasın diye
@ mandalina
o nasıl bir tatil tasviridir küçük portakalın annesi, mest oldum kendimi Olympos -Çıralı sahilinnde hissettim bir an...
defter olayına bayıldım annemin zamanında not defterine, takvim gibi not aldığı birkaç cümle bile olsa ben bebekken hala durur sararmış sayfalarıyla, okumayı söktüğümden beri her elime geçtiğinde sırıtık vaziyette okurum o notları, paha biçilemez bir anı, hediye olacak bıdığına
kangamın fikrine de sağlık biz de takip edebiliyoruz artık gelişimini, bir de ultrason görüntülerini de yapıştıracak yer ayırma süper he, buzdolabından deftere aktarırsın ileride:)
@boşver
böcüşten yasemin olmazmış ben de anladım valla, ama doğru şüphelenmişsin yine de bir süre temizlik lafı etmemişti kangam ama acısı fena çıkmış hafta sonu
trafik kankam olur musun boşverben yapabildiysem ist.da senfazlasını yaparsın, ilk tek başıma benzin aldığım gün geldi aklıma, ne heyecan yapmıştım, ne edeyim hep sağ koltukta geçti hayatım hiç de ilgilenmemişim o zamana kadar kapıları kilitlemeyi unutma diye kendi kendime telkin yapmıştım
eşini aldın mı, almadan bilceik'e mi bastın gittin haber et boşver e mi?
@kangam
mandişin canını çektirecek şeyler yazmadan nasıl durmuş kangam diyordum ki helva lafları uçmaya başlamıştüh şimdi de ben mi çektirdim ama yok çok tatlı o ya, iç bayar di mi mandiş? :18:
kangam, böcüşümmm ne olursun öyle son kutlama denk gelmez falan deme, siz o kadar uzun seneler ayrı kalamazsınız yahu, kalmamalısınız da, ikiniz de çalışıyorsunuz, eşin bir süre birikim eder gelir, çocuğunuzu beraber büyütürsünüz.daha ne kutlamalarınız olacak.
kangam ehliyete gönderiyorsa patron fırsatı kaçırma derim, alınmış alınmıştır, gün gelince hazır olur.ben de kaç sene önce almıştım, ama o zaman fırsat bulup almıştım şimdi bir de o kursla falan uğraşamazdım iyi ki seneler önce almışım dedim hep. korkuyu şöyle yenersin, ne dolmuşlara, taksilere biniyoruz manyak gibiler, hem de seni beni asla düşünmezler. kaç kişi gördüm dolmuştan inerken kolunu bileğini kıran, çatlatan. ayrıca bir bayan için erkekten daha da önemli bu işi becermek bunu da anladım. bir de kendi aracı gerekmiyor insanın illa, iş gereği de araç verilebiliyor bunu da unutmamak lazım.
aslında aklımda hamilelik çok ilerlemeden malum fındık olunca tatil zor olur hatta olmaz gibi o yüzden şimdi biryerlere gidesim var kaz dağları aklımdaydı ama olympos da hiç fena fikir sayılmaz :)))
cıks hiç baymıyor ne bulursam yiyorum 2 haftada 2 kilo aldım düşün yorgun bu haftalarda normal şartlarda kilo vermem gerekirmiş :)))
evet insan çok duygulanıyor dimi o yazılar notlar bende düğününde boynuna asarım defteri :)))
çok doğru valla çocuk ufakken tatil bayağı zor oluyor, çevreden görüyorum. en azından içerde şimdilik kontrol altında:)))
düğünde boynuna mıııımandiş bak böyle konuşunca insanın içinden kızın olası geçiyor, malum ne fena kaynana modeli düşünsene oğlanın boynuna
2 haftada 2 kilo , daha 2. ayındasın, hem kendin hem fındık için dikkat et mandiş yani sağlıklı şeyler ye de öyle olsun kilo olacaksa da, bir de hakikaten anne karnındayken annein yedikleri çocukların damak tadını etkiliyor çok örneği oldu, bir arkadaşın çocuğu resmen sebze meyve canavarı:)))
he di mi koyacak yer bulamıycam yakındadedimdi ya uyku düzenim de oluştuydu ondan gece kalamıyordum, artık yine bozuluyor, yine buralarda olurum kızlar, yani benim sağlıksız yaşamamla orantılı net durumum:))) ya da derste bırayaım öğrencileri ben laptopu götürüp nette takılayım di mi
bilemedin küçük portakal seniiicee yaptım bak mandiş
kuzum zamanıydı artık istiyorduk
dimi ya günlükten bakmak varken sallamyı seçmişim
çamaşır suyunu akrebin üstüne dökmek mi canisin böcükkk :)))
evinde çamaşır suyu değmeyen yer kaldımıki :)
kadersdiizim yavrum :)) zelişe bende bittim :))
hayırrr
Oldum olası bu fikir aklımdaydı benim..
zamanında olmuş sızın boston o zaman:)
salla alan genışl nasılsa:)
anam kara şey rengı az açılsın dıye şey ettım ben
bıttım gercekten orası süperdı
durun bakem orda
bu fikri ben ortaya attım ılkkkhatta mandışe dedımkı altta yazan gelşme takvımındekılerıde yaz
yalan nı lennn
ya defteri hatırlıyordum da dalga geçildiğini hatırlamıyordum mandiş, boynuna asmayı sanki ilk defa gibi okudum hakkaten yine güldüm, ama deftere değil ki dalga boynuna asmayahe valla allah biliyor ya anneye can yoldaşı kız diliyorum ben hele seni düşününce tam kız annesi gelin olsa acırdım, gerçi boşver'in takmalarını düşününce boşver'e de kız lazım, gelinin her lafına takar yoksa
maziyi karıştırırken gördüm :)
doğru böcük az önce karıştırdığım mazi yazılarında gördüm sanırım 1020 nolu sayfadaydı :))
sıra karıştırmışım yalnızz ama hala en sondayımmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?