- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
evet tatilmiş süper geldi beş gün çalışcam diye geldim yarın son :)=))
yarım günüde hiç anlamam zaten nasıl bir mantıksa
süper olmuş güzelce dinlenirsin. sabah kalktıktan sonra yarım tam farketmiyorama yarım olur ve haftaları kaydırırsak sevinirim. ctesi gelmmiş olurum
işte yarım günde olsa sabah kalkıp gidiyorsun tüm gününe mal oluyor nerdeyse hem verimli hiç çalışma yapılmıyor bu günlerde bazı tatil günlerinde bu yarım gün bize de oluyor tüm gününm berbat oluyor
malesef ama patronlar böyle düşünmüyor işte. gelince yarım gün diye zaten çalışılmıyor
evet yaa bari tam gün çalıştır o gün işe yarasın tatil verdim deme
aynen canıam yine de tam gün de çalıştırmasın strese sokmasınlar beni
:)) bizde yevmiye hesabı olduğundan yarım gün de kesintimiz oluyor ama tam günümüz gidiyor ve yarım çalışma bile olmuyor o gün resmen boşuna maaş alıyor gibiyiz herkes arazide oluyor :)
YARIM yapmasını biliyorsa kimsenin çalışmayacağını da bilmeli
işte devlet kurumları klasik biliyorsun :))
bebiş topiklerinde hediyeleşmeye katılmıştım sabırsızla sonuçları bekliyorum kız bebiş mi erkek bebişmi acaba hediye alacağım :))
NASIL hediyeleşme.kime alacağın mı çıkacak şimdi ?
evet çıktı kime hediye alacağım :)) hani yılbaşında filan yapılan hediyeleşme varya onun gibi 2013 annelerindede vardı kime alacağım çekilişle belirlendi :)
kime alıyorsun bebeğin cinsiyeti ne ?
bunun duvara monte olanı da var koltuk tepesine duvara monte bişey yapabilirsin kitaplaırn için
ben öyle seri kitap okuyamıyorum ya çatlarım yani sonuna bakarım işin içine ederim yani
bende temizliğimi c.tesi yaptım hava yağmurluydu sildim süpürdüm pazarda anneme haftasonum temizlikle geçti
grip ilacı falan iç vitamin falan da al hatta izinde iste git dinlen evde çarşamba çalışacak mısınız ?
günaydın kızlar mutlu haftalar
selam kızlar :79:
Offf anca gelebildim..
Nasılsınız kızlar...
Sabah sağlık ocağında 5 tüp kan verdim.Körülmayasıcalar kan bırakmadılar
İşlerde yoğun bir bakayım dedim..
hosgeldın canım ne ıcın kan verdın o kadarOfff anca gelebildim..
Nasılsınız kızlar...
Sabah sağlık ocağında 5 tüp kan verdim.Körülmayasıcalar kan bırakmadılar
İşlerde yoğun bir bakayım dedim..
slm cnm
abowwwamma cokmuş
nabersın patronunla anlastnmı kuzum
kime aldığımı yazmayım şimdi takip makip görmesin :)) erkek bebiş ama oyyy tosun paşa hemde :))
duvara monte ıstemıyorum cnm çunku çoğu gene dışarda kalmış olacak ben toplu bı yerde olsun ıstıyorum hatta o koyduğunde küçük ama napak kendı evımızın bı köşesıne kocaman yaptrıırz artık
ahh ahh ctesı var senın ne güzel ben annemlere gtcektım nasılsa bayramda gtcem dedım neyse kalsın
bıde bugun yıllık ıznımı ıstycem bayramdan sonra 1 hafta için bakalım ne dıycek
eve gtsemde taze meyve sıksam içsemm halım hıc yok
günaydın cnmmmm
hatta öğlen olmuş ancak geldım
cok hastayım bugunkımseyle konuşmadım
patronla o iş tamam cnm yalnız farkları alamadım bıraz ödemelerde sorun var ama alırım sorun olmaz
evde olup yatmak ıstıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?