- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/566855-minnak-evim-buyurun.html
buna bak o zmn canım ...
bocukum bnce sen kuccuk odayı cocuk odası yap evın kac odalıydı
görümcek gelcem dedı dün aramış düğün var gelemıok dıye bende bı arayım dedımkız sende haa gıt gez kocenle zaten goremıon fazla hasret gıder gorumcekı napcan
ya aslında odanın rengi bildiğin şeker pembydi, kiracı da olunca sıkıntı herşey inan.
Dedik çk bir renk olsunda hani ev sahibi sorun etmesin kolay kapansın, zaten arka oda çocuk odası diğer odalar kadar güneş almıyor.
o yüzden ferah olsun dedik. Geldi hemen ev sahibimizin kız kardeşi sordunuz mu odayı boyarken keşke sorsaydınız falan dedi epem attı yine de çemkirmedim, dedim çok sorun olursa eski rengine boyarız çıkarken, zaten dedim açık renk
açılmıyor hayatım link
evet kırmızıyı bende çok sevirum kendi evim olursa belki yatakk odamı kırmızı yapabilirim inşallah
Milas Kanepe - İstikbal Mobilya
eger bu kanepelerın fıyatı uygunsa bunlardanda olabılır dımı
cok güzelmış evı kocaman hayalımdekı gıbı ahh ahh
bıraz açık renk tercıh ederdım döşerken ama ev cok güzel
koltuk takımıda cok hoş ama yastık cok da benımkıde öle özellıklerı bu herhalde
hoş ama
ee köşe takımı ne etcem hem ben odamı cok sevıom valla cocuk yapmadan yenı evımıze geçmek nasıp olur ınş hıcbırıne gerek kalmaz
3 oda bı hol cnm
görümcek gelcem dedı dün aramış düğün var gelemıok dıye bende bı arayım dedım
kocem göremıo özlemıştr yeğenlerını falan en cok onun için ıstedım ama hakkını kaybettı
yarın gün boyu gezerukkkk ohh
kz onlar kafadan çatlak mı onlara ne
kiranı verdığın sürece ev senın
valla benım kı karışamaz bı karışsın hele başına yıkarım evını
ev mı yok
sonra versın mahkemelere vermem o dönemde kiramı 1 yıl beleş oturma hakkımıda kullanırım ohhh
ben hayatta böle şeylere gelememağzını burnunu kırarım adamın
valla ben evımı sevmedığım için pek bişi yapmıyom ama boyama karışcak kadar ılerı gıdemez
ıyı yapmışsınız acık renk olması ışık açısından ıyı olmuş
ıns sende en yakın zamanda yenılersın ablane desem bilemedim tatlım artık aslına benim eşyaların modasıda geçti artıkta işte her istediğinde yenilenmiyor
beğendi o kanepeyi ama çok
ana bu benım çekyata benzıoo bekarken olann rahatt cok
bnm ekledgım lınktekı kanepeye ne dıon bocukum
kıranı zamanda verıosan boyaya karısamaz ev sahıbı bence zaten cıkınca eskı halıne boyatmak gerekmıyomu
aman mıllet kafayı yemıs napcanı sasırmıs ne karısıyosun kı cocugu olcek dımı ama
ıns sende en yakın zamanda yenılersın abla
Grande Köşe Takımı - İstikbal Mobilya
sence bu lınktekı takımmı ole ıkı kanepe mı hangısı bocukum
5.30 da cıkcam ben5 olsada gtsem yaaa
sen ne zmn cıkcann bacum zelemenl
haber ver bakarım conemayyy yükleyemedim resmi dur albüme yüklemey deneyeyim ordan bakarsın
hiç kullanışlı gelmedı bana yatak oluncada hıc yatak gıbı değil ve şeklını beğenmedım
daha hoş köşe takımları vardır emınım
eğer senın için yer sorunu varsa bazalı al cok eşyan olacaksa yok mısafırım gelır dersen yataklı olan tercıhın olsun cnm ıkısı bı arada varsa daha süper olur
hem kullandığın mısafır nevresımlerı bazasına saklar hemde yatak kullanmış olursun
ay yok bıde cıkcam evı neden boyayım
giren beğenmezse boyasınayy herşeyı dert etmen alla aşkına
ben hıc takmam böle şeylerı şak dıye vururum sözlerımı
ben kırılcama onlar kırılsın
hem kiramı öduyorsam gerısını hıc bı zaman ev sahıbını ılgılendırmezben geçen yıl dedı 50 tl zam yapcam cok değil
dedım sen ne dıyon yaa 50 tl ben zam alamadım 2 yıldır işyerındeyım veremem dedım
istersen çıkar
valla ysuf yusuf oldu tamam dedı yapmadı yapamazkı her ay tıkır tıkır ödeyen kiracı bulmak kolay mı
gördum yazdım cnmm
gırerken boyayan cıkarken mı boyamıyodu nasıl oluyo du o ıs
5.30 da cıkcam ben
haber ver bakarım conem
dogru soluyorsun bn acılan halına bakmadım ılk astaa ama ınsan bunun yatak seklınde rahat edemez
aaaaa albümede yükleyemedim ki ben yaaa çok snirlendim şuanda
5.30 da cıkcam ben
haber ver bakarım conem
dogru soluyorsun bn acılan halına bakmadım ılk astaa ama ınsan bunun yatak seklınde rahat edemez
gırerken boyayan cıkarken mı boyamıyodu nasıl oluyo du o ıs
Benim ev sahibim Fransada adamda sorun yok, kız kardeşi burda güya evlere sahip çıkıyo işte boyna gelir gider, bahçeyi temizler eker falan, manyak yani tam.
Kendini ev sahibi sanıyor akıllı
Benim ev sahibim Fransada adamda sorun yok, kız kardeşi burda güya evlere sahip çıkıyo işte boyna gelir gider, bahçeyi temizler eker falan, manyak yani tam.
Kendini ev sahibi sanıyor akıllı
valla biz girerken sıfır girdik boyamadık, çıkarken boyayıp çıkıcaz
maalesef yükleyemiyorum
nıyeküüü
cokmuş senınde off offf
kadersuzuz bızzz
he işte onlara bak
ılk başta sen ne ıstıyorsun onu düşün bacummm
ben boyamadım
çıkarken hele hıc boyamam
gırerken yenı boyanmıştı sımdık kirlendı mutfak cok ama boyamadım hıc hep cıkcam gözüyle bakıyorum valla
çatlak mı o
çatlak az kalır yanındanıyeküüü
cokmuş senınde off offf
kadersuzuz bızzz
he işte onlara bak
ılk başta sen ne ıstıyorsun onu düşün bacummm
ben boyamadım
çıkarken hele hıc boyamam
gırerken yenı boyanmıştı sımdık kirlendı mutfak cok ama boyamadım hıc hep cıkcam gözüyle bakıyorum valla
çatlak mı o
vermiyorum zaten, hele eşim sinir oluyor.cok yuz vermeyın yınede kendını bırsey sanmasın yanı ,
sonucta paranla oturuyorsun ... ne kadar kıra verıyorsunuz ?
bzm kıracı yasıyo valla babam 300 alıo sıfır evı berbat ettıler + 2 senedır zam yapmıolar yok cocukları oldu yok hastalandı yok yazık bılmem ne dıolar yanı bencede yazık yapmasınlar gozum yok ama mıllete acıdıgı kadar babam bana acımıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?