Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

hoşbulduk tatlım iyiyim şükür. Amin inşallah. Hamilelikte güzel gidiyor tepik yiyrum sürekli artık Çok hareketli olacak sanırım veletMuhteşem bir duygu Rabbim en yakın zamanda isteyenlerede nasip etsin.

Koltuk mevzusuna gelince, madem tek yaşayacaksın ve hem yatak olsun istiyorsun köşe takımı öneriyrum

görümceki aradım zıllı evde yok kesın kv desın(üst kat)cebıde kapalı
gelemıyorlarmış
gelin dıycektım şansını kaybettı valla

Verdıgım lınktekı koltuk da guzel dımı

görümceki aradım zıllı evde yok kesın kv desın(üst kat)cebıde kapalı
gelemıyorlarmış
gelin dıycektım şansını kaybettı valla

kız sende haa gıt gez kocenle zaten goremıon fazla hasret gıder gorumcekı napcan

ya aslında odanın rengi bildiğin şeker pembydi, kiracı da olunca sıkıntı herşey inan.
Dedik çk bir renk olsunda hani ev sahibi sorun etmesin kolay kapansın, zaten arka oda çocuk odası diğer odalar kadar güneş almıyor.
o yüzden ferah olsun dedik. Geldi hemen ev sahibimizin kız kardeşi sordunuz mu odayı boyarken keşke sorsaydınız falan dedi epem attı yine de çemkirmedim, dedim çok sorun olursa eski rengine boyarız çıkarken, zaten dedim açık renk
açılmıyor hayatım link
evet kırmızı da olabılır yada turuncu erkek cocuklarını cok severım bn ya
evet kırmızıyı bende çok sevirum kendi evim olursa belki yatakk odamı kırmızı yapabilirim inşallah

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/566855-minnak-evim-buyurun.html
burda kı acılıyo

gördüm canım güzelmiş, bende oturma odamda köşe takımı kullanıyorum kolunun biri raflı çok da memnunum, açılınca da kocaman yatk oluyor zaten

mısafır gelınce zor olmuyomu ?
ınsanlar yanyana ızılecegı ıcın bırbırlerını goremezler ya gercı bn tek kısıyımde bılemedım yınede

ben bıtane sordum 1900 dedı kadın krem rengıydı bu resımdekı gbı uzun degıldı ...

mısafır gelınce zor olmuyomu ?
ınsanlar yanyana ızılecegı ıcın bırbırlerını goremezler ya gercı bn tek kısıyımde bılemedım yınede

evet aslında ama çok samimi arkdaşlarımız geldiğinde sıkıntı yok herkes rahat yayılıyor. Ama zaten çok daha resmi olanları genelde salonda ağarlıyorum.
Hem daha geniş oluyor.
Ya teksin ne düşünüyorsun misafri falan, stediğin gibi yaşa, millete göre hareket etme bence

normal bence ben 3 sene önce 1,100 e almıştım, ama benim bir tane berjeri bir tane de pufum var

senınkı hangı renk ?
dogru dıyon ne mısafırı dusuncem bı koltuk bıde pufu olsa daha ne olsun dımı bnm sordgumun puf ve berjer yok 1900 senınkının markası ne

senınkı hangı renk ?
dogru dıyon ne mısafırı dusuncem bı koltuk bıde pufu olsa daha ne olsun dımı bnm sordgumun puf ve berjer yok 1900 senınkının markası ne

Milas Kanepe - İstikbal Mobilya
eger bu kanepelerın fıyatı uygunsa bunlardanda olabılır dımı

benim ki acı kahve canım. Aslında fotosunu bulup ekliyim sana dur.
bir markası yok benimkinin yaptırdık biz

Olabilir öyle çekyatta alabilirsin ama köşe daha modern duruyor bence

benim ki acı kahve canım. Aslında fotosunu bulup ekliyim sana dur.
bir markası yok benimkinin yaptırdık biz

Olabilir öyle çekyatta alabilirsin ama köşe daha modern duruyor bence

evet aslında ıkısının fıyatlarını karsılastrmak lazım hangısı daha uygun ve guzelse onu almak lazım , resım bulursan ekle cok ıı olur bnm ıcınde
esra abla sen neden katılmıyorsun aramıza

ne desem bilemedim tatlım artık aslına benim eşyaların modasıda geçti artıkta işte her istediğinde yenilenmiyor
beğendi o kanepeyi ama çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…