Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

çatlak az kalır yanında

vermiyorum zaten, hele eşim sinir oluyor.
Bizim ev sahibimizden yana sıkıntımız yok adam 3 senedir 1 kuruş zam yapmadı 400 e oturuyoruz 160 metrekarelik evde
160 metrekare cok buyuk degılmı kız nasıl temızlıyon
senın kosetakımının resmı nerde

160 metrekare cok buyuk degılmı kız nasıl temızlıyon
senın kosetakımının resmı nerde

valla o işi ne sen sor ne ben sölim çok zor oluyor ama alıştım artık. Ekledim ya kız koca koca resimler görükmüyor mu

ben 450 verıomm aralıkta zam olcek ama yaptramam bakcez
keşke 300 tl ev verseler ohhh bıde onuda veremıo mu

Ben derı ıstemıom kose takımı kumas olsun ,
o ekledgm kose takımının rengı guzeldı ama dımı

köşe takımı al spor olsun yataklı ve bazalı olsun
bı kez alcen sonuçta
çatlak az kalır yanında

vermiyorum zaten, hele eşim sinir oluyor.
Bizim ev sahibimizden yana sıkıntımız yok adam 3 senedir 1 kuruş zam yapmadı 400 e oturuyoruz 160 metrekarelik evde

süpermişşşşşşşşş valla bız mıç kadar eve vrıoz 450 tl

kıtap kısmı benımde vardı ama odaya uymaz dıye su basan eve göre yaptrıp oraya cıkarmıştıkkcok güzel duruyoo
len kımın resımlerıne bakıon pc de gördumm

valla o işi ne sen sor ne ben sölim çok zor oluyor ama alıştım artık. Ekledim ya kız koca koca resimler görükmüyor mu
kendını yorma sakın bak hamılesın zaten

ben 450 verıomm aralıkta zam olcek ama yaptramam bakcez
keşke 300 tl ev verseler ohhh bıde onuda veremıo mu
kocası ıcmekten fırsatmı buluyokı 300 u versın kendı ayarındakı adamı ıdare edıyo tabı babam

bende çıkmak istiyorum bu evden böcük çok büyük seneye bebeyle nasıl ısıtırım bu evi bilmiyorum

kucuk odan varsa orda otursan kısın ?
Ya kızlar onu bunu bosverınde bnm ev kucucuk bıde sobalı naneyı yedım :):18:

Ben derı ıstemıom kose takımı kumas olsun ,
o ekledgm kose takımının rengı guzeldı ama dımı

bıde benımkılerın mınderlerı yıkanıoo fermuarlı onuda unutma hee
bende çıkmak istiyorum bu evden böcük çok büyük seneye bebeyle nasıl ısıtırım bu evi bilmiyorum

zor ısınır cnm ya

kardeşimin kızı yerel haber sitesine çıkmış bilmem ne okulunun minikleri diye ona bakıyordum ana okulun da daha teyzesi :)

bernimkinin sadece kenarları deri diğer yerleri değl ki...

pufu gorunce ole dedım dıer resımlerı sonradan gordum senınkıde guzelmıs canım kıtaplık bolmesı cok ıyı zaten

anladımmm

soba daha ıyı ısıtr senı peteklerde hıc ısınamıom ben onca para öduon bıdeohh üstünede kestane koyyy

yavrum zaten şimdilik öle yapıyorum evde petekler var ama yakmıyorum oturma odamda doğalgaz sobasuı var orda oturuyorum, ama seneye bebe bu zamanlar örümcekte olcek emeklicek o zaman napcem :44: o yüzden belki yaza daha küçük bir eve çıkarım.

Kız öyle deme ne güzel küçük ev hatta 1+1 olsa ne güzel olur senin için, sobayada bayılırım zaten, ekmek falan kızartırsın üzerinde

bernimkinin sadece kenarları deri diğer yerleri değl ki...

benimkide yıkanıyor fermuarlı minderleri

anladımmm

Soba daha ıyı ısıtr senı peteklerde hıc ısınamıom ben onca para öduon bıdeohh üstünede kestane koyyy

hee kaçmadı gözümdennnn

en güzeli

ama sobanın komur derdı var koku derdı var sobayı kım kurcak oy oyyy
bnde yıkanabılır yuz ıstıom

nasıl yağmur yağıyoo sabah beri ve ben spor ayakkabı ıle geldımsanrım taksı ıle gtcem eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…