Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

böcükkk baksana bana ne dıyo yaaa

Dun gebzedekı butun mobılya magazalarını gezdık bı arkadasımla ,
bellona ıstıkbal fılan cok pahalı ya
2600 3000 bı kose takımına ıstıolar yuh dedım
ıstıkbaldekı garuda arkadasımla bna dedıkı yakında dugun var heralde cocuk kıpkırmızı oldu yazık ya bnde gulmemek ıcın kendımı zor tuttum :)
bı tane mobılyacıya gttık en son ısmı pek duyulmamıs ama kose takımı super dı
2200 ıstıo berjer ve koseye ıyımı bılemedım o paraya koltuk takımı alınır yanı , ama evde fazla yerde yok karar veremıyorummmmm

bıde usuttum bı guzel dun bogazlarım agrıyo ya [/B]

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydınn kızlarr,

boğazım fenaa, kış geldii herhalde

sabah sabah internetten haberleri okurken biranda kendimi balayı otellerine bakarken buldumm hemde maldivlerre bende daha kocayı geçtim, söz yok nişan yok oturmuş balayı otellerine bakıyom hadi onuda geçtim maldivlere bakıyorumm maldivler benim neyimeysee

siz nerelere gittiniz hanumlarr balayılarınızda, bugünkü gündemimiz balayı olsunn hadi başlayınn meraklandımm

Son düzenleme:
Günaydın herkese

türk kahvemi içiyorum yine

balayına da Kemer Fantasia De Luxe Otele gittik 12 gün

Günaydın herkese

türk kahvemi içiyorum yine

balayına da Kemer Fantasia De Luxe Otele gittik 12 gün

maşallah speedyy 1 ay kalaydınız ohh ne güzel gelmiştir ama o insanaa, kesin siz 10 gününü gezmekle yemişinizdir

sence bı kose takımına 2200 vermek mantıklı mı

nadiaa bişiy dicem istediğin sadece köşe takımıysa ben daha geçen yataş enzada vitrinde 1.5 fln küçük güzel köşe takımı görmüştüm bakabilirsin bence nasıl bişey istediğini bilmiyorum ama bence beğenirsin:26:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar..

Çok soğuk hava ya üşüyorum...

Mutluluk,zelmele dikkat edin kendinize hastalığa dönüşmesin boğaz ağrınız

Biz balayına Kemer Lamer Hotele gitmiştik..5 gece kaldık..3 gecede kemerde bir pansiyonda devam ettirmiştik balayını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…