Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Evet çok kötü ve çok saçma 3 günlük izin mi olurmuş hiç, ben evlencek olursam napcam bakalım, gerçi bu gidişle evlenene kadar yıllık izinlerim birikir birikir 6 ay tatil yaparım

3 GÜN yetmez tabi ama özel izinle 1 hafta daha alabilirsin yıllık iznin olmaz ise ben bu sene 21 gün izin yapacağım 7. yılım bitiyor

bocukum dogru soluyorsun bnmde ıcım acıyo valla nasıl o kdr para verım bn dımı en ıyısı bı kanepe almak ,
zaten hastayım nolcagı bellı degıl

yanı sen gez belkı uygun bulusun cnm içindede kalmasın ama cokta para olmasın
stres yapma buluruzzz
bocukum canın neden sıkılıyo bacımmmsss

bılmemkı işiş sıkıldım azcık mola versem dıyorum
selam kızlar mutlu haftalar yogun bir gün benim için inşalalh tüm hafta böyle sürmez

ınş.sürmez cnmm

yanı sen gez belkı uygun bulusun cnm içindede kalmasın ama cokta para olmasın
stres yapma buluruzzz

bılmemkı işiş sıkıldım azcık mola versem dıyorum

ınş.sürmez cnmm

tam usutcek gunu buldum bugunde orucluyum bogazım fena oldu ...
burdakılerde yemek pısırceklermıs
ne desem bılemedım

benım kocemde 3 gün kullanmıştı hatta kına gecesınde ızın vermedıler bı dans ettık ıkı horon hemen gıttı

kına gecesınden ıse mı gıttı kız
vıcdansızlar nıe ızın vememısler adama yazık degılmı

Mantı yapıyorlar yuh ya
Ben ramazanda boyle yapmamıstım

benim eşimin de evlilik izni 10 gündü tam kına gecesine izin almadı iş çıkışı geldi yine yetişti yani

onada cok şükür benımkının yaında
tam usutcek gunu buldum bugunde orucluyum bogazım fena oldu ...
burdakılerde yemek pısırceklermıs
ne desem bılemedım

Allah kabul etsın cnmmmsabret bebem düşünmeölee
kına gecesınden ıse mı gıttı kız
vıcdansızlar nıe ızın vememısler adama yazık degılmı

evt
dua edıyorum ıyı bir işi olsun eşimin öle yorucu ölekı aldığı parada 800 tlgözlerıne dızlerıne dursun ne dıyım
düğündede 3 günü zor kullandı
yıllık ızınlerı kışın hep

sagol canım Allah ınsana guc verıyo ama ya

kızlar çarşıda işlerim var uğrarım inşallah bi ara öpüldünüz hepiniz

3 GÜN yetmez tabi ama özel izinle 1 hafta daha alabilirsin yıllık iznin olmaz ise ben bu sene 21 gün izin yapacağım 7. yılım bitiyor

hay maşallah yaa ne ara sen 7 yıl çalıştınn kaç yaşında başladın çalışmaya?

benim eşimin de evlilik izni 10 gündü tam kına gecesine izin almadı iş çıkışı geldi yine yetişti yani

evlilik izninden sonra özel izin mi aldı eşinde:26: ne güzel ya 10gün izin

benım kocemde 3 gün kullanmıştı hatta kına gecesınde ızın vermedıler bı dans ettık ıkı horon hemen gıttı

böcükk hakketen çok vicdansızlarmışş, terbiyesizler.

buarada yıllık izin yazın kışın diye değişiyor mu?

onada cok şükür benımkının yaında

ona da şükürü mü var kız ben 3 gün izin yaptım o 10 gün evlilik izni diğer izninden kesilmedi bile. olan benim diğer izinlerime oldu

hay maşallah yaa ne ara sen 7 yıl çalıştınn kaç yaşında başladın çalışmaya?

evlilik izninden sonra özel izin mi aldı eşinde:26: ne güzel ya 10gün izin

boş durmadım verdim kendimi işe ben 16 yaşımda işe girmek için geldim buraya 1 sene öyle çalıştım 17 de staj yaptım. sonra kadrolu başladım toplam 7 yıldır buradayım kadrolu olarak 5. yılımın içindeyim işte.
5 bitip 6 ya girince 21 gün oluyor iznin ağustos 2013 te benim öyle olacak

evet ikimizde özel izin aldık

eşlerı karşılaştırdım benn:)senınkı 10 benımkı 3

maşallah ne kadar küçük başlamışsın cnm lise bıtınce dırek staj demı üni.yok mu:26::26:

eşlerı karşılaştırdım benn:)senınkı 10 benımkı 3

maşallah ne kadar küçük başlamışsın cnm lise bıtınce dırek staj demı üni.yok mu:26::26:

AYNEN bizimkinin geçen yıldan izinleri duruyor hala uyuz oluyorum...

küçü başladım canım malesef lise bitmeden geldim buraya sonra kaldım işte. hala devam ediyoruz.

Son düzenleme:
AYNEN bizimkinin geçen yıldan izinleri duruyor hala uyuz oluyorum...

küçü başladım canım malesef lise bitmeden geldim buraya sonra kaldım işte. hala devam ediyoruz.

benımde duruoo annemle çanakkale ye gıdelım dedık tur şirketı hala döncekkhava buz gıb zaten 2 haftaya kadar gıdemezsek bende ızne cıkcam
aslında bugun bıle cıkardımda
cok para harcadım para lazımm 1 hafta bıle kayıp sayılır benım ıcın

liseyı bıtrdın ama demı cnm yoksa staj nasıl olcekkhayrlısı olsun işin güzel olsun huzurlu ol yeter

senin iznin duruyor hala bizimkinin 2010 yılndan kalma 1 hafta izni var benimde bitti izinlerim aslında istesem gelecek seneden de kullanabilirim ama gerek yok 2013 te 3 haftanın keyfini yaşamak istiyorum

bitti canım lise stajı yaptım sonra kaldım devam ettim diplomamı aldım

ben geçen ylda cıkmadım normalde 2 hafta ama benı 2.gün ararlar bılıyorum
patronda zaten canakkalye gtmemı cok ısıtyyoo sanıyorkı oraya gtcem tmm hemen işbaşı etcemmçünkü turlar cuma ctes ve pazar sadece 3 gün sürüyoo işine gelıoo
ama sanırım gıdemıycez
en cok annem ıcın üzülcem cok ıstıyordu
ınş olur bu hafta falan bakalım

aman kullanma 3 hafta üst üste daha keyıflı senın işini yapan var mı orda
maşallah 3 hafta ne kadar ıyı gelır ınsana
ben olsam şafak sayarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…