Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

sence bı kose takımına 2200 vermek mantıklı mı

bence değil ama şuankı şartlarda dıyorum
senın onca çalışmana aldığın maaşa bakınca cok mantıklı gelmıo acıkcası cnm

bızım paramız yoktu yapmadık
ama bıze hergün balayıydı yeterkı kocem olsun yanımda

gecmıs olsun cnm

Son düzenleme:

Aynen bende çok üşüyorum işyerimde çalışan arkadaşlar sürekli pencereyi açıyor havasız diye donuyorumm

sizin balayıda iyiymişş

maşallah speedyy 1 ay kalaydınız ohh ne güzel gelmiştir ama o insanaa, kesin siz 10 gününü gezmekle yemişinizdir

valla ne yalan söyleyim çok iyi geldi balayı iznim 20 gündü güzel bir tatil yaptık. kalan 8 günü de evimizde geçirdik

balayından gelir gelmez ilk haftasonu annemleri ve kv deleri yemeğe çağırmış etimekli tavuk gögsü yapamadım diye de ağlamıştım..

böcük ,boşver, zele selam sizlere de

canım bende nasıl bısey almam gerektgı konusunda daha karar veremedımkı begenıyorum ama cok pahalı :26:

ben dun banyo yapıp koltuk bakmaya gttım gercı sıkı gıyınmıstım sacımıda kurutmustum ama basımdan soguk aldım galıba kulaklarım bıle agrıyo ,
bırde bgn orucluyum ıyıce kurudu bogazlarım

canım sıkılıyy daaanıyeyseee

bocukum dogru soluyorsun bnmde ıcım acıyo valla nasıl o kdr para verım bn dımı en ıyısı bı kanepe almak ,
zaten hastayım nolcagı bellı degıl

Son düzenleyen: Moderatör:
bocukum canın neden sıkılıyo bacımmmsss

bn zelemele ısmını sevmedım yaufff baska bısı ıstıom ama guzel olsun

spedyy merhaba canım ,
mutluluk nasıl gdıyor hayat

etimekli tavuk göğsüü

iyi izin almışsın 20gün, ya onu hep merak etmişimdir nasıl oluyor balayı izni evlilik izni diye değişiyor mu?? ne kadar izin oluyor ki toplamda??

iyi canım ya nası olsun yuvarlanıp gidiyoz

ben şu nickini zaten hiç yazamıyorum farkındaysan hala nadia diorum sana bence nadia iyiydi

ben zaten nadıa yı sevıyordum ama takmıslardı bıkere sureklı takıp edıyorlar dı satasıyolardı ban yıyordum napım

etimekli tavuk göğsüü

iyi izin almışsın 20gün, ya onu hep merak etmişimdir nasıl oluyor balayı izni evlilik izni diye değişiyor mu?? ne kadar izin oluyor ki toplamda??

evet 2 ayrı tarif bulunca ben hangisini yapcam diye ağlamıştım kendim yapcam diye de kimseyi aramamıştım çok komikti yaaaaa

benim 15 gün yıllık iznim vardı 3 gün evlilik iznim 2 günde 2010 yılından kalan iznim vardı upuzun bir tatil yaptık işte. özel sektörde 3 gün oluyor izin malesef.

bogazlarımı usutmusum pek ıı degılım sen nasılsın bakalım ?
ısım ıcın katerına nasıl ? yarısma programında duymustum

dikkat et canım ilaç falan ol geçmiş olsun canım...
olabilir iyi düşün sürekli değiştirmene izin vermeyebilirler

tesekkur ederım ...
sızce katerına nasıl yada baska bı onerınız varsa acıgım fıkırlere ...

selam kızlar mutlu haftalar yogun bir gün benim için inşalalh tüm hafta böyle sürmez

hosgeldın prensesın annesı :)
nasılsın

tesekkur ederım ...

selam kızlar mutlu haftalar yogun bir gün benim için inşalalh tüm hafta böyle sürmez

nasılsın

tesekkur ederım ...

nasılsın

Evet çok kötü ve çok saçma 3 günlük izin mi olurmuş hiç, ben evlencek olursam napcam bakalım, gerçi bu gidişle evlenene kadar yıllık izinlerim birikir birikir 6 ay tatil yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…