- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
sence bı kose takımına 2200 vermek mantıklı mı
Günaydınn kızlarr,
boğazım fenaa, kış geldii herhalde
sabah sabah internetten haberleri okurken biranda kendimi balayı otellerine bakarken buldummhemde maldivlerre bende daha kocayı geçtim, söz yok nişan yok oturmuş balayı otellerine bakıyom hadi onuda geçtim maldivlere bakıyorumm maldivler benim neyimeysee
siz nerelere gittiniz hanumlarr balayılarınızda, bugünkü gündemimiz balayı olsunn hadi başlayınn meraklandımm
Günaydın kızlar..
Çok soğuk hava ya üşüyorum...
Mutluluk,zelmele dikkat edin kendinize hastalığa dönüşmesin boğaz ağrınız
Biz balayına Kemer Lamer Hotele gitmiştik..5 gece kaldık..3 gecede kemerde bir pansiyonda devam ettirmiştik balayını...
maşallah speedyy 1 ay kalaydınızohh ne güzel gelmiştir ama o insanaa, kesin siz 10 gününü gezmekle yemişinizdir
canım bende nasıl bısey almam gerektgı konusunda daha karar veremedımkı begenıyorum ama cok pahalı :26:maşallah speedyy 1 ay kalaydınızohh ne güzel gelmiştir ama o insanaa, kesin siz 10 gününü gezmekle yemişinizdir
nadiaa bişiy dicem istediğin sadece köşe takımıysa ben daha geçen yataş enzada vitrinde 1.5 fln küçük güzel köşe takımı görmüştüm bakabilirsin bence nasıl bişey istediğini bilmiyorum ama bence beğenirsin:26:
ben dun banyo yapıp koltuk bakmaya gttım gercı sıkı gıyınmıstım sacımıda kurutmustum ama basımdan soguk aldım galıba kulaklarım bıle agrıyo ,Günaydın kızlar..
Çok soğuk hava ya üşüyorum...
Mutluluk,zelmele dikkat edin kendinize hastalığa dönüşmesin boğaz ağrınız
Biz balayına Kemer Lamer Hotele gitmiştik..5 gece kaldık..3 gecede kemerde bir pansiyonda devam ettirmiştik balayını...
bence değil ama şuankı şartlarda dıyorum
senın onca çalışmana aldığın maaşa bakınca cok mantıklı gelmıo acıkcası cnm
bızım paramız yoktu yapmadık
ama bıze hergün balayıydı yeterkı kocem olsun yanımda
gecmıs olsun cnm
canım sıkılıyy daaanıyeyseee
spedyy merhaba canım ,
mutluluk nasıl gdıyor hayat
valla ne yalan söyleyim çok iyi geldi balayı iznim 20 gündügüzel bir tatil yaptık. kalan 8 günü de evimizde geçirdik
balayından gelir gelmez ilk haftasonu annemleri ve kv deleri yemeğe çağırmış etimekli tavuk gögsü yapamadım diye de ağlamıştım..
böcük ,boşver, zele selam sizlere de
merhaba canım sen nasılsın ? isim konusunda da aklıma gelmiyor bişey
spedyy merhaba canım ,
mutluluk nasıl gdıyor hayat
iyi canım ya nası olsun yuvarlanıp gidiyoz
ben şu nickini zaten hiç yazamıyorum farkındaysan hala nadia diorum sana bence nadia iyiydi
etimekli tavuk göğsüü
iyi izin almışsın 20gün, ya onu hep merak etmişimdir nasıl oluyor balayı izni evlilik izni diye değişiyor mu?? ne kadar izin oluyor ki toplamda??
bogazlarımı usutmusum pek ıı degılım sen nasılsın bakalım ?
ısım ıcın katerına nasıl ? yarısma programında duymustum
tesekkur ederım ...evet 2 ayrı tarif bulunca ben hangisini yapcam diye ağlamıştım kendim yapcam diye de kimseyi aramamıştımçok komikti yaaaaa
benim 15 gün yıllık iznim vardı 3 gün evlilik iznim 2 günde 2010 yılından kalan iznim vardı upuzun bir tatil yaptık işte.özel sektörde 3 gün oluyor izin malesef.
dikkat et canım ilaç falan ol geçmiş olsun canım...
olabilir iyi düşün sürekli değiştirmene izin vermeyebilirler
selam kızlar mutlu haftalar yogun bir gün benim için inşalalh tüm hafta böyle sürmez
tesekkur ederım ...evet 2 ayrı tarif bulunca ben hangisini yapcam diye ağlamıştım kendim yapcam diye de kimseyi aramamıştımçok komikti yaaaaa
benim 15 gün yıllık iznim vardı 3 gün evlilik iznim 2 günde 2010 yılından kalan iznim vardı upuzun bir tatil yaptık işte.özel sektörde 3 gün oluyor izin malesef.
selam kızlar mutlu haftalar yogun bir gün benim için inşalalh tüm hafta böyle sürmez
evet 2 ayrı tarif bulunca ben hangisini yapcam diye ağlamıştım kendim yapcam diye de kimseyi aramamıştımçok komikti yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?