- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
zeleee uyandırılmayı bana sor sabaha doğru yatıp komşular yüzünden uyandırılma, kiminin çocuğu kiminin torunu sabahın körüne
kitaplık yaptırıyoruz, ne zamandır araştırıyorduk, hazırların ölçüsü uymadığından, bizim burada marangoz 500 dedi, başka yerde daha çok imalat yapan bir yer yıllardır olan bir yer hem de, 250 ye 2 tane kitaplık
sağ olasın kangam bakamadım gerilere bir yandan sınav hazırlıyorum bir yandan arada bakayım dedim, hiç gelemiyorum.
ben kafaya takmayı geçtim, çalışma saatleri, düzensizliği bakımından, uykusuzluk yemek sorunu bunlar kangam... meslek nedeniyle iş yerinde kahvaltı şansı olmadığından evde yapmak zorundayım bu sefer de kahvaltıdan sonra tuvalet sorunu olduğundan çok erken kalkmam gerekiyor buna çözüm bulamıyorum sinir oluyorum
hani çocuktur normaldir diyeceğim ama çocuğa bağıran büyükler esas uyandıran hani sakinleştirmeye çalışsalar çocuk ağlıyor ona bağrıyorlar he bir tane eşkiya var o fena gerçi o aileye de kök söktürüyor bir de sesi var kocaman adam gibi bizim ailede hiç görmedim ben öyle erkek sesi bacak kadar velet sanki koca adam yan odamda konuşuyor bağrışıyor gibi oluyor kart sesli diyorum
sen kendini kurtardığına, önüne bak zele, inşallah evin tapusunu alırsın üstüne o konuyu danıştın öğrendin mi iyice, hayırlısı olur umarım her şeyin...
bocuk bnm eskı kocam olacak ınsanda sozde bana alcaktı bılezıklerımı gerı Allah sorar ıns butun verdgı sozlerı ,,,
dun hastaydım valla hep eskı seyler aklıma geldı cok moralım bozuldu
kp der bnm kpss ye hazırlanmama bıle dayanamıyodu kızları okumamıs dıe pıs adam
böcüşüm senin eşine aldığınız o traş makinesinden sonra senin krediler çok hafif geliyor bana inan
gezip, tozma, eğlenmeye acımam da öyle daha uygun seçenekleri varken çok fuzuli geliyor bana, he tabii sen de kullanmıycaksan epilatör olarak
iyi diyelim zele, hayat zor, herkes için zor, sağlık olsun tek dileğim baş dileğim herkes için ama hayat şartları sağlık da bırakmıyor...
dosya tozu kitap tozaması beni de anında tıkıyor alerjik insanım zaten
yav kangam ben geliyom kimse yok gelip 2 kelime yazıyonuz, hııh hem görmezden gelmişsiniz, ben etsem etmedik laf bırakmazdın ondan diyom yanihe eferim kocana romantizmi unutmasın.
diğerleri nerde yav, ne var ne yok ben gelemeyeli özet geçin önemli havadis varsayeni hamile var mı bu topiğin en sık havadisi o oluyor son zamanlarda malum
bir şey sorucam bi de, sabah evde kahvaltı ediyorsanız, toplam kaç dakika, saatte evden çıkıyorsunuz?
bocuk bnm eskı kocam olacak ınsanda sozde bana alcaktı bılezıklerımı gerı Allah sorar ıns butun verdgı sozlerı ,,,
dun hastaydım valla hep eskı seyler aklıma geldı cok moralım bozuldu
kp der bnm kpss ye hazırlanmama bıle dayanamıyodu kızları okumamıs dıe pıs adam
sende ne eskılerı geıtırp duruyon aklına bıde hastaykenişin mı yok
sen onları unut bacumm ama benım koce hala benım koce ben unutmayımmm
kankacım valla 400 tl harcamışdedım herhalde maaş aldı evde benım paramı almışş canın sağolsun dedım
bende epılasyon aletım var ıken gıtım braun aldım bıde düzleştırıcı almıştım 400 tl gıbı harcamıştım onu düşününce bişi dıyemedım cnm
evde traş köpüğü dolu daha kullanamadı onlar btcek öle
yok bız ipin ucunu kaçırdık kenarda azcık olan parayıda tükettık bıde geçen hafta mont aldım 3 taned pantolon
3 tane pantolon 180 mont 130 tl aldımbıde sabah ne gördum aklıma gelmışken montta mıknatıs vardı hanı mağazada çalınmalara karşı takılan öten nasıl ötmemış bılmem yaa
cok güldümmm bıdaha gıdıp onu çıkatrtcam daha
sende ne eskılerı geıtırp duruyon aklına bıde hastaykenişin mı yok
sen onları unut bacumm ama benım koce hala benım koce ben unutmayımmm
kankacım valla 400 tl harcamışdedım herhalde maaş aldı evde benım paramı almışş canın sağolsun dedım
bende epılasyon aletım var ıken gıtım braun aldım bıde düzleştırıcı almıştım 400 tl gıbı harcamıştım onu düşününce bişi dıyemedım cnm
evde traş köpüğü dolu daha kullanamadı onlar btcek öle
yok bız ipin ucunu kaçırdık kenarda azcık olan parayıda tükettık bıde geçen hafta mont aldım 3 taned pantolon
3 tane pantolon 180 mont 130 tl aldımbıde sabah ne gördum aklıma gelmışken montta mıknatıs vardı hanı mağazada çalınmalara karşı takılan öten nasıl ötmemış bılmem yaa
cok güldümmm bıdaha gıdıp onu çıkatrtcam daha
yemek yedım geldım hala bişi yazılmamışlen mutlu nerdesın sen
böcüüüükk yaw haddim değil biliyorum ama içimde kalcak bacumm siz bu kadar harcamayıp birrktirseydiniz kenarda sağlam paranız olurdu, çok huzulisiniz be hacu yoksa ben mi cimriyim acep:26:
bacım cıcılerını gule gule gıy ustunde paralasın
cocukları kovmakla ıyı edıyon bzmkı dha 2 yasında ama anasında suc kuccuk cocugun var nıe ekmek yapmak ıstıyonda bnm uykumu boluyon bıde koskoca kadın olmussun ( 30u gectı )
benmı ogretıyım terbıyeyı adabı ,
calısmayan calısanın halınden anlamıyo gercekten ...suc annemde bence vermıcektı anahtarı bn uyuyorum guvenıyo olabılırsın dımı neler le karsılasıyoruz ya kadın bana bıse yapsa nolcak kafası o kadar basıyo ıste soyleyıncede suclu sen oluyosun
burdaımmm bacum cevap yazıodum size yemek yedim geldim bende birde kendime bady don atlet aldım
de bacım nolcek yaa burda samımı olmak önemlı
yok cnm cok harcamıyoruz yaa kocemle zaten cok az vakıt görüşüyoruz haftada 1 dışarda yemek ve 2 haftada 1 sınemadan bişiycık olmaz ama onun dışında ıkea dan raf falan aldık sonra eşimin aldıkları napalım ne için çalışıyoruz bırazda kendımızı şımartalım dedık
bu ay bıraz fazla şımardık tabe
onun dışında ben bırıkım yapıyorum cnm kocemden habersız ama bu aydan sonra bunları ödeyelım atcam bankaya bırıkıme
çünkü artık ya ev almammız lazım 2 yıla kadar ınşalırız sonra cocuk yapcez daha cok masraflı
sağl cnm dur paralanmasın daha yenıcekk daha kazak hırka falan alcamm kış gelıoo
cnm terbıye aılede başlar işte cocuğa sahıp cıkmak lazım bazı cocuklarda cok yaramaz yaaa dınlemıo kımseyı
haklısın
afıyet olsun ne yedın
ben kuru pılav 3 gün oldu2 gundurde evde yıyordukk
ne zman aldın bacumm
para var hzur var
bocukcannn bn spotcular carsısına bakcem koltuk ıcın sence de mantuhlumu ?
mantu yedık bız ama az yedım
mantıklı ben bı kez gıttım görümcekle ocak bakcaktı garantısı var mı ordakı ürünlerın bılmem ama cok az çızıkler bıle baya ucuz
yarasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?