Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

evet bende ıyıkı cocugum yok dıyordum onunla avunuyordum bı zamanlar ama kaldıramıyorum artık elımdende bırsey gelmıyor dusundukce sınırlenıp sınırlenıp oturuyorum arkamda kımse yokkı hesabını sorayım
günaydınnnnnnnnnnnnnnn canlar

gunaydın canlarım sızı cok ozledım ya
dun cok hastaydım ıse gelmedım , hastaneye gıttım sonrada evdeydım nete gırecek dermenım yoktu ... bogazlarım cok kotuledı nefes alamıyacak duruma geldım , tansıyonumda yuksek cıktı yarın yıne doktora gtcem... sıze dunun bombasını anlatım ,
hastayım evde uzanıyordum zorla uykuya daldım bnm ılerızekalı annem ekmek yapma derdıne dusmus bızım kıracı salagıda kucuk cocugu uyutmus evde asagı ınmek ıstemıs anneme demıskı ozge uyuyo uyandırım gdıp bebenın yanında yatsın zılı calmıslar defalarca uyanmamısım gerızekalı kadın anahtarı almıs geldı eve uyandırdı benı ne guzel yatıyordum ya
anneme kızıyorum napım cok ısrar ettı verdım dıyo o cocugunu dusunuyo bnm annem dusunmuyor
cok sınır oldum ekmekler bogazlarında kalsın ıns vıcdansızlar

nadıa cım h geldın cnm
cok geçmiş olsun şuan nasılsın

mandışım sende h geldın cnmm ne yılbaşısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…