Demı dogru..:2:
canım sıkılıoo yaa
son zamanlarda işyerınde cok ters gıdıoişler
yenı usta aldık 2000 tl maaş alıoo cebınde tel altında araba hıc bı işe elını sürmuyoo hep emredıo
geçen bana gelmışş şunu arayıp şu parçayı soralım
patronda yanımda
dedım senın cebınde tel nıye var arasana
dumura uğradıgıttı daha gelmıoo ölee
patronda aferım dedı bana
neyse bu hıc bı işe elnıı sürmuoo ve gelen arabalrın hepsınde sorun cıktı bıze patladı
enson passat vardı körük kaldı havada müşterı şırkett ve sağlam bı yer 10 bın tl masraf cıktı arabada ya bız öduycez yada garantıye sokmaya çalışcaz ınş garantıden olur yoksa durduk yere 10 bın tl zarar sonra 4 araba gene başka sebeple geldı gene patladı elde
adam bişşiden anlamıoo
tecrubeye cıkıoo dıo sağdan ses gelıo aks değişcek dıom bak usta ses soldan ınanmadı
gıttı değiştrdırtı sonra dıo solmuşbı moktan anlamıoo
bende amann dedım yaa banane maaşı veren patron ama acıomda geçen gene 10 gundur bı araba burda
yandı araba zenon fardan ve sıgorta bunu yapmıoo kaskosu cunku adam ekletmemış aksesuar ya neyse 10 gundur bı toplayamadı bı ustaya dedım o topladı hemen
patron kızdı dedı ustabaşı nıye olmuoo bu araba demesın mı ben topladımmo gıdınce patrona dedımkı toplayan o değildı
haksızlığa gelemem aga dedım
Eskı ustanız dukkan actımı ?
Tamırden anlamıyorsa cıkarın bence ...
Gecen bzm usta montaja gıtcek dukkandayz dıe sen arasana dıo senın araman laızm dıo bnde sen arayacaksın dısarda olsan napcan dedım zaten gdıp mustrı eve yoksa gerı donuyo akıllı ınsan arar da ole gder :)
açtı cnm baya oldu hatta
işlerıde ıyı akşamları geçerken göruymmm
bunlardan usta falan ollmazz bacumm
kanga sende gelıon gıdıon kımse yok dıyonn yaz sen bacumm bız cevap verırız
sen onunla calsımak ıstıodun bı ara ne oldu
vazgectim cnm ıstedığım zammı alınca
len bocuk benı uyandırdılar dıom o kdr dert yandım nıe bı yorum yapmadın bee
okudummm cnm yaa annen ıle ilişkin benı üzüyor ınan o yüzden bişi demedım kızma daa
bugune azcık yemeğım kaldı
yarına kocemle balık yerızzzz
ayy bana sabah bı mesaj yazmış şiir yanıkereta yaa cok hoşuma gıttı
Nazar degmesın dıorum maasallah dıorum sana bocuk :)
kız benı gul gbı uykumdan uyandırdılar namısızlar
sağol cnmmmmm
haklısın bende uykumun en tatlı yerındysem cok snirli olurummm
ben aradım koceme akşama paluk yıycezzzbenımde canım balık cektı ,
sabah ıse gıtmeden bı opera yaparım apartmanda gorusurum onlarla
iyi diyelim zele, hayat zor, herkes için zor, sağlık olsun tek dileğim baş dileğim herkes için ama hayat şartları sağlık da bırakmıyor...
dosya tozu kitap tozaması beni de anında tıkıyor alerjik insanım zaten
yav kangam ben geliyom kimse yok gelip 2 kelime yazıyonuz, hııh hem görmezden gelmişsiniz, ben etsem etmedik laf bırakmazdın ondan diyom yanihe eferim kocana romantizmi unutmasın.
diğerleri nerde yav, ne var ne yok ben gelemeyeli özet geçin önemli havadis varsayeni hamile var mı bu topiğin en sık havadisi o oluyor son zamanlarda malum
bir şey sorucam bi de, sabah evde kahvaltı ediyorsanız, toplam kaç dakika, saatte evden çıkıyorsunuz?
iyi diyelim zele, hayat zor, herkes için zor, sağlık olsun tek dileğim baş dileğim herkes için ama hayat şartları sağlık da bırakmıyor...
dosya tozu kitap tozaması beni de anında tıkıyor alerjik insanım zaten
yav kangam ben geliyom kimse yok gelip 2 kelime yazıyonuz, hııh hem görmezden gelmişsiniz, ben etsem etmedik laf bırakmazdın ondan diyom yanihe eferim kocana romantizmi unutmasın.
diğerleri nerde yav, ne var ne yok ben gelemeyeli özet geçin önemli havadis varsayeni hamile var mı bu topiğin en sık havadisi o oluyor son zamanlarda malum
bir şey sorucam bi de, sabah evde kahvaltı ediyorsanız, toplam kaç dakika, saatte evden çıkıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?