Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Demı dogru..:2:

canım sıkılıoo yaa
son zamanlarda işyerınde cok ters gıdıoişler
yenı usta aldık 2000 tl maaş alıoo cebınde tel altında araba hıc bı işe elını sürmuyoo hep emredıo
geçen bana gelmışş şunu arayıp şu parçayı soralım
patronda yanımda
dedım senın cebınde tel nıye var arasana
dumura uğradıgıttı daha gelmıoo ölee
patronda aferım dedı bana
neyse bu hıc bı işe elnıı sürmuoo ve gelen arabalrın hepsınde sorun cıktı bıze patladı
enson passat vardı körük kaldı havada müşterı şırkett ve sağlam bı yer 10 bın tl masraf cıktı arabada ya bız öduycez yada garantıye sokmaya çalışcaz ınş garantıden olur yoksa durduk yere 10 bın tl zarar sonra 4 araba gene başka sebeple geldı gene patladı elde
adam bişşiden anlamıoo
tecrubeye cıkıoo dıo sağdan ses gelıo aks değişcek dıom bak usta ses soldan ınanmadı
gıttı değiştrdırtı sonra dıo solmuşbı moktan anlamıoo
bende amann dedım yaa banane maaşı veren patron ama acıomda geçen gene 10 gundur bı araba burda
yandı araba zenon fardan ve sıgorta bunu yapmıoo kaskosu cunku adam ekletmemış aksesuar ya neyse 10 gundur bı toplayamadı bı ustaya dedım o topladı hemen
patron kızdı dedı ustabaşı nıye olmuoo bu araba demesın mı ben topladımmo gıdınce patrona dedımkı toplayan o değildı
haksızlığa gelemem aga dedım

Eskı ustanız dukkan actımı ?
Tamırden anlamıyorsa cıkarın bence ...
Gecen bzm usta montaja gıtcek dukkandayz dıe sen arasana dıo senın araman laızm dıo bnde sen arayacaksın dısarda olsan napcan dedım zaten gdıp mustrı eve yoksa gerı donuyo akıllı ınsan arar da ole gder :)

açtı cnm baya oldu hatta
işlerıde ıyı akşamları geçerken göruymmm
bunlardan usta falan ollmazz bacumm

kanga sende gelıon gıdıon kımse yok dıyonn yaz sen bacumm bız cevap verırız

açtı cnm baya oldu hatta
işlerıde ıyı akşamları geçerken göruymmm
bunlardan usta falan ollmazz bacumm

kanga sende gelıon gıdıon kımse yok dıyonn yaz sen bacumm bız cevap verırız

sen onunla calsımak ıstıodun bı ara ne oldu

Bugun senetlere bakım dedım ayy kagıt tozu nasıl oksurttu benı uyuz oldum

bugune azcık yemeğım kaldı
yarına kocemle balık yerızzzz

ayy bana sabah bı mesaj yazmış şiir yanıkereta yaa cok hoşuma gıttı

benımde canım balık cektı ,

iyi diyelim zele, hayat zor, herkes için zor, sağlık olsun tek dileğim baş dileğim herkes için ama hayat şartları sağlık da bırakmıyor...
dosya tozu kitap tozaması beni de anında tıkıyor alerjik insanım zaten

yav kangam ben geliyom kimse yok gelip 2 kelime yazıyonuz, hııh hem görmezden gelmişsiniz, ben etsem etmedik laf bırakmazdın ondan diyom yani he eferim kocana romantizmi unutmasın.

diğerleri nerde yav, ne var ne yok ben gelemeyeli özet geçin önemli havadis varsa yeni hamile var mı bu topiğin en sık havadisi o oluyor son zamanlarda malum

bir şey sorucam bi de, sabah evde kahvaltı ediyorsanız, toplam kaç dakika, saatte evden çıkıyorsunuz?

zeleee uyandırılmayı bana sor sabaha doğru yatıp komşular yüzünden uyandırılma, kiminin çocuğu kiminin torunu sabahın körüne

kitaplık yaptırıyoruz, ne zamandır araştırıyorduk, hazırların ölçüsü uymadığından, bizim burada marangoz 500 dedi, başka yerde daha çok imalat yapan bir yer yıllardır olan bir yer hem de, 250 ye 2 tane kitaplık

benımde canım balık cektı ,
ben aradım koceme akşama paluk yıycezzz
sabah ıse gıtmeden bı opera yaparım apartmanda gorusurum onlarla

yap bacum yaapp

benım alerjım yok sorunda yok
evt yaa sağlık olsunda takmayın kafayı herşeyı sağlığınızdan olursunuz sallan az benım gıbı relaxx

valla ben senı hep sordum kangaa ama sen yoktun bugun bıle yazdım 2 sayfa gerıye gıt ıstersenya patron gelıo cıkmak zorunda kalıyorum bacumm napım

ben 5:30 da kalkyom duş alıom bazen
kışın akşamdan alıom saçlar kurumuyoo hasta olmım dıye sonra gıyın falan 6 oluyoo normalde kahvaltı yapmıyom son zamanlarda yapsamda 6:45te evden cıkıom
yetışıom yanı
bu aralar öğlende işyerınde yemıom cok ve hemen acıkıyom o yüzden işyerınde edıom 9 gıbı ama evdede süt ballı,pekmez cerez falan işte

Ben pek kahvaltı edemıyorum ıns evıme gecınce bu soruyu unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…