Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

duygucum biz düğünde bilezikleri aldık ellerine verdik takın diye düşün yani

Ay canım niye böyle bir şey yaptınız benim kayınpederde yapmayacaksa annem girince devreye yapmak zorunda kaldıDüğünden sonra benim kayınpeder takı peşine zırnık koklatmadık ama eşime dedim yaptığı bilezikleri ver fırlat suratınaOndan gelecek hiç bir şeyi istemiyorum artık eşim vermedi o kadar ver dememe rağmen

düğünde bile takmadılarmı ne set ne bilezik öylemi

heee aynen düğünede zaten uzak misafir gibi geldiler :)))

nasıl yani veteriner derken

gerçek bildiğin veteriner başım ağrıyor diyorum şunu yap bunu al diyo tahlil oll şu tahlillleri diyor sonra aa şu yüksek bu az şöyle yap diyor :)))

kader arkadaşım benim bizim gibisini kimse bulamaz ve hala kıymet bilmiyolar ya ne diyim

of offfff bizimkilerde seti pahalı beğenmişim 1.5 milyarını biz ödedik şimdi borcunu ödüyoruz sizinkileri duyunca çok şükür diyorum 1.5 milyarla kurtulmuşum ama nasıl olur ya takılar gelenek görenek

dost var düşman var onların yaptıklarından sen utanıyorsun elaleme karşı ama utanmadan alıyorlar senden takıyorlar

of offfff bizimkilerde seti pahalı beğenmişim 1.5 milyarını biz ödedik şimdi borcunu ödüyoruz sizinkileri duyunca çok şükür diyorum 1.5 milyarla kurtulmuşum ama nasıl olur ya takılar gelenek görenek

gelenek insan olanlar için canım

Canım gelenek görenek ama yapmayan yapmıyor işte benim eşimin ailesi hiç bir şey yapmadı her şeyimizi kendimiz aldık mobilyamızı falan bilezikte zor yaptı zaten onlarıda istedi böyle insna çok yani bana dokunmasınlarda bir şey istemiyorum ben

dost var düşman var onların yaptıklarından sen utanıyorsun elaleme karşı ama utanmadan alıyorlar senden takıyorlar

Evet canım ASlında sen niye utanasın ki ama öyle malesef çok ayıplıyorlar ne olcaksa sanki ama bazı insanların gerçekten durumu olmuyor yapamıyor o ayrıda gönlündne kopmayanlarda var

Eşimin annesi vefat etmiş.Babasıda evlenmiş.Ve eşşimle araları açıldı.Biz ozamanlar sevgiliydik.Beni istemeye dayısı geldi.Nişanımı dayılarıyla yaptık.Düğüne babası geldi (elegüne karşı tabi) bana bir bilezik taktı okadar. Şimdi babasıyla barıştı eşim.Bedavadan oğlu evlendi evi var.Oh ne rahat dimi..

çok zor..
ama boşver canım düşünme gitsin eşinle mutlu ol aranızda sorun olmasın yeter. sonuçta babası der geçersin

Evet canım ASlında sen niye utanasın ki ama öyle malesef çok ayıplıyorlar ne olcaksa sanki ama bazı insanların gerçekten durumu olmuyor yapamıyor o ayrıda gönlündne kopmayanlarda var

bizde resmen göstermelik aldık takılarımı.Düğünde takıldı ve düğünden sonra bozdurduk.Sadece setim duruyor..

Boşver canım ama keşke siz yapıp elinize vermeseydiniz onun ayıbı sonuçtaBizi de düğüne kadar üzen çok oldu biz evlendik bütün borçlar bize kaldı şimdi herkes rahat kocanla iyiysem bir şeyi takmayacaksın boşver nickin gibi boşver canım

mecburen boşverdim zaten.
6-7 yıldır çalışıyorum.Kendi param rahat rahat harcıyodum.Şimdi düğün borçları ödenirken bazen sıkılıyorum.Ama kader diyorum başa gelen çekilir.

Boşvercim az işim var cevap yazamıyorum ama dönicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…