Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

mecburen boşverdim zaten.
6-7 yıldır çalışıyorum.Kendi param rahat rahat harcıyodum.Şimdi düğün borçları ödenirken bazen sıkılıyorum.Ama kader diyorum başa gelen çekilir.

Bravo canım baban demişsin barıştır mıssın İşinde varmış borçlarda biter bizimde borcumuz var hepsi geçer İnsanın evinde huzuru olsun borç falan önemli değil

Kayınpederlerin tarlası vardı satılcak düğüne kadar satılmadı düğünden sonrada hala devam ediyo ben korktum düğünü bize yaptırcaklar galiba hiç istemiyodu babam düğünü neden siz yapacaksınız öyle olacaksa evlenmeyin diyodu sağolsun kayınpeder kredi çekti öyle yaptı düğünü

Ne kayınpederler var:97:
Bizim ki :97:yarın öbür gün ikinciye evlense kendi düğününü bile bize yaptırır

Işte bitek setimi biraz pahalı beğenmişim kocamda ben isitiedim diye o olacak demiş 1.5 milyarını ben öderim deyince onu aldılar bizde kredi çekip onu ödedik şimdi kredi ödüyoruz

aman boşweercımm herkes yaptığından utansın
bende 1 gr altınları yok evımde 1 tllık seylerı yokk
taktığınıde düğünde emanet almışlar düğün günü sahıbı ıstedı verdım
gelınlık üstümdeyken daha düşün
amannnnnnnn

Bravo canım baban demişsin barıştır mıssın İşinde varmış borçlarda biter bizimde borcumuz var hepsi geçer İnsanın evinde huzuru olsun borç falan önemli değil

haklısın canım önemli olan huzur.Biz çok şanslıyız aslında.Düğünde takılanlarla borcun çoğu bitti.Sadece kredimiz var.Evlendiğimizin 2. ayında dedemin bana verdiği eve geçtik kiradan kurtulduk.1-2 ay içinde araba almayı düşünüyoruz.Sıkıntı çekiyoruz maddi anlamda ama sıkıntı çekmeden bir mal sahibi olunamıyor.Şükür halimize..

Seninkiler bizimkilerden betermiş
Sinir oluyorum ya bunları okuyunca takmamak lazım bence onlar için ne üzücem tatlı canımı

Off Allah yardımcınız olsun valla sağolsun bizimkiler öyle problem çıkarmadılar.
Ne dedilerse oldu.
Benim 3 tane setim bi tane bağımsız kolyem, 4 tane küpem, bir incili yüzüğüm bi tek taşım alyansım
6 tane bileziğim, bir tanede kelepçem vardı.Bileziğin ikisni bi ara sıkıntıya düşünce bozdurmak zorunda kaldık geçen sene.
3 ünü borc vermiştik dün geri geld işte büyük aldım onun yerine.
1 tanede evde duruyor.
Benim annemler 1 tane bilezik yaptıtı.
Eşimin bi2 ablası ayrı ayrı set, biri kelepçeyi, biride bi tane bilezik takmıştı.
Kayınvalidem de 4 tane bilezik takmıştı.

Sağolsunlar yinede.
Bi setimde nişandan kalma

He bi tanede inci setim var ayrıyetten

öyle canım eminimde utanıyorlar.Eşimin babasını birkaç defa gördüm iyi biri sanki.Eşinin gazına geldi diye düşünüyorum.Bundan sonrası güzel olacak inşallah.

İyiymiş benimkiler bana set yaptılar set bile denmez yani kolye küpe yüzük pırlanta gibi iyikide fazla şey yapmamış lafını yaparlardı Allah benim kocama versin o yapar bana

Sel sende şanslıymışın.
Benim ailemden 6 bilezik takıldı bana.Birde bizim aldıklarımız vardı.Eşimin tarafı çeyrek taktı bide babası ve dedesi bilezik taktı.Neyseki hasılat iyiyidi

efsunnnn defneeee bakın ne buldum topiklerden birinde yazmışlar franbuaz çayı yazmışlar hamilik döneminde içmek için

sağol kuşummm alırım akşama marketten

ben geldim ne var ne yok bakalım

hoşgeldin şekerrrr

geçmiş olsun tatlışım

altın konusunda bende şanssızdım. eşim evlenmeden beyaz eşyaları ve 6 tane burma bilezik almıştı banka da da 10000 TL parası vardı. kayınvalidem ne yaptı dersiniz?? parayı aldı bilezikleri aldı. bana düğünde 5 tane bilezik bi de uyduruk bi set taktı. eve de sadece salon takımı alındı. düğünde takılanları da aldı elimizden. sonra öğrendimki eşyalarıda veresiye almış. bileziklerle onların bir kısmını ödeyebildik. arada paramız ve takılan altınlar yok oldu. daha yeni toparlıyoruz kendimizi. gene sinirlendim bak aklıma geldi :84:

Boşver üzülme canım benim keni ailem aldı benim takılarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…