mecburen boşverdim zaten.
6-7 yıldır çalışıyorum.Kendi param rahat rahat harcıyodum.Şimdi düğün borçları ödenirken bazen sıkılıyorum.Ama kader diyorum başa gelen çekilir.
Bravo canım baban demişsin barıştır mıssın İşinde varmış borçlarda biter bizimde borcumuz var hepsi geçer İnsanın evinde huzuru olsun borç falan önemli değil
aman boşweercımm herkes yaptığından utansın
bende 1 gr altınları yok evımde 1 tllık seylerı yokk
taktığınıde düğünde emanet almışlar düğün günü sahıbı ıstedı verdım
gelınlık üstümdeyken daha düşün
amannnnnnnn
aman boşweercımm herkes yaptığından utansın
bende 1 gr altınları yok evımde 1 tllık seylerı yokk
taktığınıde düğünde emanet almışlar düğün günü sahıbı ıstedı verdım
gelınlık üstümdeyken daha düşün
amannnnnnnn
Off Allah yardımcınız olsun valla sağolsun bizimkiler öyle problem çıkarmadılar.
Ne dedilerse oldu.
Benim 3 tane setim bi tane bağımsız kolyem, 4 tane küpem, bir incili yüzüğüm bi tek taşım alyansım
6 tane bileziğim, bir tanede kelepçem vardı.Bileziğin ikisni bi ara sıkıntıya düşünce bozdurmak zorunda kaldık geçen sene.
3 ünü borc vermiştik dün geri geld işte büyük aldım onun yerine.
1 tanede evde duruyor.
Benim annemler 1 tane bilezik yaptıtı.
Eşimin bi2 ablası ayrı ayrı set, biri kelepçeyi, biride bi tane bilezik takmıştı.
Kayınvalidem de 4 tane bilezik takmıştı.
Sağolsunlar yinede.
Bi setimde nişandan kalma
efsunnnn defneeee bakın ne buldum topiklerden birinde yazmışlar franbuaz çayı yazmışlar hamilik döneminde içmek için
ben geldim ne var ne yok bakalım
geçmişi okumadım direk daldım içeri nasılsınız bakalım.
Dün gece boğazlarım çok kötüydü konuşurken bile acıyordu.Birde vücudumun heryeri ağrıdı resmen.Gece pek uyuyamadım.Çünkü yutkunamıyodum.Bu sabah işe gitmeim.Doktor rapor verdi yarında evdeyim.
altın konusunda bende şanssızdım. eşim evlenmeden beyaz eşyaları ve 6 tane burma bilezik almıştı banka da da 10000 TL parası vardı. kayınvalidem ne yaptı dersiniz?? parayı aldı bilezikleri aldı. bana düğünde 5 tane bilezik bi de uyduruk bi set taktı. eve de sadece salon takımı alındı. düğünde takılanları da aldı elimizden. sonra öğrendimki eşyalarıda veresiye almış. bileziklerle onların bir kısmını ödeyebildik. arada paramız ve takılan altınlar yok oldu. daha yeni toparlıyoruz kendimizi. gene sinirlendim bak aklıma geldi :84:
hepimiz pek dertliymişiz canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?