Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Boşver üzülme canım benim keni ailem aldı benim takılarımı

valla ben aileme versem kayınvalidem düğünde katliam yapardı sanırım bende kalsın altınlar dedim de resmen düğünü birbirine kattı pislik :84: neyse zaten geçmişte kaldı hepsi ben onu yaşlanınca görücem bakalım. Allah onu bana muhtaç etsin bende onu ele muhtaç edicem

utancak yüz yok onlarda emınım

sel ınkı ne kı benım aılem 2 yengeme yaptıklarını sayım mı
8 tane üçlü burma
2 takı setı 24 ayardan
1 tane ınce takı setı
2 kelepçe
ev ve araba verdıler ıkıkardesıme
şans olcak ınsanda şans
ve annem bakar onların cocuklarına

ohoo ben ne dıom sıze yaa yemın ederım 1 tllık bıseylerı yok
1 lıralık benım kocemtek oğul
k valıdem hep aradığımda ayy cok uzuluyom cocuklarım sıze bısey edemedık hep o .... ser.babn yuzunden dıo
k babamda kumarcanın tekı 5 katlı bınayı yemış
utanmadan bıde evıme geldı ser..zz bende bı gram sevgılerı yok
eşimde bılır derımmben kımseden cekınmem

zaten var ya hiç te bir faydaları olmasın inşallah. benim eşim 4 ay işsiz kaldı geçen sene. tek benim maaş ve o pisliklerin başımıza yıktıkları boçlarla ortada kaldım. insan 1 tane ekmek alır demi onu bile yapmadı anne müsfettesi. kendi annecim aldı hep dolabımızı doldurdu. annem hasta olup gelemediği zamanlarda (annem kanser buarada) aç kaldık biz. kayınvalidemle aynı sokakta oturuyoruz bide annem 1 saat uzakta oturuyor. ama vicdanım rahat o bana muhtaç olduğunda bir minnet borcum yok elimin tersi ile iticem onları. sağolsun eşimde ne mal olduklarının farkında asla karışmaz bana.

UMARIM İYİ GELİN OLABİLİRLER

Maşallah

çok üzüldümmm annene acıl şıfalar cnm
benım annemler bana 2 saat uzak
aılem cok yardımcı oldu perde halı onları aldı zaten ben bekarken butun beyaz esylarımı almıştım
eşimle öduyoz tek başımıza
Allah sağlık versınde calısalım
bende elımın tersıyle ıtıcemneyse konu kapansın sınırlenıyoomm:84::84:

DEfhne üzülcüm canım Umarım en kısa zamanda iyileşir annen
İyiki sizinkiler uzak böcük

Son düzenleme:
Defnecim acil şifalar versin allahım burada ezan okunuyo ezanlar hürmetine acil şifalar cersin rabbim

sağol canımcımmm benimde annemler aldı çoğu eksiğimizi de kendimiz aldık ödedik çok şükür. neyse bence de kapatalım ben gene ağlamaya başlarım zaten çok hassasım şu dönem ağlak bir insan oldum

ıyılerdır cok şükür daha bu ne laa
büyük yengemler 7 kardeş nışan bohçası yaptık
5 abısıne 5 yengesıne
anası babasına
kız kardesıne
dedesıne nınesıne ohooooo

öbür yengemıst.un dışındandı gıt gel bı düğün daha ederdık

cleopatra h geldın

aman neysemmm üzüntülerı bırakalım kenara Rabbım bıze ve sevdıklerımıze sağlık versın
eşimize ve bıze sağlık versınde çalışır neler neler alırız
onlarda çatlasın
utancak yüzlerı yok barı çatlasınlar

hb saol tatlımm

kızlar merhaba sohbet baya koyu galiba altınlar takılar geçen bi düğüne gittik bizim buralarda takıya çok önem verirler ama baktım eskisi gibi değil altın çok pahalı damatcağızda düğünde takılanlara umut bağlamış salonun parası bile onlarla verilcekmiş ama baya hayal kırıklığına uğramışlar altın çok pahalı alamıyoki millet dedim ki eşime bitmiş artık eskisi gibi değil dolmadı kollar bomboş küçük altın bile yok 50 lira falan hep

kocem aradı
ctesı bı işin var mı cnm dedı
var dedım sen benı cılt bakımım var oraya götrcksın ya ondan başka bı yere gtcek mıyız dedı
yok dedım nıye:26:arkadaşı eşiyle yemeğe gelcekmış
dedım akşam o saaten sonra ne hazrlarıyabılırmkı dedımtmm cnm dedı kapattı
sanırım bu hafta erteler
amannn bı anama gıdemedım bee her hafta bişicıkıo 1 aydır göremıyom anacımı babacımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…