Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

açıldı açıldı bacum ben gördüm keşke odan aççık daha büyük olsaymışta ayırmasaymın köşeyi:26:

ama böylede güzel

öle ama ne alsam bılemıyorum yaa:26:

aman her seferindede bişiy alma bacum, güzel bi yemek hazırlasın ya da dışarda güzel bi yerde yer ayırttır süslen püslen o alsın azcık sana

Son düzenleme:

ahh cnm keşke ama cok önemlı değil o odamı cok kullanmıyorum ayrıca ev benım değil büyük olan kendı evım olur ınş
evın maalesef heryerı kriş

ayırmasam cok daha güzel olurdu ama bölede ayrı koltuk gıbı cok göze batmıyor eskı evıme göre yaptrmıştımm kenarındaa kıtaplık kıısmı vardı kestrmıştımm ahh nerden bılem orayı su bascakk
ama ddığım gıbı yapcemm

küçücükte olsa bı hedıye ıyı olur dıye düşünüyorum cnm ve sanrım cok kararsız kalırsam bjklı bı ürün alırm polar falanolmadı kendıme kurdele bağlar kendımı hedıye ederımmm

bnm odada kolon yok zaten senın odanın accık buyugudur bnmkıde
uzunlaması var bıraz ama

cok seker mıs kucuk odan halında cok guzel ,
bu koltuk aldgında da bole ayrılıyomuydu cnm

sonunda erdır muradına bende tabee
evt cnm ayrılıyordu
aynı halımım kahve kremı yatak odamı şagı ben cok memnunum yumuşacık süprüünce falan nasıl parlıyoo tabı her şagı böle değil benden sonra görüp alan akrabalarım oldu ama kötü cıktı onlarınkı ya iplerı cıktı yada sertleştı ben gümüşsuyundan almıştım tüm halılarımı bı mutfak halım kötü onuda annemlerden getrdım merınos bı halı ancak bu kadar kötü olur ama ıdare edıyorum model falan ıyı mutfağa uyyor ama taş gıbı sert ve herşey üstüne yapışıyor

olurmu ya geçmem geçtirmem de o zaman daha da çoğalr anneler günü falan

evt daha cok gün eklencek kutlanacak
bız anne ve babalar gününü kutluyoruz hep

aklıma ne geldı geçen cenıfır lopez gelmıştı ya bı ınşaat sırketınden ev aldı o şirkette onu açılışa çağırıp trabzon hasırı hedıye ettıler kadın takmadı bıle
dedım verecek adamı bılmıyolar kıeşimde hep dıo ben sana hamış ol alcem sözlen dedım kaç bın haberın var mı

biz kutlamıyoruz ama o gün mutlaka söllerim potansiyel anne adayıyım ben falan diye o günler gelsin inşallah kutlucaz

trabzon hasır setini ben sevmem ya düğünde de bize ilk ona baktım ama tasmalı köpek gibi hissettim beğenmedim maddi olarakta en az 12 bin vardır herhalde

ınş cnm hayrlısı ıle bu arada ben 3 gündür halamı beklıom acı var hala yokemınımde kendımden naz edıo sanırım

ben sadece bıleklığını kastedıyorum cnm cok hoşuma gıdıyorama normaldede takmamkı öle sevecenlık benımkısı yüzükten başka saat bıle takmıyorumkı

inşallah hamilesindir hahahahhaa

normalde taksam utanırım ben ya düğüne bile takamam en güzeli su yolu denilenler. normal sarı altını da sevmiyorum. setimi bi düğünlere takıyorum sarı altın olsa ona da takmazdım herhalde

abowwwdeme bacum ölee daha erken ama deılım ya bılıom benn ılaç aldım bu ay ondan sanırım cok ağrı kesıcı ıctımm

benımde onlar hoşuma gıdıo hıc takı setım olmadıama olur ınş aslında tek hevesım ev olsunnn başka bısı olmasada olur

bi anda içimden geldi valla

benim düğünden sonra fazlasıyla vardı ev için sattık işte hepsini bi eşimin taktığı set babamın taktığı bilezik bide kp taktığı kaldı onları da ömür boyu Bir mani olmaz ise saklamak istiyorum..
çünkü ona göre de aldım bilezikler kelepçe mi ne diyorlar ondan işçiliği fazla satsam da aldığımdan ucuza olacak inşallah satmama gerekte kalmaz

Yatak oluyomuydu koltugun
yok cnmmmm olmuoo

:18::18:aman gelmesın sımdılık sonra gelsınn ama

ınş satmazsınız cnmbızde bişi yok benım gızlılerı saymazsak

4 tane de bnm var altın yukselınce satayım dıyorum parasını bankaya koyarım ,
araba alınca lazım olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…