- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
o
zamana güzel süpriz yaparsın canım
öle ama ne alsam bılemıyorum yaa:26:
öle ama ne alsam bılemıyorum yaa:26:
açıldı açıldı bacum ben gördüm keşke odan aççık daha büyük olsaymışta ayırmasaymın köşeyi:26:
ama böylede güzel
aman her seferindede bişiy alma bacum, güzel bi yemek hazırlasın ya da dışarda güzel bi yerde yer ayırttır süslen püslen o alsın azcık sana
bizimde aralıkta tanışma yıldönümümz hiç bilmiyorum valla düşünmedim bile
cok seker mıs kucuk odan halında cok guzel ,
bu koltuk aldgında da bole ayrılıyomuydu cnm
bu günler hıc bıtmıyorkı
cocuk olunca belkıde hepsını es geçerız he
bnm odada kolon yok zaten senın odanın accık buyugudur bnmkıde
uzunlaması var bıraz ama
olurmu ya geçmem geçtirmem deo zaman daha da çoğalr anneler günü falan
evt daha cok gün eklencek kutlanacak
bız anne ve babalar gününü kutluyoruz hep
aklıma ne geldı geçen cenıfır lopez gelmıştı ya bı ınşaat sırketınden ev aldı o şirkette onu açılışa çağırıp trabzon hasırı hedıye ettıler kadın takmadı bıle
dedım verecek adamı bılmıyolar kıeşimde hep dıo ben sana hamış ol alcem sözlen dedım kaç bın haberın var mı
biz kutlamıyoruz ama o gün mutlaka söllerim potansiyel anne adayıyım ben falan diye o günler gelsin inşallah kutlucaz
trabzon hasır setini ben sevmem ya düğünde de bize ilk ona baktım ama tasmalı köpek gibi hissettim beğenmedimmaddi olarakta en az 12 bin vardır herhalde
ınş cnm hayrlısı ıle bu arada ben 3 gündür halamı beklıom acı var hala yokemınımde kendımden naz edıo sanırım
ben sadece bıleklığını kastedıyorum cnm cok hoşuma gıdıyorama normaldede takmamkı öle sevecenlık benımkısı yüzükten başka saat bıle takmıyorumkı
inşallah hamilesindir hahahahhaa
normalde taksam utanırım ben ya düğüne bile takamam en güzeli su yolu denilenler. normal sarı altını da sevmiyorum. setimi bi düğünlere takıyorum sarı altın olsa ona da takmazdım herhalde
benımm odalar kucuk ve dar cnm dıkdörtgen üst katlar daha buyuk ama olsun bana yetıyoo hatta bu odayı kullanmıyorum bıle
abowwwdeme bacum ölee daha erken ama deılım ya bılıom benn ılaç aldım bu ay ondan sanırım cok ağrı kesıcı ıctımm
benımde onlar hoşuma gıdıo hıc takı setım olmadıama olur ınş aslında tek hevesım ev olsunnn başka bısı olmasada olur
yok cnmmmm olmuooYatak oluyomuydu koltugun
bi anda içimden geldi valla
benim düğünden sonra fazlasıyla vardı ev için sattık işte hepsini bi eşimin taktığı set babamın taktığı bilezik bide kp taktığı kaldı onları da ömür boyu Bir mani olmaz ise saklamak istiyorum..
çünkü ona göre de aldım bilezikler kelepçe mi ne diyorlar ondan işçiliği fazla satsam da aldığımdan ucuza olacak inşallah satmama gerekte kalmaz
:18::18:aman gelmesın sımdılık sonra gelsınn ama
ınş satmazsınız cnmbızde bişi yok benım gızlılerı saymazsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?