Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

bnmkı maas kartı ama fon uzerınden nasıl actrcam kı :26:
valla bende anlamadım kadın merak etme sorun olmaz dedı öle
Günaydınlarrr hanımlarrr, iyi haftalar, sağlıklı, mutlu, huzurlu günlerrr bize ve sevdiklerimizee..

sağol cnm
slm verıp kaçmazsn demı
günaydın _

geldimm böcük dün hiç öksürmeyen ben bugün geberiyorum yaaaaaaaaaaaaaaa
:26:nedenkı sakın gazozdan olmasın o soğuk içtın

Geçmiş olsunnn sipaaydimm çok mu gezdin geneee

ee anlatın bakalım hanımlar ne var ne yok

böcükk sipaydiii ne işler çevirdinizz bakalım haftasonuu

cuma kv geldiler balık yaptık hasta olmaya hazırdım cumartesi daha kötü olunca işe gelemedim. cumartesi kv gittik annemlerle aşure yapmıştı bu hafta 3 kez görüştük valla rekor kırdık
pazar böcükler geldi o gün daha iyyidim. sohbet muhabbet güzel geçti

kilerin ve banyo paspasının resmini çektim bi ara eklerim böcükle de resimlerimiz falan var

bugün yine öksürmeye başladım akşam bebek görmeye gidecektik ama gidemeyebiliriz hediyemi de getirmiştim yanımda

ben evın sahbı gıbı kurulmuş sen büzülmüşsün
hasta olacağın sınyallerı gıbı sankı üşüyormuşsun gıbı durmuşsun cnm

ben evın sahbı gıbı kurulmuş sen büzülmüşsün
hasta olacağın sınyallerı gıbı sankı üşüyormuşsun gıbı durmuşsun cnm

dün aslında kendimi gerçekten iyi hissediyordum öyle yorgun falanda değildim akşam yatmaya yakın başlaıd.

aynen resimler öyle çıkmış sıkışmışım

dün aslında kendimi gerçekten iyi hissediyordum öyle yorgun falanda değildim akşam yatmaya yakın başlaıd.

aynen resimler öyle çıkmış sıkışmışım

tam zamannda cıkmışız bız o zaman:)senı yormadan ama dıkkat et soğuk bişi ıcme dün demeyı unuttum ama hepımız dolaptan içtık içeceklerı

bıde gözler kırmızı gene benımay neden öle ama ela olduğunda mı

bugün sıcak bişeyler içmeye çalışıyorum aynen dolaptan içtik belki ondan ama boğzımdan öyle ağrı da yok anlamadım geçer inşallah :2::2:

onları düzeltecektim ama unuttum sende eklesene alıyım rsimleri arşive saklarım

iç cnmm daha ıyı olursun
neyın var pekı
halsız mısın öksürüyorsun başka
antıbıyotık alsan

bendekıler evde cnm yaa foto mak.yarın falan eklerım tatlum

sana dokunan bişi mı var acaba yakınında :26:bılemedımkı

ayy bacummm bende kurtmamak.ıstıyorum yaa ama cokta pahalıcokta rahatalırız sanırımm

bu havalar canım mevsim geçişleri bana hiç yaramıyor hep böyle oluyorum işte

valla dün gördün cidden hayatı kolaylaştıran bir alet sizinde balkon yok en önemlisi de yıkanmış çamaşırdan bile çıkan pisliği gördün normalde göremediğimiz tozları temizliyor

dıkkat et cnm bende cok sık hasta olmam hatta baya olmam ya maşallah banakendı kendıme nazar etcemm

haklısn banyoda üstüne olurda sonrakı ev muaıt olacak mı bakalım önce borçlarım btısın 2 ay daha durayım da sonra cıddı olarak düşüncemm
bıde kıtaplık meselesı var tabı

evet havalarda dikkat etmek sıkı giyinmek lazım..

sarmaşığı at sen kitaplık al kurutma makinesi içinde iyice düşün

evet havalarda dikkat etmek sıkı giyinmek lazım..

sarmaşığı at sen kitaplık al kurutma makinesi içinde iyice düşün

bende sıkı gıyınıyorummm lahana gıbı:)

atmıycamda kucuk saksıya ekcemm kıtaplık alcemm hatta kocem o koltuğun tam karşısındakı koca duvara alak dıo yok dedım bı ayar yapcemm
kurutma içinde düşüncemm cnm

Bgn çok yoğundum hiç giremedimm çok yoruldumm ama yarn bomba gibi dönicemm buarada çok evlenesim var gene ya

Hafta sonu bir arkadaşımın nişanı bi arkadaşımında kınası ile düğününe gittim ayy çok güzellerdi ya hepsi

ev döşemek çeyiz almak heycan yapmak istiyorum, gelinlikler bakmak istiyorummm

Evli garularr ve Hamişş hanımlarr bana dua edin hayırlısıyla mutlu mesut artık hayatımdaa bişeyler olsun

Behlül kaçar, sağlıcakla kalın

Son düzenleme:

bize geldiniz masraflı çıktınız heee

sonunda sana şakacıktna düüğün yapcamheeee :26:

gunaydın kızlarrr
spıdııı mutluya dugun yapıyon banada oyuncak araba al :) hevesım ıcımde kalmasın
bocukummm benımde buyukannem geldı :)
karnım cok agrıyoooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…