- 5 Şubat 2012
- 4.067
- 2.761
- 373
günaydın _
geldimm böcük dün hiç öksürmeyen ben bugün geberiyorum yaaaaaaaaaaaaaaa
valla bende anlamadım kadın merak etme sorun olmaz dedı ölebnmkı maas kartı ama fon uzerınden nasıl actrcam kı :26:
Günaydınlarrr hanımlarrr, iyi haftalar, sağlıklı, mutlu, huzurlu günlerrr bize ve sevdiklerimizee..
:26:nedenkı sakın gazozdan olmasın o soğuk içtıngünaydın _
geldimm böcük dün hiç öksürmeyen ben bugün geberiyorum yaaaaaaaaaaaaaaa
Geçmiş olsunnn sipaaydimm çok mu gezdin geneee
ee anlatın bakalım hanımlar ne var ne yok
böcükk sipaydiii ne işler çevirdinizz bakalım haftasonuu
ben evın sahbı gıbı kurulmuş sen büzülmüşsün
hasta olacağın sınyallerı gıbı sankı üşüyormuşsun gıbı durmuşsun cnm
dün aslında kendimi gerçekten iyi hissediyordum öyle yorgun falanda değildim akşam yatmaya yakın başlaıd.
aynen resimler öyle çıkmış sıkışmışım
tam zamannda cıkmışız bız o zaman:)senı yormadan ama dıkkat et soğuk bişi ıcme dün demeyı unuttum ama hepımız dolaptan içtık içeceklerı
bıde gözler kırmızı gene benımay neden öle ama ela olduğunda mı
bugün sıcak bişeyler içmeye çalışıyorumaynen dolaptan içtik belki ondan ama boğzımdan öyle ağrı da yok anlamadım geçer inşallah :2::2:
onları düzeltecektim ama unuttum sende eklesene alıyım rsimleri arşive saklarım
iç cnmm daha ıyı olursun
neyın var pekı
halsız mısın öksürüyorsun başka
antıbıyotık alsan
bendekıler evde cnm yaa foto mak.yarın falan eklerım tatlum
öksürüyorum ya devamlı :18::18: astımda var ya bende korkuyorum daha kötü olcam diye
sana dokunan bişi mı var acaba yakınında :26:bılemedımkı
ayy bacummm bende kurtmamak.ıstıyorum yaa ama cokta pahalıcokta rahat alırız sanırımm
bu havalar canım mevsim geçişleri bana hiç yaramıyor hep böyle oluyorum işte
valla dün gördün cidden hayatı kolaylaştıran bir alet sizinde balkon yok en önemlisi de yıkanmış çamaşırdan bile çıkan pisliği gördün normalde göremediğimiz tozları temizliyor
dıkkat et cnm bende cok sık hasta olmam hatta baya olmam ya maşallah banakendı kendıme nazar etcemm
haklısn banyoda üstüne olurda sonrakı ev muaıt olacak mı bakalım önce borçlarım btısın 2 ay daha durayım da sonra cıddı olarak düşüncemm
bıde kıtaplık meselesı var tabı
evet havalarda dikkat etmek sıkı giyinmek lazım..
sarmaşığı at sen kitaplık al kurutma makinesi içinde iyice düşün
bende sıkı gıyınıyorummm lahana gıbı:)
atmıycamda kucuk saksıya ekcemm kıtaplık alcemm hatta kocem o koltuğun tam karşısındakı koca duvara alak dıo yok dedım bı ayar yapcemm
kurutma içinde düşüncemm cnm
Bgn çok yoğundum hiç giremedimmçok yoruldumm ama yarn bomba gibi dönicemm buarada çok evlenesim var gene ya
Hafta sonu bir arkadaşımın nişanı bi arkadaşımında kınası ile düğününe gittim ayy çok güzellerdi ya hepsi
ev döşemek çeyiz almak heycan yapmak istiyorum, gelinlikler bakmak istiyorummm
Evli garularr ve Hamişş hanımlarr bana dua edin hayırlısıyla mutlu mesut artık hayatımdaa bişeyler olsun
Behlül kaçar, sağlıcakla kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?