Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

inşallah canım. bende gizliden yapamıyorum yaaaa her ayın 5 inde alıcam diyorum ama yine olmuyor

istediğinizde olsun canım

bende son zamanlarda yapamadım 6 ceyrek aldım en son aylar önce ınş 1 aya kadar yapabılırsem bıraz nakıt koyup bılezık yapcem dahada altın almıycam nakıt bırıktrcem
ınş cnmm
yarın için ızın alcam ınş patron verır 2 gıbı çıkabılır mıyım dıye cok ıyı olur cıkarsam cıkamazsamda akşam kocemle karşıya geçer d gününe ancka yetışırız 9 gıbı

zlelem arabayı ne etcen lenn bırıktr belkı ılerde daha güzel ev alırsın

biz bozuk paradan dolar biriktiriyoruz işte bu ayda aldık 2000 dolar oldu. kalan parayı da saçma sapan şeylere harcıyorum birinin beni gazlaması lazım ayın 5 inde hemen almam için çokta iyi olur alıp atsam kenara dünya hali ne olacağı belli olmaz.
nakitte koyamıyorum işte onu düşünmeden direk harcar bitiririrm

inşallah izin verir en iyisi hastayım de hiç gelme

bende 1 tl bırıktrdımm faturaları ödedım bu ayıngıttı bozuk paralar neyse can sağolsun
2 ay kaldı kredı şükür o bıtsın yenı yıl bızım yılmız olacak ınş ve ben tüm maaşımı bankaya yatrcam nakıt
kendıme aldıklarımıda zaten ayrı bırıktırıyorumm
aslında bende bırıktrsemm cok olurdu ama nerdebu ay sadece 150 tl kııtap parası bayldımm 180 tl de pantolon ve eşime 50 tl pofuduk terlıklerden aldım falan

:))))) sende bnm gbı 1 tl lerı brıktrıyon kız bnde brıktrdım ama maas alamayınca param kalmadı actm kumbarayı ,
bn araba cok ıstıom bocukcum otobuste ıse gelmek sıkıntı oluyo ...
zaten gecen sene ıse basladgmda araba ıcın brıktrıyodum sozde onlar gttı , smdıde evın parasını odıycem kalanıda araba ıcın brıktrcem zaten cok pahalı bıse ıstemıyorum 15 mılyarlk olcak en fazla hyundaı getzlerı sevıorum ınsallah bıgun bnmde olur

2013ten sonra sen birikim yaparsın eşinin maaşı ile rahatça geçinirsiniz canım Allahın izniyle.
birikim olduktan sonra da ev alırsınız

Bgn oglen menusunde ne vardı bocuk ?
kız varya en ıyı nasıl para brıktırcen blıonmu maasın ne kdrsa bellı bı kısmını ayırcam dıceksın maası alır almaz gdıp bankaya yatrcaksın en ıyısı bu yanı
1000 alıyosan 700-800 bankaya at mesela gdıp cekmeye usenırsın kalanla ıdare etmeyı ogrenırsın

evt cnm 200 tl falan olmuştu maalesef harcadım cnm
oo ben cok sevıom onu ılk ehlıyetımı aldığım arabaama benım için araba lüx gelıo önce ev

gene makarna vardı:120nu bıle yapamıoo corba ve cacık içtımm
haklısn cnm
ben hesap açtrdım kendıme banka 2 sokak ötemde ınan gıdıp alacak zamn yok
patronla gıdıp açtrmıştık ben nakıt atarım dedım ama bı türlü gıdemedım bugun alcemm ınş patron lafa gelınce tmm gıdersın dıoo ama hep iş
ınan fırsat yok
ben oraya ama ayrı kendım için atacağımm

benımde bankaya gtmeye fırsatım yok anama verıyom o yatırıyo
bayanların cogu getz kullanıyo kız zaten kucuk araba park yerınde zorluk cıkmaz
bnm suan ev derdım yok ıyı kotu bıtane var ılerde param olunca yaptrırım dıom
babam 6000 ı versın yıktrıp en azndan betonunu dıreklerını attrırım dıorum gerısınıde yavas yavas
araba alcam ama once cok ıstıom ıns olur

kadın ızınlı oldgunda yemeklerı senmı yapıosun bocuk
bgn bende makarna yaptım kac gundur yemek yapmıyodum

ben golf polo ve mını daha cok sevıyorum aslında ama dedığim gıbı hıc ama hıc merakım yok
hayrlısı olsun
kadın ızınlı oldgunda yemeklerı senmı yapıosun bocuk
bgn bende makarna yaptım kac gundur yemek yapmıyodum

hayr cnm hıc işimde olmazdelı mıyım ben çayı demlıyorum yeterde artar bıle onu bıle sorun yapıyorum dıyorum patrona gt bana asıstan alcana çaycına asıstan al dıye

wosvogen golf mu dedıgın ?
sızın orası kalabalık bıyer ama haklısın ,
bn de ole yapmk ısterdım ama zaten ıkı kısıyız adama bazen cay verıyorum dıe caycı ısteyemem kı dımı
bıde aralarda kalabalık oluyorz o kdr belkı ayda bır fılan

valla cnm ıstersek 3 kişi olalım gene yapmazdım işim olmaz yanı yemek işi bana göre değil
akşamları bıle zor yapıyorum severek yapıyorum evde ama işte yapamam
sen çay konusunda haklısın ama yemek yapmak zorunda değilsın dıyelım yaptın o maaşa yapılmaz

gunaydın kızlar
halkbank hesabımda para bulunudrmuyorum dıye 3 ayda bır 15 tl kesecekmıs sacmalıga bak ya maas kartımda para bulundurmak zorundamıyım bn kardesım ya

günaydınnnnn
bıraz yoğunum genesipidimm gelmemış mı daha

zeleeml öle cnm ykb 6 ayda bı 50 tl alıyormuş bende fon üzerınden açtrcm bankacı öle dedı bölece kesmezlermışş

günaydın mandışımm

gunaydın kızlar nasılsınız

bnmkı maas kartı ama fon uzerınden nasıl actrcam kı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…