- 5 Şubat 2012
- 4.067
- 2.761
- 373
Eki Görüntüle 573769 Eki Görüntüle 573770 Eki Görüntüle 573771
İşte kızlar aldıklarım bunlar
şimdi renkli günlük çatal bıçak takımı ve mikser bakıyorum bide çaycı gibi bişey bakıyorum
Günaydınn kızlarr
evet ütü mü philips aldım çok beğenerek aldım bakalım artık Allah'ım hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin
sadece nikah istemiyorum böcüüğümm doru diosunuz ama ben bugüne kadar hep küçük şeylerle yetindim hiç kimseye yaranamadım sevgilimin ailesinin maşallahı var onlar o kadar rahat içinde yaşamasalar inanki şuan nikah olsun yeter derdim ama artık demiyorum yapsınlar düğünümü ben bunca zaman bekledim, çalışıyorumda madem boş bir nikah olcaktı yapsalardı 2 sene önce.
canım bunca zaman yeterince anlayış gösterdim sevgilime ki böyle dedime bakma hala gösteriyorum ama ailesi gül gibi geçiniyor hatta çogu zaman lükse bile kaçıyorlar yeni gelin evi gibi kendine ev düzdü daha benim oğlum evlenmedi demedi kusura bakmasınlar azcık sıkıntıya girsinler, hatta artık herşeyim dört dörtlük olsun istiyorum ve sevgilimde değil ailesi ödesin düğün masraflarını
bu konuda çok sinirliyimm cidden boğasım geliyor artık hepsini geceleri bile uyuyamıyorum düşünmekten
şimdi renkli günlük çatal bıçak takımı ve mikser bakıyorum bide çaycı gibi bişey bakıyorum
bendeodama girip girip bakıyommm planlar edıom falan
canım bunca zaman yeterince anlayış gösterdim sevgilime ki böyle dedime bakma hala gösteriyorum ama ailesi gül gibi geçiniyor hatta çogu zaman lükse bile kaçıyorlar yeni gelin evi gibi kendine ev düzdü daha benim oğlum evlenmedi demedi kusura bakmasınlar azcık sıkıntıya girsinler, hatta artık herşeyim dört dörtlük olsun istiyorum ve sevgilimde değil ailesi ödesin düğün masraflarını
bu konuda çok sinirliyimm cidden boğasım geliyor artık hepsini geceleri bile uyuyamıyorum düşünmekten
sinirli olduğun erkek arkadaşının ailesi.tamam anlayışsız olabilirler ama kötü konuşup boş yere kendini doldurma.
ileri de o aile ile içli dışlı olacaksın canım şimdiden olumlu yanlarını gör pozitif ol zamanla onlarda öyle olacaktır.. Erkek arkadaşın ciddi ciddi evlenmek istiyorum desi ailesine
bi gelsinler istemeye ondan sonrası hayırlısı ile gelir şimdiden daha isteme olmadan düğünün hayalini kurup kendi kendini doldurma kaderin de ne var ise onu yaşayacaksın...
güzel düşün güzel şeyler olsun
evet haklısın bu konuda kendimi çok doldurdum, ama çok üzülüyorum sevgilim gece gündüz çalışıyor yüzünü göremiyorum adam akıllı kendi giderleri yetmiyor gibi daha ailesi masraf çıkartıyor madem yardım etmicekler ozaman masrafta çıkartmasınlar o yüzden yetinemiyor şuan sadece kredisi olsa gene bu kadar sıkışmazdı şuan krediyi kira öder gibi ödüyor çok yüklü deil asıl yükü ailesi yapıyor farklı farklı bahanelerle masraf çıkartıyorlar, ailesi biliyor zaten sürekli söz yapalım, nişan yapalım adını koyalım diyorlar şubatta bakalım, hayal falan kurmuyorum ki hatta kuramıyorum bile ben sadece düğünüm olsun istiyorum hayırlısı artık çok kızgınım çünkü şuan kimseyede söyleyemiyorum bişey o yüzden kendimi boyna dolduruyorum, bende kızıyorum kendime ama kendime hakim olamıyorum
inşallah herşey güzel olur, ben yanlış anlıyorumdur
kendimi çeyize verdim resmen saf saf çeyiz bakıyorum küçük küçük bişeyler almaya çalışıyorum kafam dağılıyor
söz nişan olduktan sonra erkek arkadaşında beyaz eşye yada mobilya taksidine girer ailesi ile birlikte öderler. en azından kendisi için taksit ödemiş olur şimdi bu durumda mecbur ailesine destek olmak zorunda bir plan yok çünkü
İnşallah öyle olur ben açıkçası herşeyi ona yıkcaklarını düşünüyorum ki sevgilimde ben öderim falan diyor şimdiden, hiç üstüne gitmiyorum artık kavga etmek istemiyorum.
yani canım ailesi milyarder ise ödemesi saçma ama orta halli ise ödemesi mantıklıbende çoğu eşyamı kendim aldım mesela aileme yıkmak istemedim
Canım benim zaten kimseye bişey yıkma gibi derdim yok sonuçta onları iyi olmasıda bana kötü olmasıda bana yansıcak. Orta halli durup gayet milyarder gibi davranıyorlar anlatabildim mi o yüzden kızıyorum herkes ayağını yorganına göre uzatsa keşke, erkek arkadaşımın burda inanki gecesi gündüzü yok, günah ya!
evet haklısın bu konuda kendimi çok doldurdum, ama çok üzülüyorum sevgilim gece gündüz çalışıyor yüzünü göremiyorum adam akıllı kendi giderleri yetmiyor gibi daha ailesi masraf çıkartıyor madem yardım etmicekler ozaman masrafta çıkartmasınlar o yüzden yetinemiyor şuan sadece kredisi olsa gene bu kadar sıkışmazdı şuan krediyi kira öder gibi ödüyor çok yüklü deil asıl yükü ailesi yapıyor farklı farklı bahanelerle masraf çıkartıyorlar, ailesi biliyor zaten sürekli söz yapalım, nişan yapalım adını koyalım diyorlar şubatta bakalım, hayal falan kurmuyorum ki hatta kuramıyorum bile ben sadece düğünüm olsun istiyorum hayırlısı artık çok kızgınım çünkü şuan kimseyede söyleyemiyorum bişey o yüzden kendimi boyna dolduruyorum, bende kızıyorum kendime ama kendime hakim olamıyorum
inşallah herşey güzel olur, ben yanlış anlıyorumdur
kendimi çeyize verdim resmen saf saf çeyiz bakıyorum küçük küçük bişeyler almaya çalışıyorum kafam dağılıyor
günaydınnn amma kalabalıkmış burasıda
günaydınnn amma kalabalıkmış burasıda
şaak edıom cnm zatennın cın top bıde ameleler top oynuyo burda ne kalabalıgı
napyon sen bu aralarda ağaç oldum bızım topıkdeee bocuk oldurecem senı
Selamlarr kızlarr, nabersinizz gene kaçak kaçak giriomm
şaak edıom cnm zatenn
napan
geldım geldımmm:18:
Nıye cnm yasak mı
ayy ben cok yorgunum garu gene yok yemeğıde ben dağıttım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?