Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

anladım cnm
valla her türlü kıtap var son cıkanlarda var
hangı kıtabından bahsedıyorsun cnm bılmıyorum ama 5 tl var 7 tl var 10 tl almadım elıf şafak cunku öle cok kalın kıtapları yoktu
ama kalın olur dışarda 25 30 tl dır 500 600 sayfaddır 13 tlye kadar cıkıoo

sipidimmm yaanıye ama ya nıyeee

Günaydın kızlarr umarım iyisinizdir hepinizz

salak salak durumlar işte ne zaman olacağı belli değil ama zamanla görcez bakalım

sipidii bnmde mesaim ilk zamanlar 9-6ydı daha sonra kış tarifesi diye 8bçk-5bçk a çekildi, bende sen gibi erken çıkcam ya kaç olursa giderim hesabındaydım ama maalesef sabahlarım zehir!!

bugün 7. dolmuş durdu inanabiliyomusun ondada cama yapışık olarak bindim yaklaşık 1,5 saat dolmuş bekledim yağmurda vardı hafifti ama saolsun arabalar boydan yıkadı ayrıca soğukta dondum bu sadece bugün içinde deil mesaim 8bçk oldugundan beri her sabah yaşadığım şeyler akşam desen gene çıkmam 6yı buluyo son dakkada gelen tel mail vb

Çalışmak sıkıcı yani genel olarak :44:

aynen canım bizimde öyle.

bide mail telefonu geçtim şirket hattım hiç susmuyor yaaaa gece bile çalıyor yanında 7/24

bn en son bı roman aldm 750 sayfa kapkalın 10 tl dı
elıf safagın ıncecık kıtabna 10 dıo adam almadım bende
a101 e mıhrımah dıye bı kıtap gelmıs 4 tl :)
onu alırım belkı bu aksam

spıdııı neden degısıyor yerlerınız ?

mutluuuuu naber?

bide mail telefonu geçtim şirket hattım hiç susmuyor yaaaa gece bile çalıyor yanında 7/24

oda kötü bnm şirket hattım yok ama saolsunlar ceptende yetiyorlar olan gene bize oluyor yani keşke sabahları yarım saat fazla uyusaydık nasosa çıkış değişmiyor

kışın bide evden çıkıyorum hava daha yeni aydınlanmış

iyi canım ya nolsun yuvarlanıp gidiyoruz senden naber?

peki yerin değişince neden giremiyorsun KK ?

çok sinir oldum şuan senin iş yerine

buarada bgn inanılmaz biyer buldum öğle aramda tesadüfen nişan bohçaları yapan biyer tabiki baya pahalı ama bayıldım

birazdan fotoraflarını eklicem. bende iyice kendi kendime gelin güvey oluyorum ya kendime çok sinir oluyorum

http://www.fiskosceyiz.com/ürün-kategori/soz-ve-nisan-kutulari/ foto ekleyemedim linkten bakabilirsiniz ama gerçekleri öyle güzel ki bayıldım resmen ya bana daha fazla fiyat vermiş nette daha düşük fiyatı

Son düzenleme:
zelemele ; neymiş artık bir arada olacakmışız falan filan

mutluluk ; benim çıktığımda aydınlaşmış oluyor ama 7:30 da kalkıyorum daha karalık oluyor bakalım ne olacak hiç bilmiyorum mecbur alışıcaz ..

o zaman masam göz önünde olacak int sayfası çok dikkat çekecek malesef. nişan bohçası için güzel geçirirler valla dikket et

cahıllıgımı mazur gorunde bu kutular ne ısımıze yarayacak nısanda ?
alınanlar bnun ıcıne mı koyuluyo yanı

cahıllıgımı mazur gorunde bu kutular ne ısımıze yarayacak nısanda ?
alınanlar bnun ıcıne mı koyuluyo yanı

evet cnm alınanları bu kutuların içine koyuyolar süslüyolar fln nişan bohçası niyetine işte

internette o kadar deil ama gerçekte cidden çok güzeller bayıldım resmen çok fazla çeşitleri var ama baya pahalı yani alamam

nerdeyse 300lira yazık onun yerine bi kaç bişey daha koyarım bohçaya ama maddi durumum çok iyi olsa alırdım Allah var bayıldım çünkü

aynen öyle canım çok pahalılar çok beğendim ama nafile

senın kı ev almıstı dımı mutlu o yuzden beklıyodunuz

ıstemeden sonra nısan tarıhıne karar verılıyor sonra mı bohca almaya cıkılıyo neler alınıyo anlatırmsn bızede

ıstemeden sonra nısan tarıhıne karar verılıyor sonra mı bohca almaya cıkılıyo neler alınıyo anlatırmsn bızede

Bizim istemeden sonra söz oldu sözle nişan arasını uzun tutacaktık ama öyle olmadı malesef sözden sonra 6 ay sonra nişanım oldu.

pijama takımı
Makyaj malzemeleri
Gecelik Takımı
Kıyafet gömlek pantolon tşhrt
ayakkabı
terlik
Havlu
Hırka
patik
çorap
Seccade
Namaz başörtüsü
Yazma
Şampuan krem falan aklına gelen tüm malzemeler vardı.

benim aklıma gelen ve bunlar işte.

aynılarını bizde onlara aldık

makyaj malzemesi yerine traş takımı aldık

losyon
kremi kullandıklarının hepsini

bana nişan bohçamı az önce linkteki kutu gibi şeyde getirdiler şimdi içinde seccadelerim var kullanmadıklarım
eşime de dikdörtgen iki yana açılanından aldık ona da kullandığım seccadem var

Son düzenleme:

bıde kız damada takım damatta kıza elbıse alıyo dımı nısan ıcın
bu elbıse olayı ne zmn yapılıyor

bıde kız damada takım damatta kıza elbıse alıyo dımı nısan ıcın
bu elbıse olayı ne zmn yapılıyor

hımm evet o bana nişanlığımı aldı bende ona takımını ayakkabısı kravatı mendili falan hepsi dahil aldım.
bohçada iç çamaşırlarını unuttum

bunların hepsi nişndan önce hazırdı normalde ne zaman verileceği ailelere kalmıştır biz nişan sonrasına bıraktık rahat rahat olsun diye. nişanlığım bitince direk bana geldi ayakkabım falan komple nişanda giyeceklerim.
eşiminkilerde öyle oldu kalanlar bohçada geldi

ya da nısandan once alınır nısan gnu goturulur degılmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…