- 5 Şubat 2012
- 4.067
- 2.761
- 373
bizim burada eminönünde tüm bunlardan bulabilirsin biz öyle bir sandık bide eşime erkeğe özel sandık aldık yanına tüm çeyiz eşyalarımızı aldık
biz 300 onlar 300 ödedi tüm çeyiz bohçasına. nişanda.
senın kı ev almıstı dımı mutlu o yuzden beklıyodunuz
ya da nısandan once alınır nısan gnu goturulur degılmı
Hadi ya negüzel ben ilk defa gördümm böyle bişey süpermiş siz herşeyi 300e mi aldınız çok uyguna almışsınız dimi onca şey bide bişey sorcam eşine traş makinası koydunuz mu??
ewt cnm ev aldı borcu var ödüyor ama daha uzun yıllılar ödicek malum ev kredisi ama ailesi gayet rahat yaşıyo valla canım hiç yarama basma inanki bende artık neyi bekledimizi bilmiyorum sevgilimde cidden istiyor artık ama bi türlü bi gün belirlenemedi ailesi tarafından bu konuda çok sinirlerim bozuk özellikle susuyorum çünkü ağzımı açarsam kapatamıcam kötü olcak aramız bozulcak oluruna bıraktım.
oyle deme canım gec olsun guc olmasın kıralarda mı suruncen evlenınceHadi ya negüzel ben ilk defa gördümm böyle bişey süpermiş siz herşeyi 300e mi aldınız çok uyguna almışsınız dimi onca şey bide bişey sorcam eşine traş makinası koydunuz mu??
ewt cnm ev aldı borcu var ödüyor ama daha uzun yıllılar ödicek malum ev kredisi ama ailesi gayet rahat yaşıyo valla canım hiç yarama basma inanki bende artık neyi bekledimizi bilmiyorum sevgilimde cidden istiyor artık ama bi türlü bi gün belirlenemedi ailesi tarafından bu konuda çok sinirlerim bozuk özellikle susuyorum çünkü ağzımı açarsam kapatamıcam kötü olcak aramız bozulcak oluruna bıraktım.
hmmnişandan önce alınacağı kesin.
ama nişan günü eğer evde ise götürülebilir.
bizimkisi salonda oldu nişandan sonra 1 hafta sonra onlar bize geldi kadınlarla getirdi.
ondan 1 hafta sonra hafta sonu da biz götürdük
zele _
bizimde aslında bildiğimiz bişey yoktu nişanlanıyoruz diyince ne var ne yok kendimize göre uyguladık
ıyı yapmıssınız valla ,
bnm bohcam olmadı alısverısede cıkmadık
neden aldırmadın. isteseydiniz keşke bize soruldu normalde bohça ailelere de yapılır ama istemedik.
gereksiz masraf onun yerine kendimize daha iiyilerini alırız dedik
olmadı ıste o taraf gorgusuzdu bnm aılemde zaten yapmaz ,
hadı herseyı gec ınsan esıyle bırlıkte bıle yapablır bohca ısını degılmı
bzmkı kıstıkca ksııyodu para gtmesın dıye
planını kurmus adam calısmadı zaten evlendıkten sonra
hayırlısı olsun canım. siz ayrılmştınız zaten dimi.
konuşmanın bir anlamı yok .. salla gitsin
aynen konusmaya bıle degmez ,
gorgusuz dedıgımde soyle ; bı acık kapalı meselesı vardı bızde
dıger gelın kapalı bn acıktım ya benı sevmıyolardı ,
o yuzden bıde annesı yoktu onun ablasıda anca ortalıgı karıstrırdı oyle ınce seyler dusunmezdı
makyaj ürünleri hariç bohça pijama iç çamaşırı falan tanıdık yerden aldık ikimizinde 300 Tuttu makyaj malzemelerinin bir kısmını birlikte aldık sonra kv sağolsun yine bir sürü şey almıştı. bende bohçada gördüm.
Ev sizin değil mi ? evlenirisiniz birlikte devam edersiniz ödemeye gerçi ev borcu öderken evlenmekte pek koly sayılmaz evlenmek zaten ciddi masraflı bidde kredi ödemesi yüksek ise erkek arkadaşın ve ailesi için daha da zor olur...
ne kadar kaldı ne güzel almış evini ödüyor..
Evet canm ev bizim çok şükür, erkek arkadaşımın ailesi borca elini sürmüyor saolsun onlar anca lafta yapalım edelim diyip sevgilime yıkıyor
Eskiden sevgilime kızıyodum istemiyor diye ama zamanla anladım desteği yok ki şimdi oda istiyor biran önce evlenelim diye ama ailesi ne yardım ediyor ne keyiflerinden geri kalıyor bakalım hayırlısı artık ,çok şükür bu ay biraz daha hafifledi ödememiz evlenince beraber devam etcez kısmetse daha bitmesine 10 sene var ama napalım bunada şükür
buarada dün kahvaltı takımı, philips ütü bide düdüklü tencere aldım resimlerini eklerim boş bi zamanımda
saatlerdir kk girmeye çalışıyyorum uyuz oldum
böcümmm yok zati alamıcam o bohçaları çok beğendimde gücüm yok ona kadar çeyizimi iyisi almaya çalışıyom
özledim sizi, çok ihmal ettim buaryı bu ara yaw
böcük sevindim kurtulmuşsun canım
bendeodama girip girip bakıyommm planlar edıom falan
mutlucumm güle güle kullan aldıklarını cnm phılıps almakla cok ıyı etmışsın
evınız olsunda sade nıkahla evlenın gtsın cnm sızn cebe hangısı uygunsa onu edın gtsın
bzım nıkah oldu düğün olsa bu kadar güzel olmazdı belkıdearkadaşlarımız sağolsun
ne güzel ev sahibi olacaksınız canım kredi yeni mi böyle hala 10 yılı var..
çok ahım şahım bir şey istemiyorsan direk nikah arkasında arkadaşla yemekle evlenebilirsiniz yani bütçeyi biraz daha kısarak erkek arkadaşına da anlayış göstermen lazım adam borç içinde.. güle güle kullan eklersin bir ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?