Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

tahmin ettim zati bu eyfel kuleli böcükündür dedimdi bende begeniyom onları siyah beyaz olanlarıda begeniyom ama almıyom artık annem kızdı internetten alma göre göre geze geze alırız dedi haklı cidden dışarda neler neler var ama işte insanda dayanamıyor görünce

zelemele ev için hayırlısı olsun boşver acele etme

bizde arkadaşlarla toplancaz yılbaşında öyle özel bi plan yok

boşverr naylon çorap giyme o sıkar bildiğin pamuklu giy 2 bedende büyük al hiçbiyerini sıkmaz yumuşak yumuşak giyersin yokmu çevrende yeni doğum yapan biri giysilerini versin sana hepi topu giycen 2-3ay sonra sıcaklar başlar zati bu sefer yangınların başlar

Sen bunları netten aldın heralde bocuk nasıl yapıyosun netten alısverısı bnm kredı kartım yok bnde yapablırmıyım

kapıda ödemeyı seçersın cnm
bende kart cıkarttım para bırıktrmek ıcın cok güzel bırıktıyorm ama demı

evt yaa almıycam daaa almıycamm dıom alıom

yok cok olur mu bı ev alcak kadar olsada gersını senın olsa

cok güzel ama
bende netten almam aslında ama bakarken beğendım cokta uygun ıdı ınş güzeldır kumasıda aslında kendıme deıl hedıye alcaktım onu görunce kendımede alam dedım
sn olur ınş

evlı olunca halıyle aılecek kutlanır

kapıda odemeye bıde kargo ucretı gelcek dımı

cok guzelmıs gule gule kullansın yavrun saglıcakla gelsın

evt cnm kargo ücretı var ama 100 tl üzerı olursa ındırımlı ürün alabılıyorsun yada 100 tl altı ıse kıtap alıp kargo ödemıyorsun

günaydın kızlar...

uyku tutmadı kalktım mutfak dolaplarının bir kısmını temizledim..şimdi dinleniyorum devam edecem..

kızlar, hepinize mutlu yıllar, ilk bir iki sayfaya bakabildim sadece bir de beşik gördüm mandiş güle güle kullansın prenses!!!

böcüşüm kutlu olsun yıldönümünüz, zele sınavlarda başarılar!

spidi, mutluluk, boşver ve adını unuttuğum varsa hepinize sevgiler... iş ilanlarına bakmaktan bir hal oldum ben

Merhaba kızlarrr
Hepınıze mutlu huzurlu sıkıntısız yıllar dılıyorum
Doğum yapacaklar bebıslerını saglıcakla kucagına alsın
Calısanlara bol bol sabır
Issızlere de ıs dılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…