Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Saolasın canım benim...

Allah isteyenlerin (kardeşininde) kucağını boş bırakmaz inşallah...Bu mutluluğu yaşarlar inş...

Saolasın canım benim...

Allah isteyenlerin (kardeşininde) kucağını boş bırakmaz inşallah...Bu mutluluğu yaşarlar inş...

Amin inşallah canımm, öyle çok istiyor ki ne tedaviler oldu Allah'ım mucizeler yaratsın hayırlısıyla nasip etsin inşallah benim canım kardeşimede onun üzülmesine hiç dayanamıyorum

bosver hayırlı olsun güzel bahtlı olsun kızcen

dogurmadım henüz hala bekliyorum ama doktor yarın sezeryan randevusu verdi catı muayesinde sorun cıkınca normal dogum hayal oldu sanırım cuma günü sezeryana gircem yarın cok erken :)

böcük esin insallah güzel bir ise girer tüm sıkıntıların gider ama memurler hakkında söylediklerinde taraflı düsünüyorsun ben o memuriyeti alabilmek icin az okul yollarına emek vermedim daha sonra sınav kapılarında az sürünmedim gezme eglenme cagında herkes havasında sokaklardayken kitaplarla sabahladım sonunda yerlestigim kadroda da benimden daha az isi yapan yada torpille gelmis insanlardan daha az ücret aldıgımda isyanda ederim kaldıki bir memur icin 1300 düsük rakam özeli tercih etmek kolay devlete girmek zor aynı zamanda özelde calıstıgın kadar hürmet görürsün dalaverlerle beyin cöküntüsü yasamazsın her isin zorlugu var özelde zor devlette hepsinin ayrı zorlugu var zaten yan gelip yatıp kazanmakbir tek bazılarına özgü bizlere degil olmasında terin karsılıgı bereketli oluyor

sahsen ben terimin karsılıgını almıyorum karı koca devlette memur olmamıza ragmen benide bu kısmı ilgilendirir kendi kazancım

Mutluluk inşallah kardeşin en kısa zamanda bebeğine kavuşur...

Speedy saolasın...

Mandiş Saolasın...Sende tez zamanda kızına kavuşursun inşallah..

Oyy mandiş çok az kalmış hadi bakalım hayırlısıyla kucana alırsın inşallah meleğini darısı boşverin ve sel in başına

Bebenn gelincede unutma kk

Son düzenleme:

kesınlıkle ınsanoğlu cok nankör hele kötü gün görmemışler açları düşünmeyenlere 800 tl ev geçındırmenın ne demek olduğunu bılmeyenler
Kızım oluyor :))
ayy cok sevındım cnmm hayrlı olsun

ınş senın kardeşininde sağlıklı bı bebecığı olur

anamm garuya bak hala rahat;

çalışma konusunda haklı olabılırsın ama lafım sadece sana değil ama şöle düşünmenıde ısterım cnm sen belkı kıtaplarla 1 3 yıl geçırdın ama öle ınsanlar varkı 800 tl ıcın ömürlerını nerelerde ne işlerle geçırıyoo ve içlerınde kımler neler okudu benım demek ıstedığım şükretmeyen ınsan cok
sana 1300 tl az gelebılır ama bence normal keşke benım eşimde 1300 tl alsa
lafım bu düzenı kuranlara adına düzen derlerse benım eşim buz gıbı haavalarda yollarda ve o 24 saat yolun sadece 7 saatını öduyo şirketı
ve benım eşim gıbı kımbılır kımler asgarı ucret ıle kaçcocuk bakıoo ev gecındırıyoo

Ben deldim kızzzlarr...
Daha doğurmadım ki ben var daha 2 ayımız.
Mandişim annemmmm çok az kalmış yaaa ne güzel kavuşcen kızına, bizim için zaman geçmiyor valla, insan sabırsızlanıyor. Çatı muaynende neden sorun çıktı bebişim.
Bşver faceden de yazdım burda da yazayım kızının olmasına çok sevindim anlatamam. Mağazalara gidince kız kıyafetlerine cicilerine içim gidiyor. Eşime bile diyorum kızımı olaydı keşke dimeee diye :)

Mutlulukçum beni merak ettiğin için teşekkür ederim bebeğim, sen de iyisindir inşallah.

Böcük iyileştin mi gız

Evet canım face de gördüm yazını saolasın...Kız diye diye kız yaptın diyor eşim..Rabbim gönlüme göre verdi :)

Evet canım face de gördüm yazını saolasın...Kız diye diye kız yaptın diyor eşim..Rabbim gönlüme göre verdi :)

N güzell gönlüne göre de doğurursun inşallah.
okuyunca pembeleri aneeemm dedim ne çabuk büyümüş de cinsiyeti belli olmuş anlamadım. Valla hızlı büyüyor başkası ama bana sanki zaman geçmiyor.
dün gibi burda hamileyim dediğin :)

Zaman geçiyor evet geri baktığımda ama bugüne bakınca yok anam geçmiyor :)))

Seninlede ağustosta bebek düşünüyoruz diye konuşmuştuk baksana ocak geldi :)))

Zaman geçiyor evet geri baktığımda ama bugüne bakınca yok anam geçmiyor :)))

Seninlede ağustosta bebek düşünüyoruz diye konuşmuştuk baksana ocak geldi :)))

Aynen valla... Ama nasip kısmet işte ben ağustosdan önce kaldım sen sonra :) olsun aynı senenin bebkleri olacaklar :)
İsim düşündünüz mü?

Aynen valla... Ama nasip kısmet işte ben ağustosdan önce kaldım sen sonra :) olsun aynı senenin bebkleri olacaklar :)
İsim düşündünüz mü?

Şimdilik Ela diye düşünüyoruz.Hem benim ismimlede uyumlu.Ama daha güzel bir isim bulursak değişebilir..

Kızmış erkekmiş ne farkeder Allah'ım hepinize hatta hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin.

Hepside masum bebeler, canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…