- 5 Şubat 2012
- 4.067
- 2.761
- 373
Kızım oluyor :))
Tatlımm hadi gözün ayın hayırlı olsun çok sevindimm
İnşallah sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın prensesini
Benim kardeşimde çok bebek istiyor inşallah o da senin sevincini yaşar, hamilelerin duası geçermiş dua edermisin
Saolasın canım benim...
Allah isteyenlerin (kardeşininde) kucağını boş bırakmaz inşallah...Bu mutluluğu yaşarlar inş...
bosver hayırlı olsun güzel bahtlı olsun kızcen
dogurmadım henüz hala bekliyorum ama doktor yarın sezeryan randevusu verdi catı muayesinde sorun cıkınca normal dogum hayal oldu sanırım cuma günü sezeryana gircem yarın cok erken :)
Sel naptı acaba?? doğurdu mu ki :26::26:
yok kuzum doğurmadı..Daha var onun..Bebek şekeri yapıyor şimdi..Facede sayfa açtı..Burdada bir topic açtı galiba
Düşüncelerinde haklısın ama insanoğlu memnuniyetsizdir. 5000 tl bile alsa maaş birşeye yetmez muhakak..Geldiği gibi gidiyor...Çalışmayanlarda o asgari ücreti bile güzel görüyor...Allah herkesin yardımcısı olsun
ayy cok sevındım cnmm hayrlı olsunKızım oluyor :))
Tatlımm hadi gözün ayın hayırlı olsun çok sevindimm
İnşallah sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın prensesini
Benim kardeşimde çok bebek istiyor inşallah o da senin sevincini yaşar, hamilelerin duası geçermiş dua edermisin
bosver hayırlı olsun güzel bahtlı olsun kızcen
dogurmadım henüz hala bekliyorum ama doktor yarın sezeryan randevusu verdi catı muayesinde sorun cıkınca normal dogum hayal oldu sanırım cuma günü sezeryana gircem yarın cok erken :)
böcük esin insallah güzel bir ise girer tüm sıkıntıların gider ama memurler hakkında söylediklerinde taraflı düsünüyorsun ben o memuriyeti alabilmek icin az okul yollarına emek vermedim daha sonra sınav kapılarında az sürünmedim gezme eglenme cagında herkes havasında sokaklardayken kitaplarla sabahladım sonunda yerlestigim kadroda da benimden daha az isi yapan yada torpille gelmis insanlardan daha az ücret aldıgımda isyanda ederim kaldıki bir memur icin 1300 düsük rakam özeli tercih etmek kolay devlete girmek zor aynı zamanda özelde calıstıgın kadar hürmet görürsün dalaverlerle beyin cöküntüsü yasamazsın her isin zorlugu var özelde zor devlette hepsinin ayrı zorlugu var zaten yan gelip yatıp kazanmakbir tek bazılarına özgü bizlere degil olmasında terin karsılıgı bereketli oluyor
sahsen ben terimin karsılıgını almıyorum karı koca devlette memur olmamıza ragmen benide bu kısmı ilgilendirir kendi kazancım
Ben deldim kızzzlarr...
Daha doğurmadım ki ben var daha 2 ayımız.
Mandişim annemmmm çok az kalmış yaaa ne güzel kavuşcen kızına, bizim için zaman geçmiyor valla, insan sabırsızlanıyor. Çatı muaynende neden sorun çıktı bebişim.
Bşver faceden de yazdım burda da yazayım kızının olmasına çok sevindim anlatamam. Mağazalara gidince kız kıyafetlerine cicilerine içim gidiyor. Eşime bile diyorum kızımı olaydı keşke dimeee diye :)
Mutlulukçum beni merak ettiğin için teşekkür ederim bebeğim, sen de iyisindir inşallah.
Böcük iyileştin mi gız
Evet canım face de gördüm yazını saolasın...Kız diye diye kız yaptın diyor eşim..Rabbim gönlüme göre verdi :)
N güzell gönlüne göre de doğurursun inşallah.
okuyunca pembeleri aneeemm dedim ne çabuk büyümüş de cinsiyeti belli olmuş anlamadım. Valla hızlı büyüyor başkası ama bana sanki zaman geçmiyor.
dün gibi burda hamileyim dediğin :)
Zaman geçiyor evet geri baktığımda ama bugüne bakınca yok anam geçmiyor :)))
Seninlede ağustosta bebek düşünüyoruz diye konuşmuştuk baksana ocak geldi :)))
Aynen valla... Ama nasip kısmet işte ben ağustosdan önce kaldım sen sonra :) olsun aynı senenin bebkleri olacaklar :)
İsim düşündünüz mü?
Ben deldim kızzzlarr...
Daha doğurmadım ki ben var daha 2 ayımız.
Mandişim annemmmm çok az kalmış yaaa ne güzel kavuşcen kızına, bizim için zaman geçmiyor valla, insan sabırsızlanıyor. Çatı muaynende neden sorun çıktı bebişim.
Bşver faceden de yazdım burda da yazayım kızının olmasına çok sevindim anlatamam. Mağazalara gidince kız kıyafetlerine cicilerine içim gidiyor. Eşime bile diyorum kızımı olaydı keşke dimeee diye :)
Mutlulukçum beni merak ettiğin için teşekkür ederim bebeğim, sen de iyisindir inşallah.
Böcük iyileştin mi gız
topiğin hayırlı uğrlu olsun selim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?