hayırlı seneler kızlarr
ben annemle 3 gün geçırdımmm süperdıı ne dıyımkı sonra ayrılıp işe gelmek işkence gıbıydıı
neyse yaz gelsede ınş Rabbım bana hayırlı bır ev ve iş nasıp ederde aıleme yakın olur
anam babam canım ciğerım yaa
kardeşlerımlede süperdıı
kocem çalıştı ama yılbaşnda gene bırlıkteydık
işyerındede 2013 dosyaları kdv ler derken yoğunum slm verıp cıkım dedım
sizlerı cok öptumm
akşam yemek yapamadım geç geldık abım bıraktı benı bı beyazları yıkadım bgunde 2 mak renklılerı yıkıyıp ütüleyıp h sonuna kadar tüm işi bıtırıp yatmak ıstıyorummm
Günaydın kızlar...
Nerelerdesiniz?
hayırlı seneler kızlarr
ben annemle 3 gün geçırdımmm süperdıı ne dıyımkı sonra ayrılıp işe gelmek işkence gıbıydıı
neyse yaz gelsede ınş Rabbım bana hayırlı bır ev ve iş nasıp ederde aıleme yakın olur
anam babam canım ciğerım yaa
kardeşlerımlede süperdıı
kocem çalıştı ama yılbaşnda gene bırlıkteydık
işyerındede 2013 dosyaları kdv ler derken yoğunum slm verıp cıkım dedım
sizlerı cok öptumm
akşam yemek yapamadım geç geldık abım bıraktı benı bı beyazları yıkadım bgunde 2 mak renklılerı yıkıyıp ütüleyıp h sonuna kadar tüm işi bıtırıp yatmak ıstıyorummm
Ne güzel bir haftasonu geçirmişsin böcük...
Bende haftasonu temizlik yaptıım..Oturma odam ve antrenin halılarını yıkamaya yolladım..Yoruldum ama değdi..Hafta sonu misafirim var
Gunaydın kızlar
nasılsınız
öle cnmm evtcok güzeldı
sende yorma kendını bende yazın taşıncam dıye halı falan vermıom temızlıkte yapmıomyanı yapıomda öle halı koltuk yapmıom ınş taşınınca yapcemm
zelelem nbr cnmm
İyiyiz canım sen nasılsın...
Valla temizlik yapmayınca olmuyor.Yavaş yavaş yapıyorum bende.Halılar beyaz olunca sürekli yıkamaya yolluyorum...
zelemele sınavından inşallah güzel sonuç alırsın
zam içinde genelde yılbaşı zam ayıdır ocak şubat gibi yapılması lazım
bizim mesela şimdi başlarlar konuşmaya en erken nisan ayında belli olur toplu olarak alırız o parayı da..
sende bu ay bekle ona göre şubatta konuş istersen ama arada lafı gelirse bekleme hemen söylşe
sagol cnm ınsallah ıyı olur
sen nasılsın nasıl gdıyor hayat
sımdı asgarı ucrete zam gelcek ya ondan sonramı konussam acaba daha ıyı olur
cunkı bunlar asgarı ucrete zam geldgınde bankaya fazla yattgnda elden verdıklerı parayı kesıyolar
bılemedım ya hangısı dha mantıklı sence
,o kdr yoruluyorum degsın barı aldgım paraya
iyiyim bende iş güş devam işte geldik bugün yine çalışıypruz
bekle istersen sana bahane üretecekleri şeyler kesinleşsin öyle konuş şubata kadar oda kesin belli olur herhalde
subatta yenı asgarı ucretten alırsak ondan sonra konusmak dha mantıklı gbı
sımdı zam ıstersem asgarı ucretı zamlı almaya baslayınca o zmn yıne bı oyun cıkarırlar basıma
en ıyısı kesınlessın dedgın gbı
bocuk nerde dıger kızlar nerde acaba
aynen öyle yap canım kesin olur
hiç kimseyi bilmiyorum herkes işbaşında sanırım yoğun çalışıyorlar
sızın ıste de degısıklıkler olacaktı sanırım oldu mu
zelemmm slm cnm benım moralım bozuk dünde hastaydım hıc kk ya uğramak aklıma gelmıo yada canım ıstemıo eskıden patron benı bu yüzden kovarak tehdıt eder genede kk ya kesınlıkle uğrardı
şimdı kımseler yok benım keyfım yok işlerle alakalı hem eşimin hem benım bılmım nolcek
dünde hastaydım eve gıttım bugunde gözlerım bıle sulanıoo ekrana bakamıyorum pek
sınavlarından ınş güzel sonuçlar almışsındır cnm
şimdılık öpüyoumsenı byy
bu arada mandış ne zaman doğurcaktı yaa doğurdu mu yoksa:26:
geçmiş olsun böcük...İş konusuna gelince Allah yardımcınız olsun..Eşim şuan büyük bir otomotiv firmasında mülakatta..Ama ne kadar kurumsal olsada ücret konusunda sıkıntılılar..Başka bir otomotiv firmasından haber bekliyoruz o daha iyi şartlar olarak..Bunu kabul etmiyecek büyük ihtimalle...Kışın işleri durgun sigortası bitti..Bir işe girmeli ama güzel bir iş olmalı..Off sıkıntılı işler...Allah cümlemizin yardımcısı olsun
Mandiş beklemedeydi galiba..Doğurdumu acep..
inş cnm herkes emeğının karşılığını alsın ınş
asgarı ücret alıyor eşim yılda 30 tl ancak zam alıyor ve bunun bıde toplantısını yapıyolar günlerce ben bıle ezberledım 30 tl gecmıo zam cok komıkler yaa kiraya ona bunu zam gelıoo bıde onlara baksınlar
ayy coksinirliyim bıde memur kısmı var(herkes bunun ıcınde değil)çalışma saatı tatılı herseylerı var en az maaşları 1300 1500 beğenmıyolar ya benım eşim napsın benım eşim gıbı çalışan napsın
tatıl yok süreklı yoldalar mesela yola gıdıo saatı paralı ve orda kaldıkları zamanı saymıylar sadece yoldakı zamanı sayıyolar ve yemek parasıda vermeyığ verdıklerı kıyafetlerın parasını kesıyolar
eşim 400 tl avans yatmış onuda yemek ıle bıtırdı 1 aydır gerıye kaldı 400 450 o da bı kira bedelı bıle değilbunları düşünmeyıp hala doyumsuz olan ınsanlar snirimi bozuyoo
keşke eşim memur olsa keşke o kadar maaş alsa ben sımdıye evımı bıle coktan almıştım
cok nankör ınsanlar var bıde mıllet ağzından atasözü gıbı memur ınsanız dıye acındırıyolar
karı koca memur olup hala memnun olmayanlara sözum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?