Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

olsun cnm eşya sana kalmıycak mı:26:standart bişiler alırsın kucuk bı kıtaplık ıkı kapaklı bı gardrop gıbı
olmaz mı
country tarzını cok begenıyorum aslında
beyaz almak ıstıyorum esyalarıda ... cok guzel olur ama ıste kararsız kaldım sonra tasıması fılan sence nasıl olur

Halıl sezaı nın sarkısı evet cok guzel o

bende dınlıyorum sımdı :)

country tarzını cok begenıyorum aslında
beyaz almak ıstıyorum esyalarıda ... cok guzel olur ama ıste kararsız kaldım sonra tasıması fılan sence nasıl olur

yok cnm eşyala yıkcak değiller ya evı sorun olmaz
al ıstedıklerını güzelce döşe
bende bembeyaz ev ıstıyorum
Halıl sezaı nın sarkısı evet cok guzel o

harıkaymış şarkı gerçkten o kişiyide ılk defa duyyom

yok cnm eşyala yıkcak değiller ya evı sorun olmaz
al ıstedıklerını güzelce döşe
bende bembeyaz ev ıstıyorum

harıkaymış şarkı gerçkten o kişiyide ılk defa duyyom
ev tamırat ıstıyor ... borcunu odeyecegım ılk olarak sımdı tamır ısıne gırersem hem gucum yetmez hemde harc param var sınavlara gdıp gelıyorum altından kalkamam yanı
en ıyısı ılk ıs borcunu bıtırmek sonra belkıde prefabrık yaptrırım orayı para brıtrıp hıc bellı olmaz
o yuzden onumde fazla zmn var esyaları alıp kullanayım dıorum nolcak taksıtle oderım

hee benım aklıma o hıc gelmedıkesınlıkle mantıklı davran öncelık borcuna ve eğtımıne önem ver eşyayıda alırsın cnm

ben cıkım cnm görüşürüz ptesı
ustanın yanına gıdıyorum masamı toplayım
bakarsın 10 dk sonra geen yazarım sana
yazamazsammm kendıne ı bak

hee benım aklıma o hıc gelmedıkesınlıkle mantıklı davran öncelık borcuna ve eğtımıne önem ver eşyayıda alırsın cnm
2 yıllıgı bıtırınce cagrı merkezınde calısabılıyomusum en azından bu sene ne yapıp edıp okulu bıtırmem lazım

gunaydın kızlar nasılsınız bocugum ustayla konustun mu ?

konuştum cnm bu haftada burdayım cunku yol paramla maaşımı bı alcam cıkarsam zararıma olur
bu haftadan sonra ısten ayrılıyormusun yanı :26:
hadı bakalım hayırısı olsun ıns
tez zamanda bnde guzel bı bulaydım

bu haftadan sonra ısten ayrılıyormusun yanı :26:
hadı bakalım hayırısı olsun ıns
tez zamanda bnde guzel bı bulaydım

bellı değil aslında ben cıkmak ıstıyorum ama 3 mart ctesı mı oluyoo martın ılk haftası bı alacağım var patrondan onu beklesem mı bılmıyoum 1000 tl kadar çıkarsam belkı vermezse
neyse bakalım zaman ne gösterecek

Günaydın kızlar..

Sayfamız çok hareketsiz kaldı dimi..:26:

Mandiş yeni anne kızından vakit bulamıyor tabi..

Ama peki biz nerelerseyiz..Sel'inde az kaldı doğuma...

Yorgun yok piyasada...

Böcük işten ayrılıyorsun en sonunda demek hadi hayırlısı..

Benimde kızım kocaman oldu teyzeleri.Sağlığımız yerinde..Hazırlıklar devam ediyor..Hayatımda alışveriş yaparken hiç bu kadar mutlu olmamıştım.Rabbim bu güzel günleri sizlerede yaşatsın...

bekle o zmn cnm 1000 tl az para degıl sonucta ...
patronla konustunmu ısten cıkmayı dusunuyorum fılan dedınmı

bekle o zmn cnm 1000 tl az para degıl sonucta ...
patronla konustunmu ısten cıkmayı dusunuyorum fılan dedınmı

evt az değil ve şuan paraya ıhtıyacımız varbelkı dıyorum en fazla o zamana kadar kalmak ıstıyorum
yok cıkcam zaman konuşcam yakında yanı

boşwerım h geldın zahmet oldu annem nıye geldınkızdım len sıze kımseler yok hamışlıkte ne var bılmem hamış olan kacıyoo
Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın

sel ım cok az kaldı sanırım ama doğurduğunu artık facede görürüz herhalde uğramıoo hayırsız

Hamilelik halleri kuzum..Şimdi psikoloji iyi 5 dakika sonra ne olur bilmem Hamile ol gör

Zelmele kız görmedim seni sen ne hallerdesin

hayırlısı olsun hayatım neden cıkcan derse ne dıcen :)

Hamilelik halleri kuzum..Şimdi psikoloji iyi 5 dakika sonra ne olur bilmem Hamile ol gör

Zelmele kız görmedim seni sen ne hallerdesin
ıyıyım bacım sen nasılsın
nasıl gdıyo hayat
ben cok hastayım ya
bogazlarım felaket
bıde halsızlık varkı sormayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…