Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Sürekli takipteyim haber veririm tabi...

2 yıl olmuş nerdeyse evliliğiniz artık yapsanız olur zaten..

sen uyuşuksun hacı kesin senden önce doğururum ben
ona bağlıyorum çünkü evde olmak istiyorum

ben normalde cok yeemk yerım durmadan bırısı bana demıştı 30 garunun yedığını yıyon 1 garunun cıkardığını cıkaramıon dıyeaynen öleyım
ben sıramı verıom bacum doğurrun durun
başbakanımız 6 cocuk edın dıoo
ancak yaaprsınız menepoza kadar

haydı ınşallah

kesınlıkle harıkadır
bu arada bu benım manyak görümcekın eltısı doğurmuş 1 ayı bıle geçmiş bana dedılerkı subatta 1 ay evvel doğum olmuş tüp bebektı.neyse dün sormasam demıyorda bu hafta oraya gtcem

Son düzenleme:

seni beklersem kesin girerim zaten menepoza falan.
şaka bir yana hazır olduğunuz da sizde düşünürsünüz inşallah.. zaman sizin için kendinizi ne zaman hazır hissediyorsanız o zaman zamanı gelmiştir zaten.
yoksa istersen 10 yıllık evli ol hazır olmadıktan sonra pek işe yaramıyor

kesın
Rabbım hayrlı zamanda hayrlı evlatlar nasıp etsın ınş.bız 4 yıllık olduk böle dıyınce coğu aa cok gec kalmışınız dıo ama bana sankı daha 1 yıllık gıbı önemlı olan benım ve eşimin hazır olması dedığın gıbı

Son düzenleme:

ONU demek istedim işte. hazır olmadan olmuyor.

Biz hep eşimle borçları bitirelim,birde araba alalım..onun borcuda bitsin rahatlıyayıp çocuk yapalım dedik..Kredi bitmek üzereyken hamile kaldım..Hazırdık yani...Ama şimdi durum ne biliyormusunuz eşim işsiz..Ben çalışıyorum ama 3 ay sonra izne çıkacam..Doğum izni bitince toplu olarak veriliyormuş maaşlarıda..Ne yapacaz belli değil..Ama biz hazırken karar verdik bebek fikrine..Ama evdeki hesap çarşıya uymadı..

O yüzden hazır olmayı beklemeyin..

Son düzenleme:

benim arkadaşımda öyle canımn babası çalışıyor ama doğru düzgün maaşı yok diğer işinden çıktı. böyle olunca daha çok korkuyorum çünkü bizde hazır olmak için uğraşıyoruz.

Bizde hazırdık sözde..Ama işte nasip neyse o oluyor...
Yinede halimize şükür kızımın çoğu eşyasını aldım..Ablam ve babam saolsun..Eşimde gündelik işlerde çalışıyor buldukça..Zaten zayıf stresten şimdi yemek bile yiyemiyor..Ben hamileyim kızım için hayallerim var..Boğuluyorum bazen..Ama yinede halimize şükür..Evimiz kira değil..Çok sıkıntı olursa arabamızın modelini düşürürüz..Ama hazır olmayı beklemek doğru değilmiş onu anladım..

çok şükür kira derdiniz yok sağlıkla gelsin bebek gerisi hallolur canım. takma kafana şimdi 3 ayda eşin daha iyi bir iş bulur belki

hakkımızda hayırlısı ne diyelim. eee bebek için neler yaptın hastane çıkışı mevlüt şekeri falan baktın mı ? evde internet var mı bebek olduktan sonra unutma bizi

Kızıma epey birşey aldım..

11 tane çıtçıtlı badi
5li takım
2 tane ayaklı tulum..
1 penye birde ince peluş battaniye
2 yelek
2 nevresim takımı aldım..

Ablamda 1 penye battaniye
2 ayaklı tulum
ağız mendili
önlük aldı..

Babam aldıklarını göstermiyor

Teyzemle babam hastane çıkışını alıyor..

Bir teyzem battaniye örüyor..Diğeri hırka yelek örüyor..
Annemin ördüğü bir yeleğimiz daha var..Başkalarıda örüyormuş yelek falan...

Arabamız,ana kucağımız ı ablamdan alacam.Tertemizler

Hastanede dağıtmak için yan komşumla şeker hamurundan kurabiyeler yapacaz..
Mevlüt şekerlerine bakıyorum netten..Daha birşey yapmadım ama az çok kafamda kararlaştırdım..
Lahusa tacımı kendim yapacam..Modelim belli :) Kızıma ve kendime aynısını yapacam Keçeden..

Sizleri unuturmuyum.Evde netim var kızımdan vakit buldukça gelirim buraya..Gerçi sıcaklar çok olursa kızımı isilikten kurtarmak için babamın yazlığına kaçabilirim..Ordaki evimiz serin oluyor.. Ama ordada neti vardı babamın benden kaçış yok

Daha dünyaya gelmeden herkes prenses için seferber olmuş valla ne güzel yaaa.
aldıklarını güzel günler de giysin inşallah ne güzel

şeker hamurunu çok seviyorum yakın olsak ben sana yapardım. doğumdan önce nasıl yapacaksın sen hem sezeryan mı olacak karar verdin mi ..

yazlık işi de çok mantıklı hem tatil olur hem ailenle olursun hemde bebek isilikten kurtulur

Canım benim düşünmen yeter
Aslında şeker hamurunu hazır alacaz..Kurabiyesiydi süsüydü onları komşumla birlikte seçecez..Ama komşum yapacak herşeyi ben konu mankeni olacam..

Bakalım bizim kayınpeder bozuntusunun bebek odası alma ihtimali var..Hiç sanmıyorum ama bakalım beklemedeyiz..

Yazlığa birazda kaçmak için gidecem..Eşimin ablası 3 çocuğuyla biri bebek bende kalma ihtimali var..Kafayı yemek istemiyorum o kadar çocukla

3 çocukla ne işi var canım sizin eviniz eğlence merkezi mi dinlenmeye bebeğinle ilgilenmeye ihtiyacın var sonuçta

en güzeli doğar doğmaz kaç git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…