slm kızlar nasılsınız
evet karnı doyan altı temizlenen gazı cıkarılan en fazla bes dakika bana fırsat verecek duru geldi
sagolun kızlar hepine tesekkür ederim telefonla konusamıyorum anesteziden dolayı sesler telefonda cok rahatsız etti arayanlarda cok olunca hic kimseye cevap veredim herkesle esim konustu yanlıs anlamayın kızlar kimseyle konusmadım normal seslerden farklı bir agrı yapıyor cünkü
tebrik ederim canım, Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah
kızlar buarada hepinizi öpüyorum çok yazamıyorum
çok yazamıyon mu len hıc yazmıyonkı
höyttttt böcümmm :) yani dün çok yazamadım o anlamda şeettim :) nasılsın canım ? ben anca çocuğu büyüttüm kk ya geri döndüm :) hehehe
sınav sonucları dha acıklanmadı kı :Soooo nerelerdesın len sennsınav sonuçları nolduu
selcım yok cnm kötü ama başka saçma sapan işlerden dolayı yoğunumm
höytt sana lenn
evt yaa kocaman olmuş maşallahıyımm cnm sen
nolsun canım koşturmaca. Ev,iş, çocuk derken bacaklarım totoma vuruyor :) Yerdemiyim, göktemiyim, uyuyormuyum, yemek mi yiyiyorum hiç bir şeyin bilincinde değilim :)
emınımkı cok zordur cnm benımde yeğenım var 14 aylık ablam bana kal burda desın kalmıo :)uymuo sabaha kadar benımde bı günümvar gıdıom diğer kardeşlerımde yatıyorum gündüzlerı ablama gıdıyrumhıc sabırlı değilim cocuk konusunda bılmem kendımıınkıne nasıl olurum
kızlar ben geldim
kızım uykusuz canıma okuyor gece gündüz :)
mevlüt hazırlıklarıylla ugrasıyorum bir yandan :)
evin tadını cıkarıyorum arada kendimi sokaklara atıyorum :)
benden böyle sizlerden ne var ne yok
hoşgeldin iyiyiz bizde canım büyümüştür prenses iyice
nasıl gidiyor annelik
sipidim facede fotolarını koydum bana aynı geliyor ama büyümüs diyorlar :)
maşallah canım büyümüş tabi sen sürekli gördüğün için büyümemiş gibi gelir
oo kimlerde gelmışşş
mandışm kızın cok büyümüş valla gördum benkocaman olmuş
bende bakmak ıstıyorummmsipidim facede fotolarını koydum bana aynı geliyor ama büyümüs diyorlar :)
masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?