- 5 Şubat 2012
- 4.067
- 2.761
- 373
Düşünceli insanlar beni bulmazki
Bakalım niyetim kaçmak ozaman ne gösterir bilinmez
selamlar kızlarr
boşverr hemen hemen herşeyinni hazırlamışsınn kızın sağlıkla gelsinn inşallah
eşin için çok üzüldüm ama çocuk berekettir derler inşallah bebeğin bereketiyle,uğuruyla gelir
boşver senin yaşın kaçtı? bide kızının adı ela olcak dimi
:
Evet canım bir tek odası kaldı..
Eşim kendi işini yapınca yazın işi çokta kışın olmuyor işte..İnşallah güzel bir işe girer dua ediyorum..
Ben 31 yaşındayım canım..Evet kızım Ela olacak :)
Sen ne yaptın sözlendinmi?
İnşallah biran önce girer cnm
Çok güzel bi isim yainşallah kızında adı gibi güzel olur
Daha küçük gösteriyosun dicem komik olcakben daha küçük düşünmüştüm seni
Kısmet belki bende senin yaşlarında anne olurumsiz kaç yıllık evlisiniz?
Evet geçen hafta sözlendim canımm
Ah ah yaşlandık mutluluk
3 yıllık evliyiz biz..
Hayırlı olsun nişan düğün tarihleri bellimi...
Öyle valla yaa
Saolasınn canımm
Tarihler belli değil daha yaza nişan düşünüyoz kısmet olursa agustos gibi bayramdan sonra, gelcek kışada düğün dedik şimdilik ya bakalım nasip kısmet bu işler hayırlısı nezamansa artık
Bence çok ideal zamanda yapmışın çocunu 3 yıl çok ideal
Senin normal yollarla olmuştu demi bi sıkıntı yaşamamıştın tedavi fln?
Benim kardeşimde geçen ay gene düşük yaptı yaa :26: Bu ay hayıt tohumuna başlatcam onu :44: içmişmiydin bu tarz otlar fln?
o zaman sen çeyizlerede başlamışındır.Oh güzel telaşeler bunlar..
Evet iyi oldu böyle 2-3 yıl rahat gezdik tozduk.Borçları ödedik..Şimdide sabırsızlıkla kızımızı bekliyoruz
Darısı başınıza...
Evet canım normal yollarla oldu benim..Kardeşinde inşallah bir dahaki hamileliğini sağlıklı geçirir...Ben soğan kürü yaptım kist çıkmışı bende..Birde bal çörek otu tarçın karışımı yemiştim..İncirde bol bol yemiştim..
Aminn cnm
çeyizlere başlamıştım ama sözden sora bi kal geldi bana durdum hiçbişey almıyorum galiba o kal bana değil kredi kartıma geldi
Kredi kartına kal geldiyse kal zaten sen
bende ıdare edıyorum ıste bıldgn gbı canımZELE iyiyim canım işler yetişmiyor bu aralar bu biraz canımı sıkıyor ama idare ediyoruz.
sen nasılsın
merhaba kızlar
nasılsınız ne var ne yok
mutlummm sozlenmısın hayırlı olsun canım foto yokmu foto
sıpıdım bocuk sız napıyonuz
bosverrr sen nasılsın
ay bgn bıo ıs haberı geldı bgn bakcam ıns ıyı bıyerdır de olur :)))
adam baslangıc olarak 900+ yol verırmıs sızce ıyımı
bıde herseyı bastan konuscam yemek yapmam temızlıkte yapmam dıcem
burda toplam 900 alıodum smdı yenı 940 oldu ıste ..saol canmm
var cnmm eve gidince koyarım
sen neler yapıosun nerelerdesinaynı işinde misin hala yoksa başka işte misin?
bu iş yerinde ne kadar alıodun?
bencde baştan konuş eger koşulları diğerinden daha iyiyse geç
Biz hep eşimle borçları bitirelim,birde araba alalım..onun borcuda bitsin rahatlıyayıp çocuk yapalım dedik..Kredi bitmek üzereyken hamile kaldım..Hazırdık yani...Ama şimdi durum ne biliyormusunuz eşim işsiz..Ben çalışıyorum ama 3 ay sonra izne çıkacam..Doğum izni bitince toplu olarak veriliyormuş maaşlarıda..Ne yapacaz belli değil..Ama biz hazırken karar verdik bebek fikrine..Ama evdeki hesap çarşıya uymadı..
O yüzden hazır olmayı beklemeyin..
Tızlar günaydın :) Yakışıklı oğlumdan öpücükler size :)
Mandiş kızın çok tatlı yavrım yaaaa :)
evet seker bastan konuscam herseyı ona gore cıkarım gderım burdan bıktım artık yaherşeyın hayırlısı cnm ınş meleğınız kısmetıyle gelır
haklısın ama bide kirada olup onca borç olup hamıle kalmakta daha kötü senın en azından evın araban var cok sıkışırsan arabanızı satarsınız ama bunların hıcbırı olmayan napsın
zelem h geldın cnm
sen ne iş edıon tabıkıde temızlık cay yemek yapmıycan yoksa yemekcı olurdun ona göre para alırdın baştan konuş cnm
Mutluh geldın cnm
amann k kartları adamı mafedıo
Fılmım bıtsın azcık kaldı gelırım ben
gunaydın canımmm nasılsınnngünaydın kızlar...
Nasılsınız?
Bugün eşimin doğum günü..hediyesini aylar öncesinden almıştım rahatım şimdi..gece 12de önce kendi adıma sonra kızım adına kutladım doğum gününü..birde kızımın ağzından mesaj yazdım..akşama birşey yaparmıyım bilmiyorum allah kerim diyorum(hafta sonu arkadaşlarıyla pasta kestik)
sel nerdesın kız ne zmndır kac gun kaldı dogumatızlar günaydın :) yakışıklı oğlumdan öpücükler size :)
mandiş kızın çok tatlı yavrım yaaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?