ıyıyım tatlım bende ...İyiyim canım sen nasılsın
getiririm bebeğim ısırırsın. Ya iyi diyelim iyi olsun, etrafımdakiler çok sinir bozuyor sadece.Günaydınnn tatlımmm
Naber nasıl gidiyorÇok az kalmış oğluna kavuşmanaa
Yakışıklı oğlun doğsun getirde biraz ısıralımmm
İsim düşündünüz mü? Şekerleme işlerin nasıl gidiyor
evet seker bastan konuscam herseyı ona gore cıkarım gderım burdan bıktım artık ya
gunaydın canımmm nasılsınnn
sel nerdesın kız ne zmndır kac gun kaldı doguma
mutlu sıpıdı gunaydın canlarımmm
İyiyim canım artık ağırlaştık iyice, hareket etmek zorluyor zaman zaman. Çevremdekiler nasıl takmayayım be yavrım...günaydın canlar
boşwerım eşine mutlu yıllar canım
selcim h geldın cnm sanırım cok ıyısın çevrendekılerı cok takma zaten meleğın olunca ondan başkasını düşünemz olcan
Günaydın kızlar...
Böcük teşekkürler canım..
İyiyim canım artık ağırlaştık iyice, hareket etmek zorluyor zaman zaman. Çevremdekiler nasıl takmayayım be yavrım...
Kayınvalidem umreye gitti benden gitti, gelen giden mahvoldum bi bilsen, birde bunun dönüşü var muhtemelen benimm doğum zamanıma denk gelecek.
Ne yaparım ne ederim bilmiyorum, bir sürü insan hoşgeldin beş gittine gelecekler.Bebek doğduktan sonra rahat bıraksalar keşke...
Boşvercim kocaman olmuşsunuz siz prensesinle yaaa, valla vakit kendi için geçmiyor sanırım.
Ne çabuk 24 Haftalık oldunuz sizzz :)
İyiyim canım artık ağırlaştık iyice, hareket etmek zorluyor zaman zaman. Çevremdekiler nasıl takmayayım be yavrım...
Kayınvalidem umreye gitti benden gitti, gelen giden mahvoldum bi bilsen, birde bunun dönüşü var muhtemelen benimm doğum zamanıma denk gelecek.
Ne yaparım ne ederim bilmiyorum, bir sürü insan hoşgeldin beş gittine gelecekler.Bebek doğduktan sonra rahat bıraksalar keşke...
Boşvercim kocaman olmuşsunuz siz prensesinle yaaa, valla vakit kendi için geçmiyor sanırım.
Ne çabuk 24 Haftalık oldunuz sizzz :)
gunaydın kızlar
gecen gun o ıse bakmaya gıttım ıgrenc bı yerdı arasalarda gıtmıcem
yenı acmıslar dukkanınesını beğenmedın:26::26:
ay ne sıkıcı bıgun yaa haftaya olsunda bende kurtulım burdan ve ctesılerıde yatak keyfı yapam
ay yerim bu odayı ya prenses bunun için uyuyacak demek ki
Evet speedy kızımın odası var artık...
İçime çok sindi halbuki sadece bakmaya gitmiştik.Bir baktım satıcıyla pazarlık yapıyorum.Eşim şaşkın tabiAma ne yapsın aldık..İnşallah pişman olmayız...Kayınpeder bozuntusu süşündüğüm gibi yanaşmadı odayı almaya..Eşime dedim kızıma dede değil amca dedirttecem
VALLA ÇOKgüzel sade ve şık olmuş beyaz odaları çok severim. umut dolu. sağlıkla gelsin dünyaya da yatsın prenses uyusun..
böylelerine dediğini yapacaksın hatta amca bile demeyecek hiç tanımaması en iyisi dünyaya gelen torunu sizden çok sevinmesi etmesi lazım
Adam okadar pişkinki anlatamam..İlla bana torunumu göstermeyin demeye getirtiyor..Bakalım hediyesini görelim ona göre karar verecem
bence hiç hediye falan bekleme alacak olan şimdide alırdı gider bi emzik zıbın falan ne biliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?