açıkmı ben mesaj yazınca hemen kapattım çıktım şirketten. ya niye açık görünmüşki anamm
bidahaki sefere de bilgisayarı verirler inşallah da güle güle kullanırsın çantanı
günaydın canlarrben geldimmm cuma cuma töbe yarabbi bir oynayasım bir göbek atasım var bugün
dün bebişimin testleri güzel çıktı. gayet sağlıklı ve gayet uzun boylu bir bebek dedi doktor. tam 27 dk uğraşmasına rağmen cinsiyetini göremedi bezdi adam da en sonunda kendi doktorunuz baksın dedien son yüzüstü yatıp uyudu sıpa
hemen düşmüyor olabilir sen yazdıktan sonra altta adın vardı canım
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızdır o kız sıpa deme yiğenime ya
Bir karı koca evde problemler yaşamaktaydı ve birbirlerine konuşmama cezası uygulamaktaydı. Aniden adam ertesi gün karısının kendisini sabah 5:00 de iş için bir uçuşu olduğundan uyandırması gerektiğini hatırladı . Sessizliği ilk bozan ve kaybeden kendisi olmamak için, bir kağıdın üzerine 'Lütfen beni sabah 5:00 de uyandır' yazdı ve notu karısının bulabileceği bir yere bıraktı. Ertesi sabah, adam uyandı ancak saatin 9:00 olduğunu ve uçuşu kaçırdığını farketti. Çok kızdı, tam karısının onu neden uyandırmadığını soracakken yatağın yanında bir parça kağıt buldu. Kağıtta 'Saat 5:00 uyan' yazmaktaydı.
Erkekler bu tip yarışmalar için yeterli donanıma sahip değiller. Allah erkeği kadından önce yaratmış olabilir, ancak şaheserden önce her zaman bir taslak vardır.
şirkette biri mi açtı acaba diye şüphelendim bilgisayarı açık bıraktım çünkü maillerime baksınlar diye.
kk şifre istemiyor benim bilgisayarda otomatik. meraklı biri açmış olabilir mi acaba araştırmam lazım :82:
günaydın canlarrben geldimmm cuma cuma töbe yarabbi bir oynayasım bir göbek atasım var bugün
dün bebişimin testleri güzel çıktı. gayet sağlıklı ve gayet uzun boylu bir bebek dedi doktor. tam 27 dk uğraşmasına rağmen cinsiyetini göremedi bezdi adam da en sonunda kendi doktorunuz baksın dedien son yüzüstü yatıp uyudu sıpa
sanmam çünkü bu topikte altta adın vardı yani sitenin herhangi bir yerinde değil senden başkası açacak olsa bu topiği bulana kadar siteyi öğrenmesi lazım birde hiç kapanıp gelme olmadı sen gidiyorum dedğinden beri hep online idi sonra gitti adın
cnm sıkkın laa nedenkıbölekaramsarlık üzüntü var
maaşımı aldım zam almadım hala onda mı acep:84:
maşallah
bu arada kk dan cıksanda 10 dk kalıon cnm formdakımse bakmamıştır meraketme
cnm sıkkın laa nedenkıbölekaramsarlık üzüntü var
maaşımı aldım zam almadım hala onda mı acep:84:
zam ne zaman verecek yoksa iptalmi etti böcük
şubat gıbı normal zaman
ıptal etcek bırısı deıl he öle bısey olursa cıkarım annem zor deıl ya
haksızlık olan yerde ben olmam
böcük bulmuşsun kaymak gibi patronu birde tripmi atıyorsun :):):)
zam yok diyince sen aklıma öyle geldi hayırlsı olsun tez zamanda zammına kavuşursun inşallah
için rahat olsun cnm benımde başıma geldığınden bılıyorumhatta belkı 10 dk dan fazla bıle olabılır zaman
ondan olabılır
şubat gıbı normal zaman
ıptal etcek bırısı deıl he öle bısey olursa cıkarım annem zor deıl ya
haksızlık olan yerde ben olmam
Günaydınlar hayırlı cumalarrr
Hepinize günaydın canlarım öpüyorum kocaman
Defnem çok güzelll yaaaa yerim onu beeenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?