Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

bende çamaşırlarım kuruduğu gibi ütüler yerleştiriim.Nevresimlerimi ütülerim bende.Bir arapresütüler vardı.Ne olduki onlara
aferım len bendensın
o ne
Nevresimleride mi ütülüyorsun uhhÜşenmiyor musun
evt
yok düzen önemlı göruntusu cok guzel oluyo ütüleyınce
Benim ki kredi çekecek inşallah alabilir :26:
Korkuyorum aslında krediden :18::18::18:

Allah ödeme kolaylığı versın
kendıne dıkat et by

Allah ödeme kolaylığı versın

Son düzenleme:
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş kızlar bakmayın öyle uzaktan buyrun içeri

hb :) ben şmdilik dışardan takip ederek adapte oluyorum
birazdan oğlumu aşıya qetirmek üzere çıkcam çünkü...
daha sonra qeldiğimde inşallah hepinizle tanışmak kaynaşmak istiyorumm

hb :) ben şmdilik dışardan takip ederek adapte oluyorum
birazdan oğlumu aşıya qetirmek üzere çıkcam çünkü...
daha sonra qeldiğimde inşallah hepinizle tanışmak kaynaşmak istiyorumm

bekleriz oğluşunun inşallah çok canı yanmaz Allah hastalıklardan korusun yavrunu
unutma bizi bekleriz

boşver biz kullandık ondan hiç memnun kalmadık çarşaf gibi şeyler için iyi ama günlük kıyafet gibi eşyalar için memnun olamadık

arkadaşlar bu sıteyı hala cozemedım bı gıdıgım yerı bı daha bulamıyorum eğer olayı cozersem bundan sonra bende aranızdayım tabı sızde ıstersenız?

arkadaşlar bu sıteyı hala cozemedım bı gıdıgım yerı bı daha bulamıyorum eğer olayı cozersem bundan sonra bende aranızdayım tabı sızde ıstersenız?

kaç yere gırdın kıılk mesajın buraya ılk yer burası ozmn doğru mu

bende zorlanıyorum aynen yukarda forum takipden yazdığım mesajlar bölümüne tıklayım nerelere yazdığıma bakıp giriyorum yoksa kayboluyor :)

hoşgeldin buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…