aferım len bendensınbende çamaşırlarım kuruduğu gibi ütüler yerleştiriim.Nevresimlerimi ütülerim bende.Bir arapresütüler vardı.Ne olduki onlara
evtNevresimleride mi ütülüyorsun uhhÜşenmiyor musun
Benim ki kredi çekecek inşallah alabilir :26:
Korkuyorum aslında krediden :18::18::18:
kendıne dıkat et bykızlar ben okuyamıyorum yazılanları birazdan çıkıcam işten izin aldım. doktora gidicem test yapılacak bebişim için. hepinizi öpüyorumyarın görüşürüzzz beni özleyin anacımmm :80::80::80:
boşver bu linlke bak buradaki ütü tipleri süper
GAZELLA Magma Buharlı 3,5 Lt Ütü - Sevilmiş Sanayi Dikiş Makinaları ve Tic. Ltd. Şti. Dikiş Makina ve Yedek Parça - Gemsy- Janome - Brother
skop hiç birşey üyülemiyorum veriyorum eşime o ütülüyor zaten benim kıyafetlerim ütü ister cinsten değil kendi eşyalarınıda ütülüyor :)
böcük aynen domates alır gibi aldım valla bir kaç ay sonra parayı nasıl ödeyecem ne yapacam diye tırmalarken beni bulacaksınız :)
ev aldın mı pekı ulaa sankı pazardan domates almaya gıdıo gıbı anlatmışsınee parası olan konusuyoo
ne hazr mı alıonsenden garu neyım olmas
Garu olur deseydin şaşardım zaten
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş kızlar bakmayın öyle uzaktan buyrun içeri
olcek bısıler etsen derımGaru olur deseydin şaşardım zaten
bana hep öyle diyor böcük bak 40 kere söylersen olurmuş tersini de belkim hayır edersin :)
bana hep öyle diyor böcük bak 40 kere söylersen olurmuş tersini de belkim hayır edersin :)
hb :) ben şmdilik dışardan takip ederek adapte oluyorum
birazdan oğlumu aşıya qetirmek üzere çıkcam çünkü...
daha sonra qeldiğimde inşallah hepinizle tanışmak kaynaşmak istiyorumm
olcek bısıler etsen derım
ondan garu olmas
bıde bılmışlık taslıoo bana bağırıyo baska topıcte delı yaa meğersem yanlış yazmış
sizi takip etmek lazım başka topikteki konuyu kaçırdım bak takibe başlayacam kızlar sizi
arkadaşlar bu sıteyı hala cozemedım bı gıdıgım yerı bı daha bulamıyorum eğer olayı cozersem bundan sonra bende aranızdayım tabı sızde ıstersenız?
arkadaşlar bu sıteyı hala cozemedım bı gıdıgım yerı bı daha bulamıyorum eğer olayı cozersem bundan sonra bende aranızdayım tabı sızde ıstersenız?
he gel mok var
skopcanın gaflarını bak gelde
he gel mok var
skopcanın gaflarını bak gelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?