- Konu Sahibi sanayitostu
-
Eşiniz aktivist mi, 2 dk susacak altı üstü? Yükselecek yer aramış bunu bulmuş.selam kızlarr.
benim muhafazakar ailesi olan bir arkadaşım var ve her şeyi yapmasına rağmen ailesinden gizliyor. sevgilisi var onla kalıyor vssvs. En son dısarı çıktığımızda güzel bir mekana gitmiştik orada eşime babam arıyor sussan olur mu dedi. eşim de delirdi tabii ki ben sana uymak zorunda mıyım karımla oturuyoruz diye. eşim mi çok tepki verdi bilmiyorum ama 30 yaşındayız ergen gibi takılamam ben vs dedi. şimdi arkadaşımla aram baya kötü çünkü doğal olarak ben eşimi savunuyorum. arkadaşıma mervenin eşi var desen ne olur ki dedim ona da sorun çıkarırlar diyor biz evliyiz kocam olmasından daha doğal bir şey var mı anlamadım. masada kendi sevgilisi de vardı ayrıca..
Eşiniz suçlu bence sizin gibi arkadaşım olsun istemezdim ya arkadaşınızı savunmanız gerekirdi bence nolmus çenesini 2 dk kapasaselam kızlarr.
benim muhafazakar ailesi olan bir arkadaşım var ve her şeyi yapmasına rağmen ailesinden gizliyor. sevgilisi var onla kalıyor vssvs. En son dısarı çıktığımızda güzel bir mekana gitmiştik orada eşime babam arıyor sussan olur mu dedi. eşim de delirdi tabii ki ben sana uymak zorunda mıyım karımla oturuyoruz diye. eşim mi çok tepki verdi bilmiyorum ama 30 yaşındayız ergen gibi takılamam ben vs dedi. şimdi arkadaşımla aram baya kötü çünkü doğal olarak ben eşimi savunuyorum. arkadaşıma mervenin eşi var desen ne olur ki dedim ona da sorun çıkarırlar diyor biz evliyiz kocam olmasından daha doğal bir şey var mı anlamadım. masada kendi sevgilisi de vardı ayrıca..
Gt kokulu aktivist. Saçmalamış işte. Ergen gibi takılamam ben diye susmuyor ama çocuk gibi bi tarafını yıkamaktan acizEşiniz aktivist mi, 2 dk susacak altı üstü? Yükselecek yer aramış bunu bulmuş.
işte saygılı adam ve bu ne kadar önemlieşine gıcık oldum. her seyi kisisel alip olay cikaran insanlarin ozguveninin dusuk olduguna inaniyorum. daha mantıklı birisi "ne sacma, ama bana sus demesi benimle degil onunla ilgili" der, iki saniye susar.
benim ailem de muhafazakar. soyleyebilecegim seyler var soyleyemeyecegim seyler var. gecen cekirdek yiyorduk, annem aradi. konusurken cekirdek bogazina kacmis sevgilimin, daha yeni yeni öğreniyor yemeyi. neredeyse bogulacakti da oksurmedi adam ses cikmasin diyegidiyordu az daha tahtaliköye
ki kiz arkadasinin ailesiyle yasadigi eve gidip beraber uyuyabildigin, evlenmeden cocuk yapmanin dunyanin en normal seyi oldugu bir kültürden geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?