birisi ile tanistim, yaslarımız ben 20 o 22. öncelikle ben muhafazakar bir çevrede büyüdüm, haliyle ne görüysem onu biliyorum. önce iyi anlaştık buluştuk. sonra biraz temas oldu zamanla arttı. bana, senin tabuların var, hayatı yaşamıyorsun bunları yıkacağız. diyordu. neyse o ara benim sınırlar güme gitti. çocukla yakınlaşıyoruz sonra ben yanından ayrılınca kendimi kötü hissediyorum ama genelde aynı şeyleri söyleyip duruyor. bi noktadan sonra konuyu hep bel altına getiriyor ama normalde bana çok ilgili yani gün içinde de konuşuyoruz normal o yüzden asla anlayamadım seviyo mu arzuluyor mu diye. rızam var gibi duruyor ama yok da. hoşuma gidebilir ama gitse bile istemeyebilirim di mi? bir sey dDİYEMEDİGİM icin sınırlar puf oldu. bana cinsellik dersi vermeye çalıştı. hep vücudumla alakalı yorumlar (ki normalim) birkaç kez asla dokunmaması gereken yerlerime dokundu sonra cok özürler bilmem ne, yanımda zevk suyu geldi, yaparken seni dusunuyorumlar bilmem neler. asiti sirnasik hareketler vs. bunlar yüz yüze yaşandı. sonra ben yol verdim. beni her yerden engelledi. 2 gün önce doğum günümdü yazmış. sonra da gitmedi pek. yoruldum ya.. sinirliyim kendime. oturcam durcam yerimde