Muhafazakar büyüyüp cinsellikte saf kalmak benim suçum mu yoksa tipler mi problemli?

iğrenç değil işte.şu an sana iğrenç.seks böyle bir şey zaten.hem adam 22 yaşında.o yaşta abazan olmayacak da ne zaman olacak? Şunu söyleyeyim sen değil tabuların konuşuyor.yapmak istememek çok başka birşey ama senin durumun daha farklı.maalsef bizim ülkede böyle vakalar çok fazla.imkanın varsa kendini taşıyabilmek için psikoloğa gitmeni öneririm.
Karşımdaki kişinin TEK AMACI buysa ve yaşamak istemiyorsam bu tabu değil tercih oluyor bu bir. Diğeri de yaptıkları sapıklıkları sırf yaşından dolayı o abazadır yapar diye söylüyorsunuz ve normalleştirmiş oluyorsunuz? Benim rızam yoktu sonuçta.

Üzgün hissetmen hem çokk normal hem de iyi bir şey. Demek ki bu konunun önemli bir şey olduğunun zaten farkındasın. Demek ki bir şeylerin olmaması gerektiği gibi ilerlediğinin farkındasın. Sınırlarının aşılmasına ses çıkaramamak veya göz yummak çoğu insana kendisini güçsüz ve çaresiz hissettirebilen bir şey. Çoğu kişi böyle bir durumda bir de üzerine kendisini suçlar. Kendisini suçlamak mantıklı değil, çünkü yapıcı bir bakış açısı değil. Üzüldüğünü kabul et ve üzüntünün sana bir şey anlatmaya çalıştığını fark et. Anlatmaya çalıştığı şey “bir daha aynı konuda aynı şekilde üzülmemek için gerekli adımları atman ve bir şeyleri değiştirmen gerektiği”. O zaman bu rahatsız edici deneyim senin için ileriki hayatında koruyucu bir şeye dönüşmüş olacakkkk
Çok çok teşekkür ediyorum 🫶

Karşımdaki kişinin TEK AMACI buysa ve yaşamak istemiyorsam bu tabu değil tercih oluyor bu bir. Diğeri de yaptıkları sapıklıkları sırf yaşından dolayı o abazadır yapar diye söylüyorsunuz ve normalleştirmiş oluyorsunuz? Benim rızam yoktu sonuçta.
Tek amacı buysa ve zorbalık hissediyorsan çok çok haklısın.hani sen bu adamın yanında olmaya karar vermişsin ya biraz ölçüp biçmişsindir diye düşünmüştüm.sadece bu konu hakkında konuşmuyorum aslında.genel olarak bir sorun yaşaniyor kadin cinselliği konusunda ülkemizde.bence her kadın belli bir yaşa gelince bu durum için psikolog yardımı almalı.anamiza babamıza kalsa ohoo evlenmeyen her kadın bakire ölsün derler.onlar mi verecek en güzel yılların hesabını?

Ailem muhafazakâr da sen muhafazakâr misin? Ailenden sanane? Konu bu.otur adamakıllı düşün, dünya görüşünü belirle.benden sana tavsiye.ondan sonra aslında muhafazakar değilim ama hazır olmayı bekledim cart curt diye diye 35 yaşına gelirsin buradaki bir sürü ablan gibi.dini gerekçe olmadan bomboş geçen ömürler ondan sonra.hani ne anladık bu işten oluyor ondan sonra.bazen de erkeklere hak vermiyor değilim he.bize bıraksalar menopoza kadar hazır olmayı bekleriz valla.adamcağızlar ne yapsın?
Bdv çok girip yazmıyorum

Denk geldi konuya bakayım dedim
Ve bu yorumla karşılaştım 🤣

Yine yorum yıkılıyor 👍Muhtesemsin ferhan 👍

Üzgün hissetmen hem çokk normal hem de iyi bir şey. Demek ki bu konunun önemli bir şey olduğunun zaten farkındasın. Demek ki bir şeylerin olmaması gerektiği gibi ilerlediğinin farkındasın. Sınırlarının aşılmasına ses çıkaramamak veya göz yummak çoğu insana kendisini güçsüz ve çaresiz hissettirebilen bir şey. Çoğu kişi böyle bir durumda bir de üzerine kendisini suçlar. Kendisini suçlamak mantıklı değil, çünkü yapıcı bir bakış açısı değil. Üzüldüğünü kabul et ve üzüntünün sana bir şey anlatmaya çalıştığını fark et. Anlatmaya çalıştığı şey “bir daha aynı konuda aynı şekilde üzülmemek için gerekli adımları atman ve bir şeyleri değiştirmen gerektiği”. O zaman bu rahatsız edici deneyim senin için ileriki hayatında koruyucu bir şeye dönüşmüş olacakkkk
Adinin hakkını vermişsin ha😁

Abla kimse evlenmeyi beklesin falan demiyor da bu iş böyle mi olmalı? Hani her şeyin bir zamanı vardır taciz diye nitelendirilen olaylar yaşamışım, çeşitli sapıklıklarına ve manipülasyonlarına maruz kaldım. Evet aileler ve yetişme tarzı da çok önemli ama bir noktadan sonra insan SEVGİLİM dediği kişiye böyle saçma sapan hareketler yapmayacağını bilmeli. Sağda solda milleti taciz edecekse evlenmesin bi zahmet o. Yatağa atana kadar her türlü şeyi yapıyor işte böyle bir insanla amacı tek bu yönde olduğu için birliktelik yaşamak istemem. Kendi ihtiyaçlarını önde tutuyor sevgi merkezli değil yani. Bu noktada düzgün birisi çıkana kadar önüme gelenle sevismiyim di mi bu adamcağızlarla
Ee haklısın.ama sevgilim dediğin birine böyle yakıştırmalar yapmak sen de tuhaf değil mi? Yanında rahat hissetmiyorsan o zaman ayrilmalisin.

abla çocuğun abazalığına libido demesek mi ya, o zevk suyu öpüştükten sonra oldu ve iğrençti bana göstermesi vs.
Ablacım sen yaşadın biz değil, barışma napalım. Taciz gibi bahsetme istersen. Sevgilinmiş işte ayrılmışsın.

Eklentiler

• IMG_2728.webp
    IMG_2728.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 17
Ablacım sen yaşadın biz değil, barışma napalım. Taciz gibi bahsetme istersen. Sevgilinmiş işte ayrılmışsın.
taciz çünkü. hoşlanıyor seviyor ama cinsellik yaşamak istemiyor Tam olarak engelleyemiyor da çünkü duyguları var. sonuçta kız istemediğini söylüyor eve gidince kendini kötü hissediyor karşıdakinin bunu bilmesine rağmen devam etmesi tacizdir. sebebi kendi inançları da olabilir ailesinin muhafazakar olması da olabilir farketmez. hayır hayırdır. sevgilin olduğu için taciz diyemezsin diye bir şey yok evlilik içinde bile tecavüze giren durumlar var.

taciz çünkü. hoşlanıyor seviyor ama cinsellik yaşamak istemiyor Tam olarak engelleyemiyor da çünkü duyguları var. sonuçta kız istemediğini söylüyor eve gidince kendini kötü hissediyor karşıdakinin bunu bilmesine rağmen devam etmesi tacizdir. sebebi kendi inançları da olabilir ailesinin muhafazakar olması da olabilir farketmez. hayır hayırdır. sevgilin olduğu için taciz diyemezsin diye bir şey yok evlilik içinde bile tecavüze giren durumlar var.
Ammaaaa da abartıyorsunuzzz. İstiyorum ama istemiyorum yazıyor. İstemediğimi de tam belli edemiyorum diyorr. NE TACİZİİİİ

Evliliği falan ne karıştırıyorsun ne alakası var şu an ya ben ne diyorum sen ne diyorsun önce bir okuduğunu anla, ayrıca sen ben ne alaka ya ben kimle konuşuyorum sen kimle konuşuyorsun

Gitsin polise şikayet etsin öpüştük sonra da zevk suyu geldi çocuğun desin. İlişkide bundan daha normal ne var ya? Pesss kere pess. Çocuk salça falan da olmamış yalnız engellemiş. Şantaj montaj da yok. Enerji atasınız mı geliyor ben sizi anlamıyorum ya

ailemle ya da yasantilari ile ilgili bir problemim yok genel baglamda daha oturaklı yetiştim ama baski ile degil. karşımdaki kisi beni olmayan tabularımdan manipüle etmeye calsıtı daha 'hanım hanımcık' oldugum icin umarım anlatabilmisimdir. mevzu da benim sinirlarimla ilgili zaten cogu kisinin dediği uzere.

Sizin fikriniz ne peki?
Hayatınıza nasıl devam etmek istiyorsunuz?
Muhafazakar olarak mı?
Cinsellik yaşamak istiyor musunuz istemiyor musunuz anlaşılmıyor ki?
Rahatsızlık duymaktan mı rahatsız oldunuz. Yoksa bir daha böyle bir şey yaşamak istemez misiniz?

Muhafazakar ailede büyümek siz de o görüşteyseniz kötü bir şey değil suç değil.
Ama görüşlerinizin arkasında durun.
Muhafazakar yaşamak normal.
Sevişmek de normal.
Ama sizin gibi arada kalmak normal değil.

Kimsenin sizi manipüle etmesine izin vermeyin.

birisi ile tanistim, yaslarımız ben 20 o 22. öncelikle ben muhafazakar bir çevrede büyüdüm, haliyle ne görüysem onu biliyorum. önce iyi anlaştık buluştuk. sonra biraz temas oldu zamanla arttı. bana, senin tabuların var, hayatı yaşamıyorsun bunları yıkacağız. diyordu. neyse o ara benim sınırlar güme gitti. çocukla yakınlaşıyoruz sonra ben yanından ayrılınca kendimi kötü hissediyorum ama genelde aynı şeyleri söyleyip duruyor. bi noktadan sonra konuyu hep bel altına getiriyor ama normalde bana çok ilgili yani gün içinde de konuşuyoruz normal o yüzden asla anlayamadım seviyo mu arzuluyor mu diye. rızam var gibi duruyor ama yok da. hoşuma gidebilir ama gitse bile istemeyebilirim di mi? bir sey dDİYEMEDİGİM icin sınırlar puf oldu. bana cinsellik dersi vermeye çalıştı. hep vücudumla alakalı yorumlar (ki normalim) birkaç kez asla dokunmaması gereken yerlerime dokundu sonra cok özürler bilmem ne, yanımda zevk suyu geldi, yaparken seni dusunuyorumlar bilmem neler. asiti sirnasik hareketler vs. bunlar yüz yüze yaşandı. sonra ben yol verdim. beni her yerden engelledi. 2 gün önce doğum günümdü yazmış. sonra da gitmedi pek. yoruldum ya.. sinirliyim kendime. oturcam durcam yerimde
Muhafazakar veya seküler olmakla alakası yok seküler olup evlenmeden yapmam diyince var muhafazakar olup evlenmeden yapan da ayrıca senin rızan olmadan dokunması tacizdir

Erkekler sadece 5 dakika için inanılmaz aşık rolü yapabilirler . Şanslısın ki karşındaki senden hallice çaylak.

Gitsin polise şikayet etsin öpüştük sonra da zevk suyu geldi çocuğun desin. İlişkide bundan daha normal ne var ya? Pesss kere pess. Çocuk salça falan da olmamış yalnız engellemiş. Şantaj montaj da yok. Enerji atasınız mı geliyor ben sizi anlamıyorum ya
3 aya yakın tanisiyorduk. bir sure flört donemi oldu ve hareketleri de tamamen normaldi. 3 ay oldugundan uzun flört bile denebilir. uzun uzadiya bir sevgililik gecmisim yok. niyetini anladıktan sonra da ayrıldım. tam da güven(e)miyordum kendisine hem zamandan hem yaptıkları ve söyledikleri tutarsızdı. sırf 'sevgilim' diye dokunmaması gereken bir yerime dokunması da mı normal yani ya ki söyledim de. o nerede durmasını gerektiğini bile bilmeyen biri (söylediğim halde)

Son düzenleme:
Kimsenin sizi manipüle etmesine izin vermeyin. Aşıkken o kişinin dünyadaki tek kişi olduğunu ve ilişkinin sonsuza dek süreceğini sanırsın ama bir anda aniden bitebilir. Böyle bir durumda psikolojiniz güçlü kalacaksa, aileniz ve çevrenizle sorun yaşamayacaksanız bu işlere kalkışın. Sonradan başka birini bulunca bu durum başınıza bela olabilir. Cinsel hastalık ve hamilelik riskini de göz önünde bulundurun.

Yetiskin kadin erkek ilişkisinde cinselligin olması gerektiğini düşünüyorum. Hatta evlenecek kadar seviyorsa kesinlikle yaşanmalı. Adamın nasıl seviştiğini bilmeden tak diye evlenmek büyük kumar. Belki öpüşme şekli bile hoş gelmeyecek. Ten uyumu olmazsa 50 sene çekilir mi? Evlilik ya da sevgililik cinsellik olmadan normal arkadaşlık gibi.

Ama sizin erkek arkadaşınızın yaşı yüzünden kafası orada. Siz naz yaptıkça da merakı artmış. Akışına bırakmış olsaydınız bu kaçma kovalama olmazdı.

Siz eğer cinsellik olmadan evliliğe götürmek istiyorsanız o ayrı. Saygı duyarım.

Back
X