Bu 25 mesajda ne menem birseymis. Zamanin da resim gormek icin bile usendim yazmaya:)belkide gormeden muhammet beyi secmem daha hayirli olmustur:) neyle dolacak bu mesaj ya:)
senın burun derın kalınmıydı nasıl yamuk duruyo odemdenmı yoksa kıkrdakmı kayması var:Ssen kıraz sapı suyu ıcsene cay var sallamaa odem sokturucu seylerden ıc maydonoz suyu mesela bıran once ınsın şişliktir o bence senın burnun yamuk deıldıkı zaten hanı yamulma ıhtımalı olsun mhammed sana sıslık dıosa sıslıktır bence yada dokun elıne ne gelıo ne hıssedıosun duzelır ınş. en kısa zamada ya
Selam kizlar, benim bu 3üncü ameliyatim olacak, bende Muhammet dilbere olmak istiyorum ameliyatimi. Araligin 27si gibi yer ayirttim sayilir, ayni gun arkadasim da olacak insallah.. Bakalim hayirlisi..
hayırlısı; oncekileri kime olmuştunuz, şimdi neyinden memnun değilsınız acaba?
Candela şimdi baktım canım bandajlı resimlerine ve bende bu haliyle bile çok beğendim. Bandajlar alınınca da önden ve yandan resimleri koyarsan çok sevinirim.
Darısı bizim ve tüm isteyenlerin başına. Evet zor ama sonuç güzel olacaksa değer. Nefes alma durumun nasıl canım?
Candela burnun harika görünüyor çok çok beğendim. Birşey merak ediyorum, doktora özellikle şöyle böyle yapın diye bir tarif vermiş miydin yoksa doktora mı bıraktın. Ben mesela burnumun ucunu daha sivri isterdim ama doktora söylemedim doğallığı bozulmasın diye, yapıldıktan sonra beğendim ama keşke söyleseymişim dedim. Senin burnunun ucu çok güzel görünüyor sen söylemiş miydin?
ceymey cok sagol cnm. ben ucu çok aşırı sivri olmasın ,kaydırak gibi U seklinde de olmasın fakat ucu kalkık olsn ama burun deliklerim gorunmıcek sekilde dedm.doktorumda bunlar baz alıp kendi bildigi yakısıtrıdıgı sekilde yaptı. ama ben burun ucum biraz daha kalkık olsun istiyodum galiba.
merhaba umay bende pazartesı gunu muhammet beye amelıyat oldum. maydanoz suyunu hangı süreçte ıctın, amelıyatdan hemen sonra mı, tamponlar cıktıktan sonra mı?doktor bey mı soyledı ıcmenı? benım yuzum çok şişti ve morardı ben birsey içmiyorum. bugun et koymamı soyledı muhammet bey eh bıraz rengı degıştı.zamanla ıyıleşecek bılıyorum:)ben amelıyatan sonra hıç aynaya bakmadım hala daha yuzumu bılmıyorum:)
Candela bence böyle çok güzel olmuş canım. Biraz daha kaklık olsa şahsi görüşüm doğallığı bozulurdu...
evet tamponlar çıktıktan sonra içtim ama 3 4 gun i.tim sonra uğraşmak zor geldi. belkı devam etsem bi faydasını gorcektım ama benım burun deliğimin içi hala şiş. dışarda hiç şişliğim kalmadı. 3 gunden sonra şişlikler yavaş yavaş aşağı inmeye başlıyor. geçmiş olsun canım.
25 msjı tamamlayamasamda albumler bolumunden kapakdakı resmlerını gordum harıka gorunuyorsun, çok başarılı...sen sabah mı amelıyat oldun.muhammet beyın ogun kı ılk amelıyatı senmıydın yanıSiz de mi Muhammet beye oldunuz. İlerleyen zamanlarda resimlerinizi eklerseniz çok memnun oluruz :)
25 msjı tamamlayamasamda albumler bolumunden kapakdakı resmlerını gordum harıka gorunuyorsun, çok başarılı...sen sabah mı amelıyat oldun.muhammet beyın ogun kı ılk amelıyatı senmıydın yanı
Bendim evet cnm sabah 11.00 deydi operasyonum neden sordun
candela tatlım bende dün ameliyat oldum ya bu tamponları alırken acıycak mı ? sende acıdı mı burnumun içi doluu şuann
ck cok gecmis olsnn cnm. agrın varmı yada morarma şişin ? agrın yoktur diye tahmn ediyorum.. tamponlar alınırken acımıyoo mrk etme çekiyo sadece bi boşalma oluyor. rahatlıyosun yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?