Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

evet derim kalındı; walla bu yamukluk burun deliklerimin birbirinden farklı olmasından dolayı oyle gozukuyo olabilir. maydanoz suyu bıkaç gun içtim ama şimdi uğraşamıyorum, yuzumde hiç odem kalmadı ama deliklerin birinin içi hala odemlı, inşallah ondan oyle gozukuyodur.

Selam kizlar, benim bu 3üncü ameliyatim olacak, bende Muhammet dilbere olmak istiyorum ameliyatimi. Araligin 27si gibi yer ayirttim sayilir, ayni gun arkadasim da olacak insallah.. Bakalim hayirlisi..

hayırlısı; oncekileri kime olmuştunuz, şimdi neyinden memnun değilsınız acaba?

merhaba umay bende pazartesı gunu muhammet beye amelıyat oldum. maydanoz suyunu hangı süreçte ıctın, amelıyatdan hemen sonra mı, tamponlar cıktıktan sonra mı?doktor bey mı soyledı ıcmenı? benım yuzum çok şişti ve morardı ben birsey içmiyorum. bugun et koymamı soyledı muhammet bey eh bıraz rengı degıştı.zamanla ıyıleşecek bılıyorum:)ben amelıyatan sonra hıç aynaya bakmadım hala daha yuzumu bılmıyorum:)

cok tesekkur ederm cnm . bandajlarım bugun cıkıcaktı ama su an vize dönemimde oldugum icin okadar yogunum ki.. 2. öretim oldugum icin 4e kdr ders calısıp aksam 9a kdr okulda oluyorum cumaadan sonra cıkıcak bandajlar. nefes alma konusunda hiç sıkıntım yok .en azından simdilik .sabahlarıilk kalktıgımda biraz tıkanık oluoyor ama okadardan hiçbirşey olmaz :)

ceymey cok sagol cnm. ben ucu çok aşırı sivri olmasın ,kaydırak gibi U seklinde de olmasın fakat ucu kalkık olsn ama burun deliklerim gorunmıcek sekilde dedm.doktorumda bunlar baz alıp kendi bildigi yakısıtrıdıgı sekilde yaptı. ama ben burun ucum biraz daha kalkık olsun istiyodum galiba.

Arkadaslar vize dönemimde oldugum icin cok giremıyorum fazla ayrıntılı okuyamıyorum.sadece soruları cevaplayabildim kusura bakmayın. yeni ameliyat olan arkdaslarada cok cok geşmiş olsun burnunuz cok güzel olcak inşallah. iyi dusunun şişliklere falanda aldırmayın olacak okadarcık. yeni ameliyat olcak arkdaslarda korkmasınlar agır bi amlyt degil yani. hersey güzel olur doktorumuz iyi.17.günümbugun. simdi foto koyuyorum bir iki tane daha . öpüldünüz :)))))

Candela bence böyle çok güzel olmuş canım. Biraz daha kaklık olsa şahsi görüşüm doğallığı bozulurdu...

evet tamponlar çıktıktan sonra içtim ama 3 4 gun i.tim sonra uğraşmak zor geldi. belkı devam etsem bi faydasını gorcektım ama benım burun deliğimin içi hala şiş. dışarda hiç şişliğim kalmadı. 3 gunden sonra şişlikler yavaş yavaş aşağı inmeye başlıyor. geçmiş olsun canım.

Candela bence böyle çok güzel olmuş canım. Biraz daha kaklık olsa şahsi görüşüm doğallığı bozulurdu...

yani aslında su an sis oldugu icin ve banndajlarda cıkmadııgı icin net bişide diyemiyorum. ha eski halinden tabi cok daha iyi kibar en azından o ayrı. :) ben yanlısmı okudum sen op oldunmu ay kafam allak bullak dikkatsizligim icin özür dilerim

teşekkur ederım hepimize geçmiş olsun...sesiz sakin sizin paylaşımlarınızı okurken pat dıye bende amelıyat oldum.bundada vardır bır hayır.muhammet beyde karar kılmam bı anlık bırseydı ama herkes çok memnun umarım bende o gruba dahıl olacam. dohtor bizi aglatmasın:):)burun kardeşlıgı gıbı bişi oldu burda:)

Siz de mi Muhammet beye oldunuz. İlerleyen zamanlarda resimlerinizi eklerseniz çok memnun oluruz :)
25 msjı tamamlayamasamda albumler bolumunden kapakdakı resmlerını gordum harıka gorunuyorsun, çok başarılı...sen sabah mı amelıyat oldun.muhammet beyın ogun kı ılk amelıyatı senmıydın yanı

ayy son zamanlarda bu yazıları okuduktan sonra cok fena gaza geldım korku fln kalmadı bende Allah nasıp ederse en kısa zamanda olmayı dusunuyorum hepinize ayrı ayrı teşekkur edrımm

ayy son zamanlarda bu yazıları okuduktan sonra cok fena gaza geldım korku fln kalmadı bende Allah nasıp ederse en kısa zamanda olmayı dusunuyorum hepinize ayrı ayrı teşekkur edrımm

Bendim evet cnm sabah 11.00 deydi operasyonum neden sordun

psıkolojık benım kı:)ben 2. amelıyattım. amelıyat oncesınde yanıma gledı doktor bey amelıyata gıdıyorum dedı, kendınızı çok yormazsınız ıniaşşh dedım:) hemen peşınden benım amelıyatıma gırdı ve dıger kız hıç şişmedı morarmadı ben davul gıbı ve mosmor çıktım:) doktor bey ılk amelıyatı ıcın cok zor bı burundu cok yordu benı dedı ve o amelıyat uzun surdu benm amelıyatım kısa surdu.madem o burun daha zordu daha uzun surdu o deglde ben nıye bukadar morardım anlamadım. sigara içenler şişermiş ben içmiyorum. normalde kolay morarmam ama doktor bey ılk gordu senın bu şişin 3. gun şişi gibi dedi ben ılk an öyleydım sonra arttı:)benım amelıyat bıraz galyana geldı gıbı gelıo bana...sonuçta ne kadarda bunye meselesı olsada doktorun amelıyat anındakı zedelemesıylede alakalı dıe dusunuorm ınşallh sonuca yansımaz sadece morluk sebebıdır

candela tatlım bende dün ameliyat oldum ya bu tamponları alırken acıycak mı ? sende acıdı mı burnumun içi doluu şuann

ck cok gecmis olsnn cnm. agrın varmı yada morarma şişin ? agrın yoktur diye tahmn ediyorum.. tamponlar alınırken acımıyoo mrk etme çekiyo sadece bi boşalma oluyor. rahatlıyosun yani.

ck cok gecmis olsnn cnm. agrın varmı yada morarma şişin ? agrın yoktur diye tahmn ediyorum.. tamponlar alınırken acımıyoo mrk etme çekiyo sadece bi boşalma oluyor. rahatlıyosun yani.

morarma ve şiş fazla olmadı ağrımda yok cnm ilaçları zaten düzenli kullanıyorum şu süreci bi atsatsaydık hayırlısıyla rahatlasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…