Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ben bayramda herkes benı gormeden once moralım bozulmasın dıye onları hazırladım burnum cok kotu oldu yamuk oldu diye telefonda soyledım. sonra benı gorduklerınde hanı benın dediğim kadar bı yamukluk yok ama fark bellı oluyor dediler. eskısne gore guzel ama işte bana hala bıraz yamuk geliyor, yukardan bakıldığında,yandan falan guzel duruyor ama. aralıktan once resimlerine bakmadedi doktor. ve 6 aydan oncede yamuk olup olmadığı belli olmazmış. inşallah şişliktendir canım ya.masaj onermıyor bildiğim kadarıyla burnumun ıçındekı odem ıcın başka bır damla verdi 1 hafta kullanacağım cuma gunu tekrar benı gorecek bakalım artık.

farklı1isi ameliyat oldu bugün. az önce yazıştım baya zormuş bu iş diyor :) haklı valla ameliyat değil, sonrası sıkıntı. İnşallah ağrısız sızısız atlatır.

farklı1isi ameliyat oldu bugün. az önce yazıştım baya zormuş bu iş diyor :) haklı valla ameliyat değil, sonrası sıkıntı. İnşallah ağrısız sızısız atlatır.

Canım eve geldim ayrıca burnum tıkanmış dün bu saatlerde ameliyata girmiştim ayrıca beniim gözlerimin altı biraz şiş morlukta fazla yok yani düne göre daha iyiyiym diyebilirim doktor bey odama geldi hem gündüz hem gece geldi dedi burnun mükemmel oldu sende dua ediceksin bana bekle alçın çıksın görücen dedi :) bakalım dedim

senın burun derın kalınmıydı nasıl yamuk duruyo odemdenmı yoksa kıkrdakmı kayması var:Ssen kıraz sapı suyu ıcsene cay var sallamaa odem sokturucu seylerden ıc maydonoz suyu mesela bıran once ınsın şişliktir o bence senın burnun yamuk deıldıkı zaten hanı yamulma ıhtımalı olsun mhammed sana sıslık dıosa sıslıktır bence yada dokun elıne ne gelıo ne hıssedıosun duzelır ınş. en kısa zamada ya

farklı1isi hadı bakalım kurtuldun masallah hadı hayrlısı ı baana ınş:)nasıl gectıı surecı anlatırmısın bırde kızlar sız E-5 uzerındekı ethıca hastanesındemı oluosunuz yksa arada brtane var onamı

Siz de mi Muhammet beye oldunuz. İlerleyen zamanlarda resimlerinizi eklerseniz çok memnun oluruz :)
Ben burdaki yorumlari sesiz sakin okuyodum uye olupaktif olmayanlardandim. Kimsenin resmini falan gormeden muhammet beye ikna olup, birden karar verenlerdenim:) cok sisip morarinca da gelip burdan yorumlari okuyup rahatladim, simdi daha iyiyim. Umarim daha da iyi oldugum zamanlar geldiginde resimleri paylasirim. 23 mesaji tamamlarsam bende sizi gorurum insallah... Hepimize gecmis olsun... Doktorumu cok seviyorum:):) bu guvenle sonucunda iyi olacagi inanciyla sabir topluyorum

Geçmiş olsun hoşgeldin aramıza :) Daha çok yeni olmuşsun, şişmesi çürümesi çok normal, 1 hafta 10 gün içinde hiçbirşeyin kalmaz. Umarım sonucundan memnun kalırsın :)

evet gözdecim ben ethica da oldum ameliyat süreci nasıl anlatsam sıradan şeyler ameliyat süreci pek önemli değil önemli olan o ameliyattan çıktıktan sonrası gerçekten çok dikkat etmek gerekiyo cnm

Geçmiş olsun hoşgeldin aramıza :) Daha çok yeni olmuşsun, şişmesi çürümesi çok normal, 1 hafta 10 gün içinde hiçbirşeyin kalmaz. Umarım sonucundan memnun kalırsın :)

Cok tesekkur ederim. Evet bende artik muhammet dilber zevkinde burun tasiyan bir grubun mensubuyum:) ameliyat oncesi yada sonrasi sekille ilgili hicbirsey konusulmuyor ya bu yuzden boyle diyorum:) ama herseyin cok guzel olacagi inancina buruyo o yetiyo. Sislik morluklarada aldirmiyorum. Evdeki tum aynalarin uzerine ortu koyduk kendimi daha hic gormedim:) boyle daha iyi biliyorum gordugumde agirmazken bile agiriyo gibi gelecek. Cuma gunu tamponlar cikacak ama yine bakmayacagim:) senin burun gelismendeki memnuniyetin nasil? Katlaniyordur umarim:)

Memnunum cnm. 25 mesaja ulaşınca bakabilirsin albümlerim açık. Gittikçe daha iyi oluyor. Tam 45. günüm bugün :) herkes de çok yakıştırdı. Yani çekilen bütün sıkıntılara değer. Eskisinden 10 kat güzel oldu çünkü :)

Bu 25 mesajda ne menem birseymis. Zamanin da resim gormek icin bile usendim yazmaya:)belkide gormeden muhammet beyi secmem daha hayirli olmustur:) neyle dolacak bu mesaj ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…