Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canım yanlış düşünüyorsun zedelemeyle zerre kadar alakası yok. Benimki ilk ameliyattı ve ben inanılmaz şiştim ve morardım. Hatta iki gün sonra daha da morardğımda doktor bugüne kadar bu kadar çürüyen bir hasta olmadı demişti. Simsiyahtı yüzüm kamyon çarpmış gibiydim. Bu tamamen bünye meselesi. Ben çürüyeceğimi biliyordum ameliyata girerken çünkü çok hassas ve ince deriliyim. Muhtemelen sen de böylesin. Dert etme en kötü çürük bile geçiyor :)

Kimse yok mu? Önümüzdeki hafta ameliyat olacağım. Bilgisi olanlar yorumlarını paylaşabilirlerse çok sevineceğim.

slm ben bu ayın 14 oldum 4 gün oldu hiç acım yok ameliyattan sonrada olmadı.
şimdi hafif göümde ve yüzümde morluk var.
şimdi bekleme zamanı sonuç için daha erken

ilgin ve tecrube paylaşımların için çok teşekkurler...tamamen morlukların ne zaman gectı.aralıgın 4 de kuzenımın dugunu var umarım o gune kdr hafıfler. muhammet bey amelıyatdan sonra akşam gordugunde senın suan kı sısın moralıklıgın normalde 3. gun şişi ve morlugu sen fazla olmuşsun dedi gözü kapananlar bile oluyo dedi allahdan o kadar olmadım.sağ gözüm kapana yazdı ama kapanmadı:)dün muhammet bey aradıgında morlukların ustune et koymamı soyledı şimdi pembeleştiler şişlerimde çeneme yanaklarıma yayıldı ve bugun korku filmi seyreder gibi parmaklarımın arasından cekıngen cekıngen parca parca yuzume baktım:)evdeki tum aynalar ortulu banyo tuvalet odam da aynaları yuz hızasnda kapadm:)böyle daha ıyı direk iyi halını bılecegım inşallah.ama senin 40. gun fotonu gordukten sonra rahatladım. maşallah tekrar çok yakışmış sana...ayrıca ben böyle destanımsı yazarak 25. mesajı goremeyecegım:)

ayy son zamanlarda bu yazıları okuduktan sonra cok fena gaza geldım korku fln kalmadı bende Allah nasıp ederse en kısa zamanda olmayı dusunuyorum hepinize ayrı ayrı teşekkur edrımm

aklında varsa erteleme hemen ol. korkulcak kısmını sen duymuyorsun zaten korkulacak hiçbirşey yok!!!amelıyat anı senın ıcın degıl doktor ıcın iş:)

nakozdan en enerjık uyanan ınsan benımdır herhalde...ee ben dergi bakıyordum:S dergıler nerde? dedıgımde bıttı dedıler!... ne bıttı dıyorum, amelıyatın bıttı dedıler... ne amelıyatı dıyorum:) o kadar bı haberdım yanı durumdan ondan sonra ınanılmaz bı hafıflık:)ben bıdır bıdır konuşuyorum herkese bırseyler anlatıyorum sorular soruyorum.bu daha amelıyathanede ılk ayılış halım:) ne beklıyorum ben hemşireyı beklemeye gerek yok, ben yuruyerek cıkarm falan dıyorum:)korıdorda gelen gecene sorular soruyorum.bomba espırımede koptum:) pardon birsey daha sorabılır mıyım dedım cocuga sordum ve dedım kı yaa FARKINDAYIM BURNUMU KALDIRDIM ÇENEM DÜŞTÜ GALİBA DEDİM:):)asansorden cıkarken doktoru gorunce kalkıp el sallamalar falan:)

süpermişş :)))benım tek korktugum ameliyat oncesi kan almalar hazırlanmalar olurum herhlde

süpermişş :)))benım tek korktugum ameliyat oncesi kan almalar hazırlanmalar olurum herhlde

aynen oyle yaa amelıyt korkum hıç olmadı gece rahat uyudum sabah normal bırseymış gıbı hastahaneye gıttım hıç stres yok ama elın ustunden damar acacagız dedıler, orda kaldım:)bakamadım takn hemen dedım:)ama emın ol o da agrılı bırsey degıl. tomografıden ben daha cok korkuyorum o kapalı dar yerde olma hıssı acayıp bişi benım için. koca amelıyatı dert etmedmde elımın ustune taktıkları aparata taktım off bunu cıkarsnlr bu taa nereye kadar gıdıyo yaa ıcınde ıgne var bılegımı bukersem kırılır ıcınde kalır falan dıyorum:)amelıyatdn cıktım suratım bandajlı benm tek derdm yıne elımın ustundekı aparat:) doktor geldı yok canım onun ıcınde ıgne falan o plastık ver bakım elını dıo dokunacak dıe vermıyorum:):)adama burnu emanet etmışım, elımın ustundekı seye dokundurtmadm bı:)sankı ordan kanalr fışkırcak gıbı geldı bana hep tabı oyle bışıde yok yanı bu amelıyatda korkulacak hıç birsey yok...

yarın yada öbür gün alırım dedi ama ben yarın alması için israr edicem tamponlar alınsında rahat rahat soluyim ya
evet yaa benımde doldu taş gibi oldu burnum gecede dilim kütük gibi oluyo:)sürekli uyanıp su ıçıyorum dılım çözülüyo uyuyorum. senın yarn kaçıncı gunun benm 5. gun oluyo ve sadece tamponumu alacagım dedı hatrlamıyorm.alçıyı ne zaman cıkaracak

bır de kullandıgın ılaçlardn bırı majezık mı babama eczacı baska bışı vermış recetede yazanı sımdı gordm majezıkmış:)

Ben de pazartesi gunu ameliyat oldum. Yol kenarindaki ethica da oldum.

sasortikali sen ne ara oldun yazmamıssın demıssın hemen senı eklıorum alcın cıkar cıkmaz senı degerlendırmeye allıyoruz cnm

evet gözdecim ben ethica da oldum ameliyat süreci nasıl anlatsam sıradan şeyler ameliyat süreci pek önemli değil önemli olan o ameliyattan çıktıktan sonrası gerçekten çok dikkat etmek gerekiyo cnm

genelde oyle dıolar hanı heycan cok yaptınmı bıde tomografı demısler tomografı cekıyolarmı olmadan once genelde kan testıyle ısı bıtırmıyolarmı:)

onden bakınca yamuk oldugu anlasılıomu umay bır foto eklesen de rahatlasak yanı belkı sen abartıorsundur acaba han ı mesela benım brnumada cok cok sorunlu deıl dıolar hanı takıosun oyle bırseymı ınş sısden oturudur.

ayy son zamanlarda bu yazıları okuduktan sonra cok fena gaza geldım korku fln kalmadı bende Allah nasıp ederse en kısa zamanda olmayı dusunuyorum hepinize ayrı ayrı teşekkur edrımm

en kısa zaman ne zamanmıs dısıcım

slm ben bu ayın 14 oldum 4 gün oldu hiç acım yok ameliyattan sonrada olmadı.
şimdi hafif göümde ve yüzümde morluk var.
şimdi bekleme zamanı sonuç için daha erken

eed ama alcın cıkarken foto ısterız ama rıca ederız

ben sesız sakın sızı okurken muhammet bey aklımda yokken yanına gıttım cuma gunu konuştum pazartesı bırının amelıyatı ıptal ıstersen oraya yazayım senı dedı anı kararla tamam dedım ve pazartesı gunu oldum.yalnız ben hala mor ve şışım alcın yarın cıkacak ama hiçbişeye benzemeyecek ilk göruntu çünkü ben fazla şiştim resım ıcın bıraz daha zamana ıhtıyacım var:)ben bıle bakamıyorum kendıme evdekı aynalrn ustu hep ortulu sadece guzel halıyle bılmek ıstıyorum o gunu beklıyorum:) ben tomografı cektırdım cunku benım sınuslerdede sorun vardı belkı onun ıcın cektırdım bılmıyorum. benden sadece kan aldılar bırde tomografı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…