Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

gunaydınlar efendim :) tamponlar alınırken acı yok cnm sadece tamponu gorebilmek icin bi alet var burnunu azcık actıgı o eger dikişlerine gelirse cok cok az acıtıyo önemli birşey degil yani..alçı alınırkende acı yok sadece alcının altındaki bantları cektigi icin sislikten dolayı bi hassaslasma oluyo ama acı degil yani , dikişler alınırkendee hiç acımıyo amaa hiç kıpırdamazsanız :) ben ürktüm bi cektim kendimi dikişte doktorun elinde daha kesmemiş.. e acıdı tabi ama bnm hatamdı yani.sakince beklerseniz oda acısız bi işlem.. ben burnumu goremedim arkadaslar.. muhammet bey göstermedi carsamba gunu bandajlar alındıktan sonra dedi. ama ben hile yaptım yandaki camdan baktım. o haliyle bile okdr mutlu oldmki .begendim yani. cok sevindim cıkar cıkmaz bi arkdasımı ve sevgilimi aradm.. zaten eve geldigimde de sevgilim oooo güzel olmuss hııı bakim cevir hıı cok güzel diye yorumlarda bulundu daha bi çoştum :) bandajlı fotografımıkoyucam birazdan

Candela şimdi baktım canım bandajlı resimlerine ve bende bu haliyle bile çok beğendim. Bandajlar alınınca da önden ve yandan resimleri koyarsan çok sevinirim.
Darısı bizim ve tüm isteyenlerin başına. Evet zor ama sonuç güzel olacaksa değer. Nefes alma durumun nasıl canım?

Umay merhaba,
Sen neler yaptın? Nefes alma sıkıntın geçti mi? Burnunun şekli nasıl oldu? Resimleri sabırsızlıkla bekliyoruz. Ne zaman koyacaksın?
Çevrendekiler burnunun şu anki şekli için nasıl yorum yapıyor? Sen memnun musun?

Yok cnm daha görüşemedim malesef. 19 Kasımda Emre İlhan beyle görüşeceğim ve sonra da Muhammet beyle. Muhammet bey karşıda olduğu için gitmek zor ama görüşeceğim en kısa zamanda.

anladım cnm en hayrlısı hangısıyse o olsun dıelım emre ilhanla ben hc grusmedım nasıl bır etkı verıcek bıldırırsın:)

Candela burnun harika görünüyor çok çok beğendim. Birşey merak ediyorum, doktora özellikle şöyle böyle yapın diye bir tarif vermiş miydin yoksa doktora mı bıraktın. Ben mesela burnumun ucunu daha sivri isterdim ama doktora söylemedim doğallığı bozulmasın diye, yapıldıktan sonra beğendim ama keşke söyleseymişim dedim. Senin burnunun ucu çok güzel görünüyor sen söylemiş miydin?

bende bayildim candelanın burnuna bencede mükemmel olmuş ama ceymey inde burnu mükemmel olmus ceymey cnm seninde harika duruyor bu forumda en çok beğendiyim burunlardan ilk planda sen varsin cnm ayy eridim resmini görünce :) 2 gün bile kalmadi bende ameliyat oluyorum su günler bi gecsinde hersey normale dönsünnn

Son düzenleme:

Sağol cnm. ama candelanın burnunu görünce keşke ben de biraz daha sivri burun istiyorum deseydim, bilmiyorum gerçi doğru mu yorumluyorum candela sivri istedi mi acaba çünkü resimde mükemmel bir açıda duruyor. Ucu üçgen tam benim istediğim gibi.

yha ben bırsey dıyıcem kızlar sızler burnunuzu acık amelıyat yapıcam dıyınce korkmusmuydunuz cdden acık amelyattan ınanılmaz korkuyorum ya:S nasıl yenıcez aralık sonu yaklasıo:S:S:S:Sbıde benım burun etın sert yanı oyle yumusak deıl kalın derılı fılan deıl etı sert dıyım bu yuzden asırı trsmaklardaım dıye bır terım kullansam yerıdır yanı

Son düzenleme:

sert olsa ne farkederki anlamadım? gözdecim sen biraz rahatla artık, psikolojini iyice bozmuşsun. Takma kafana bu kadar fazla ya da takıyorsan olma şimdilik bu ameliyatı. İnan korkulacak birşey yok ama sen kendini hazır hissetmiyorsan kesinlikle olmamalısın. Hayatta herşey bir risk, hergün evden çıkıp trafiğe giriyoruz başımıza ne gelecek bilmiyoruz ama mecburen bu riski alıyoruz. Sen de risk alacaksın bunun alternatifi yok. Doktoruna karar verip çok fazla kurcalamayacaksın. Sonuçta ne kadar konuşursak konuşalım onların elindeyiz, ve herzaman bir risk vardır. Bunu göze al cnm.

Yok cnm açık ameliyat en güzeli bence çünkü ben araştırdım mesela boğaziçinde doktorlar genelde kapalı ameliyat yapıyorlarmış revizyona uğraması yüksek ihtimal ha 3 yıl uğramaz 5 yıl sonra burun ucu düşüyormuş diye söylüyorlar bence açık ameliyat daha iyi tamam 5 gün bilemedin 10 gün geç iyileşirsin ama ömür boyu kafan kulağın rahat olur

yok pskolojım bozuk deılde acık amelıyat olayı canımı bırazcık sıkıyo gerıyo sadece oda o vıdeoları ızledıgım ıcın kaynaklı o konudada haklısın yok ben bana bırsey olucak dıe deıl hanı kapalı amelyatta daha az acı hıssedersın acıkda daha fazla dıolar yha bunu ben gercı muhammed dılberede soyledım ama o ınternette yazılan herseye ınanma dedı neler yazıolar dedı oda haklı ama sen mesela acık yada kapalı dıye aratırmısmıydın mesela senın burnundada çok fazla sorun yok eskı burnunda ama senın suankı yapılmıs burnun gorunce gozum acıldı resmen dıım sana cok beendım asırı o ılk ekledıgın fotolar yokmu ofısınde cekılen onlardan okadar etkılenmedımde bu son kendı cektıklerın bambaska duruyorcok cok guzel nefes almanda bır sıkıntı yasıyormusun suanda pekı bırde en cok kortugum ıkıncı olay yok etler sişiyomus nefes alamıyomussun vs:Stmm yaralar kapanıcak o yuzden bır tıkanma soz konusu ama ondan sonrasından soz edıyorum mesela senın suanda yaraların tamamen kapandımı burnunun ıcınden soz edıyorum ıcı hala ıyılesmeyemı calısıyo

Son düzenleme:

şimdi tum kapalı olanlar revızyonmu olucaklar:)bogazıı dedıgın bogazıcı tıp merkezınden soz edıyorsan cnm orada cok sıkayet var zaten ama genel olarak herkesın dusuorsa bılemme yanı onuda yenı duydum:Ssenın burun ucun nasıl cnm seert olması ne farkeder demısısın yha ceymey buraYA yazıyorum kesılınce daha fazlamı acı hıssederım ne alaka dıyceksın pskolojık yha benı 10 gun bayıltsınlar sonra gozumu acıyımm:)

ilk haftalar çok sık tıkanıyordu şimdi azaldı. İyice iyileşti sanırım. Nefes almamda hiçbir problem yok ve eskisinden de güzel tad alıyorum kilo aldım bu yüzden :) Ben hiç araştırmadım açık mı kapalı mı yapmak gerek diye. Acı olayı hakkında birşey bilmiyorum gerçekten öyle bir fark var mı kapalıyla açık arasında... Bak ben hiç bunları araştırmadan paşa paşa oldum ameliyatımı hiçbir sıkıntı da çekmedim (ağrı özellikle) sen de okuma öyle herşeyi. Yararsız birçok bilgi ediniyorsun sonra onlara takılıyorsun. Ağrı, acı olayı çok göreceli birşey. Benim sızlama dediğim şey bir başkası için ağrı gibi algılanabilir çünkü dayanıksızdır, mızmızdır ya da gerçekten ağrıyordur vs. bunu bilemeyiz. Sen de yaşamadan önceden bunları bilemezsin bünye meselesi sonuçta. Bu kadar insan bu ameliyatı olduğuna göre çok da korkulacak birşey yok demektir. Dediğim gibi istediğin kadar araştır, doktorla konuş, danış ne yaparsan yap herşey mükemmel gittiği gibi çok kötü de gidebilir (nadiren de olsa) bunun garantisini kimse sana veremez. İnşallah herşey istediğin gibi olur...

annemde aynısını soyluyor kızım dıyo uyucaksın ne hıseedeceksın kı dıyor ısde su yazılanlar ve vıdeolar ınsanı kılıtlıyor bu kadar arastırmamak gerek belki bende cok agrıyı buyuten bır ınsan oldugumdan ve bu amelyatı gercekden ıstedıgım ıcın katlanıcam artık baska bır soz bulamıyorum egerkı cok agrım olursada belllı edermıyım gururmu yaparım yada hanı sen ıstedın sonucuna katlan hesabı:) "herşey mükemmel gittiği gibi çok kötü de gidebilir (nadiren de olsa) bunun garantisini kimse sana veremez" demıssın yha ısde burada hersey dr. da bıtıyor hanı bunun ıcınde ıyı bır dr. secmek gerekıyor ve de kötu gıdecek olan seyı mınımuma ındırmek dıyelım ama genede cok ıı cerrahlarında hanı kotu snuc dedıgımız sonucda cıkıyor aslında kotu deıldır bıze gore o grdugumuz mukkemel burunları onlarda gormemeıszdır bana muhammed senın burnunu actıgımda gözde dokuna bakıcam ne kadar alabılırım demıstı yanı bu 1 mm olbılır 5-6 mm olabılır demıstı bende nasıl yanı demıstım olmaz olmaz hesabı:) neyse ıns. ıstedım gıbı olur sende ınş. sonkez ömrunde bu amelyatın son olmustur dahada olmazsın farklı1si senın dedıgın kelıme cok doru aslında omrumuzun sonuna kadar burun kullanıcaz kafamız rahat olsun bakalım aralık sonunda bende amelyatta :)

kızlar herkese merhaba;
sizlere haber veremedim, çünkü moralim bozuktu, deliklerim farklı gorunuyordu, bu yuzden de bıraz yamuk duruyordu, muhammet bey şişlikten olduğunu bıraz zaman vermem gerektiğini soyledı, şimdi daha ıyı durumda, delikler arasındakı fark gıttıkçe kapanıyor, inşallah bende guzel resimlerimi koyabılırım. yandan goruntusunde hıç bi sorun yok guzel duruyor ama onden daha beklememız gerekecek gıbı.

çok sevindim canım, göreceksin hemen hemen hiç fark kalmayacak inanıyorum. Biz bekleriz resimlerini sorun değil :)))

mrb cnm cok mu sıs barız bellı oluyormukı cok bır sure verdımı 2-3 ayda duzelır yada daha kısa masaj yap dedımı? bırseyler ıc odemın gecsın dedımı umay cok sru srdum sankı bayramda ne tepkı aldın cnm duzelır sıkıntı yapma burun kesıldı resmen yanı o yuzden sıkıntı yapma duzelıcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…