Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

farklı1si senınle glıyo galıba:)oda yarın tampon cıkartacaktı:)gözunaydın bandaj evresınıde tamamladn

sagol sasortikali :) bakalım bu sefer gorebilcem burnumu tamamen heyecanlandım bak simdi :) nezaman gelcek acaba biliyormusun bende ona denk gelmeye calısayım..

sagol sasortikali :) bakalım bu sefer gorebilcem burnumu tamamen heyecanlandım bak simdi :) nezaman gelcek acaba biliyormusun bende ona denk gelmeye calısayım..

buda 3de demış ama telefonla goruşup sabah saatı degışme ıhtımallerı varmıdır bılınmez:)banada bugun 8de gel demıştı sonra 6da gıttım

bugun 26. gunum, muan.de çekılen resimler de dun cekıldi. onden porıfilden olan resım hakkında yorum beklıyorum hepinizden.

cok hafıf sag gozune dogru yan oldugunumu dusunuyorsun peki...acıkcası bende bandajlı halıme bakıyorum, boyle hafıf bı kayma beklıyorum oyle gorunuyor. bu cok detay baktıgımız ıcın boyle oluyo inan:)sonucda yapma bışı nasıl ıstersk oyle yapılabılır gıbı dusunuyoruz:)ama hiç belli olmayan bişi sen dikkat ettıgın için ve bizim dikkatımızıde oraya cektıgın ıcın bunu fark edıyoruz. bende bekledıgım yamuklugu anlamaya calışıyorum sende de benm gıbı bışı var aslında kasına gozune gore ortalanmış agzına gore bakınca aynı dogrultu degl gıbı bendede aynı boyle ama yuzumuzde bazen tam orantılı olamıyo.benm agzım hafıf yan mesela gulunce falan bunu fark edıyorum. bu yuzden kaş dogrultumla dudak ortası dogrultumun aynı olmasını beklemıyorum.

kesınlıkle sen soylemeseydın anlamayacagım birseydı bu bahsettıgımız sey buna hiç takılma burnun harıka olmuş ve ınanılmaz bişi muhammet bey acayip dogal burun yapıo. o kadar basarılı estetıkcılern burunlarını goruyoruz hepsının bıyerden bı acıgı oluo bır sekılde estetık oldugu anlaşılıyor.muhammet bey burnun karakterını bozmuyo sankı bu senın doguştan burnun gibi bence onemlı olan bu hiçde bile yamuk falan degil fazla aynaya bakma uzaktan bak:)burna odaklı bakarsan orda takılı kalırsn sen genel orantısına bak hiç bir kusur goremıyorum. kazasız belasız yeni burnunla huzurlu bir ömür diliyorum:)

tamponları aldırdım kurtuldum ohhh be dünya varmışşşşş

gözün aydın:)nefes almanın kıymetını ogrendık, terbiye olduk nefes konusunda:)

nasıl kolay bışımış dımı, vakumla cekmesı super bışııı:)sprey ve damlaylada zamanla temızlenıyo...artık daha bi kendı burnum gıbı gelmeye basladı. onceden dokunamıyodum.ben ve burnumduk:)simdi biziz yani sadece benım o da benım bı parcam yıne:)

kaş tan ortalı geliyor ama sonra sağa doğru gıdıyor, doktorumuz şişlikten dedi 6 ay sonra kesinleşirmiş herşey, inşallah odemdendir ve bu sorun duzelir, artık zaten yapacak bışey yok, bekleyip goreceğiz.

aynen cnm burundan nefes almamak ne kötü bişeymiş öyle yaa vakumda fena bi duygu uyandırdı bende ahaha pazartesi benim alçı alınıcak

gozun aydın canım; inşallah istediğin gibi olur herşey.

teşekkürler cnm ya dikkatimi çeken bişi oldu kendi fotomda da anladım ameliyat öncesi çekildiğim resimlere baktım burnum o kadar büyük degildi benim çünkü kendi telefonumla digitalim ile cektiğim resimleri biliyorum o foto makinası doktor beydeki yani biraz büyük gösteriyo ... ameliyat sonrası fotograflarda herhangi bişey yok

aynen cnm burundan nefes almamak ne kötü bişeymiş öyle yaa vakumda fena bi duygu uyandırdı bende ahaha pazartesi benim alçı alınıcak
benmde pazartesı alınacak.sen benden bırgun sonra amelıyat olmuştn galıba 15de oldn dımı?walla alcı kasındrmasa almayın dıcem kollayamam gıbı gelıyor...dun dışlerımı fırcalarken musluga degdı o dokunuşu beynımde hıssettm:)

sabah mı amelıyt oldn ogleden sonra mı?aynı acıları saatler farkıyla yasadk:)

:26:

benım ameliyat sonrası resimlerimi gostedi zaten hemen ardından da bana yolladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…