Dikişler alınırken acıyor mu iz kaldı mı?
Arkadaslar bende yakında amelıyat olacagım..acaba buz torbası getırsem mı amelıyattan hemen sonra yuzume koyarım morluklarım azalır.Onerır mısınız?Arnıca adında bı krem vardı onu surup uzerıne buz kompleksi yapmayı dusunuyorum.Amalıyat olan arkadaslar onerıde bulunabılırse sevınırım..butun gun amelıyat sonrası resımlere bakıp yorumları okuyorum.Şisliklerın gecmesı ıcın odem gıderıcı bıseyler ıcmek lazım galıba..Biran once olsamda kurtulsam
evet ben de muhammet beyle konuştum dün tekrar ankaraya gelemeyeceğini söyledi siz ertelediğiniz için..kısmet..belki birlikte oluruz ameliyatı. ben mayısta düşünüyorum, ama bi öngörüşme olabilseydi keşke bu haftasonu muhammet beyle..neyse artık daha sonraya kısmetse:)
Dikisler alinirken cok hafif bi aci oluyo zaten butun ameliyat surecinde tek hissedebilecegin sey o olcak, onun bile tadini cikar bence cunku ben o kadar ameliyat oldum hic aci cekmicekmiyim demistim ( ay cok mazosist bi yorum oldu ) :))) ize gelince benim bir ay oldu hala hafif kirmizilik var ama simdiye kadar hickimsede belirli bi iz gormedim, bi sure sonra cok yakindan dikkatlice bakildiginda izi gorebiliyosun...
Arnica krem cok ise yariyo, zaten buzu eksik etme... Arkadasim 3gun once ameliyat oldu arnicayla birlikte biberiye cayi da iciyo morluklari cok azaldi...
bende ıcıyım ozman sekersız ıcemem ama:)
kızlar ben ameliyatı ertelemek zorunda kaldımmm haberiniz olsunn diye yazıyorumm....tarih almadım henüzz...
mayısa kalmayacak canımmm büyük ihtimall..... oğlum rahatsızzz..... zaten tedirgindim hasta olacak öksürüyor diye ama herşeyde bir hayır var iştee...hayırlısı..mayısa kadar beklemesen keşke soğuk havalarda olmak daha iyi diye biliyorumm çabuk iyileşiyorsunn...
canım sen ameliyat olcaksında benim neden haberin yok heee sitem yapayım sana ama bu kararı almana sevindim biliyomusun..kaç sene oldu senin şu ameliyatını dört gözle bekliyorum desem yeriD ameliyatı ertelemende sorrun değil bu kararı almışsın yaa buna bile mutlu oldum..ayrıcaa oğlunun yani kuzum aşkımın hasta olmasına cok üzüldüm. aşkıma iyi bakkk teknolog gelir basarım evii alırım oni:)) seviyom seni canım arkadaşım inş bu burun ameliyatını olursunda bende sana yorum yapmanın zevkini yaşarım hihih
mayısa kalmayacak canımmm büyük ihtimall..... oğlum rahatsızzz..... zaten tedirgindim hasta olacak öksürüyor diye ama herşeyde bir hayır var iştee...hayırlısı..mayısa kadar beklemesen keşke soğuk havalarda olmak daha iyi diye biliyorumm çabuk iyileşiyorsunn...
kuzum saoll aslında burdada yazmayacaktımm....sadece eşim ve kız akrdeşimin haberi varrr kimseye sölemedimm....yani süprizdi arkadaşlara sende biliyorsu n evett bayadır araştırma aşamasını geçtim ama kısmett 21 de de deilmiş dur bakalım hangi tarih olcak......
canım iyi baksamda abi abla getiriyor dışardannnn hastalığı kapıyor kuzu ne kadar dikkat etsemdee.....gel verim sana az büyütte getir yavruyu banaa
inşallah olurum sende güzel yorumlarını yaparsın saol canımm....
cnm benim tamponlar 3. günde, alçı 7. günde, dikişler de 10. günde alındı...
canım hayırlısı olsun senin adına ama merakla bekliyorum:) oğluşuu ver ben bakarım ona azcıkta yerim onu kuzumu ...inşş olursun en kısa zamanda canım arkadaşım:)
Keşke tasarım yapsaydı, yaptığı burunlar güzel ama insan yine de görmek istiyor belki önerimiz olacak...
bayağı hızlı iyileştim diyorsun :) peki çok morarma oldu mu gözünlerinde falan? bir de ücretler hakkımda bilgi verebilir misin :)
kesinlikle katılıyorum.
yaptığı ameliyat sonuçları ne kadar başarılı olursa olsun, tasarım yapan doktorları kendisine karşı 1-0 önde tutuyor bu durumda.
dediğin gibi insan yine de tasarım yapıp da "ben senin burnunu bu şekilde yapacağım" diyen doktora daha bir güven duyuyor.
muhammet bey in ameliyat sonucu tam bir sürpriz.
ama yine de bir kbb ci olarak yaptığı burunlar bir harika.
kesinlikle katılıyorum.
yaptığı ameliyat sonuçları ne kadar başarılı olursa olsun, tasarım yapan doktorları kendisine karşı 1-0 önde tutuyor bu durumda.
dediğin gibi insan yine de tasarım yapıp da "ben senin burnunu bu şekilde yapacağım" diyen doktora daha bir güven duyuyor.
muhammet bey in ameliyat sonucu tam bir sürpriz.
ama yine de bir kbb ci olarak yaptığı burunlar bir harika.
Eet insan gormek istiyo tabi nasi olcak ama tasarim yapip da aynisini yapamayam ve bilgisayarda tasarim programini kullanamayip gercekte harikalar yaratan bicok doktorla tanistim ararstirma surecinde... Mesela benim burnum disardan kolay gorunuodu ama ameliyat sonrasi doktorla konustugumuzda ameliyatin cok zor gectigini soylemisti, buda burnun ic yapisininda ameliyattaki basarida etken oldugunu gosterio... Kafanizda bi burun sekli olusturmamanizi tavsiye ederim, sonucta hamurdan bi burun olusturmuyo, var olan bi yapi uzerinde oynuo... Benim bicok arkadasim minicik kavisli burunlara kavusup gerek nefes alamamaktan gerekse burun cokmesinden defalarca ameliyat oldular... Kisacasi doktorla gorusmeye gittiginizde birakin doktor nasil olabilecegine karar versin, siz sadece nasil olmasini istemediginizi acikca belirtin...
tasarım yapan doktordan da ben irite olmuştum:S neden burdayım, çıkmak istiyorum demıştım:)zar zor 1.5 saat onun mouse la oynamasına katlanmak zorunda kaldım.tatlı bı kavıs bebeksı dokunuş derken yaptı bişiler ama bu degıldı bana guven veren.ne şekılde guvenecegıne ve ınanacagına baglı tabı:S tasarımla bırebır örtüşen sonuçlar çıkıyo mu? bu konuda pek bi fikrim olmadıgı için fazla da ırdelemıyorum. tasarımla amelıyat sonrası fotosunun örtüştügünü gösteren biri olursa sevinirim. ben de bunu merak ediyorum. doktorlar mouse la yaptıkları şeyi amelıyatda da aynen yapıyorlar mı:S ben zaten bu burun amelıyatını çözemedim, çok ilginç geliyo bana:S nereye gitti benim fazla derım:S kesıntı yok dıkış yok eski burundan kalan burun ucu nerde:S bi gun bunu sormak için muhammet beyın yanına gıdecegım:) walla ince iş bu amelıyat:) çok gizemli:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?