Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ben Ankara'dan gideceğim Muhammet Beyin yanına.. Kendisi Ankara'ya gelecekse boşuna gitmeyim o zaman.nasıl öğrenebilirim ,arasam ayıp olur mu?

Ben Ankara'dan gideceğim Muhammet Beyin yanına.. Kendisi Ankara'ya gelecekse boşuna gitmeyim o zaman.nasıl öğrenebilirim ,arasam ayıp olur mu?

ne zaman olacaksın ameliyatını miyanse, ben muhammet beyle konusmuştum 2 kişi olursa aynı gün gelebiliyormuş ankaraya. geçenlerde teknolog ameliyat olacaktı bir kişi daha varmış ankaradan sanırım iksine gelecekti ama birinin ameliyatı ertelenince diğer hastasını istanbula çekti. ben de geldiğinde görüşmek için konusmuştum doktor beyle, görüşebileceğini söylemişti ameliyat sonrası. ama ertelenince görüşemedik, ankaraya gelicem ama tam kesin tarih veremiyorum şu anda demişti telefonda. haber bekliyorum ben de görüşmek için.

Valla 10 gün içerisinde oldum oldum yoksa haziran ayında olacağım. hazır okulumda tatilken bir an önce olmak istiyorum..

ben de bu ay olmayı cok isterdim tam tatil dönemi ama parasal durumları ayarlayamadım daha..mayısa kalıcak benm de rapor mapor halletmeye çalışıcam. siz de mi buradan buldunuz muhammet beyi yoksa dışarda tanıdıklarınızdan yaptıran var mı hiç burnunu

Aslında ben Emre İlhan'a ameliyat olacaktım ama kendisi beni reddetti, bende yine doktor araştırması yaparken muhammet beyin bi hastasını gördüm burnu çok güzel olmuştu sonra kararımı verdim artık araştırma falan yapmıyorum kendisine ameliyat olacağım tabii o da reddetmezse =)

ilk ameliyatım.. korkuttum kendisini =) şaka psikolojimin bu ameliyat için uygun bulmadı canım.

ilk ameliyatım.. korkuttum kendisini =) şaka psikolojimin bu ameliyat için uygun bulmadı canım.

peki sen kendini hazır hissediyomusun..? eğer ufacık bile soru işareti varsa araştırmaya ara ver bence... kendini buna hazır hissetmemen ameliyat ve sonraki iyileşme dönemini olumsuz yönde etkiler...

canımm bugünlerde istiyorsan iki hasta olmadan gelmeyecekk benimkinide erteledim ben tam güne kararda vermedimmm ne yzıkkı ama şubat 15 sonrası düşünüyorumm...aksilik çıkmazsa yinee....beklermisin bilmiyorumm....MUhammet bey başkaları için gelecekse onuda bilmiyorumm....yani birkaç hasta olursa gelmesi daha kolay olur tabi....

peki sen kendini hazır hissediyomusun..? eğer ufacık bile soru işareti varsa araştırmaya ara ver bence... kendini buna hazır hissetmemen ameliyat ve sonraki iyileşme dönemini olumsuz yönde etkiler...

Hazır hissediyorum ama korkuyorum da.. çünkü burnum kötü olrsa kaldırabilir miyim bilmiyorum ama çokta istiyorum orta okuldan beri burnuma takmıştım, hazır fırsatımda varken olup kurtulmak istiyorum. Bakalım ya hayırlısı

canım ben okulum şubatın 13nde açılıyor o yüzden bu aralar oldum oldum yoksa yazın olacağım :)

canım ben okulum şubatın 13nde açılıyor o yüzden bu aralar oldum oldum yoksa yazın olacağım :)

doktorla görüş gün al bana haber ver belki bende ayarlayabilirim kendimi bakarsınn söz vermiyorum amaa sadece günü için sen haber et bana

nerde bu burnunu yaptıranlarr..hepsi vınn olmuşş yaptırana kadar ayyy nası olur acaba yaptırdıkatan.banane yaa zihniyetii işde hele bi umay vardıı yok sagım olmadı yok solum olmadı diyodu memnunki hayatından sesi cıkmıyoo.enazından girinde olmak isteyenlere yol gösteri ci olunn.hayat işe heryerde aynı işini görene kadarr.ama bikaçkişi varki devamlı yazıyolarr.sözüm onlara deill aksine onlara teşekkür ediyorum.eskihallerini eski bizm gibi endişelerini unutmadıkları için..

arkadaşlar fiyat hastaneye göre değişiyo 5000 ile 8000 arasında... ben ethicada oldum, 5000 ödedim... burdaki birçok arkadaşımız da orda olmuş zaten... revizyon ameliyatı hiç sormadım yapıyo mu ama yüksek ihtimalle yapıyodur diye düşünüyorum... istersen bi randevu al ve görüş elinde önceki hastalarının resimleri var, mutlaka revizyon olanların da vardır...

ben adanada oldum, 3000 tl arkadaşlar. hem deviasyon hem de çok az düzeltme. özel hastanede oldum, bir kısmını da kurumum karşıladı. hastanede yatmadım, sabah yattım, akşam çıktım. pazartesi günü oldum, tamponlarım da perşembe çıktı. sorusu olan varsa özelden yanıtlayabilirim

MUhammet beye mi oldun..?

yaa niye amelıyat olan yok:) emınım çok var, muhammet bey çok yogun ama forumdan mutluluga erışen insanlar neden burda yok:) yeni burundaşlar istiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…