Coookkk tesekkur ederim kuzummm.... Ayyy simarmamak icim zor duruyorum...:)))
Ben Ankara'dan gideceğim Muhammet Beyin yanına.. Kendisi Ankara'ya gelecekse boşuna gitmeyim o zaman.nasıl öğrenebilirim ,arasam ayıp olur mu?
ilk ameliyatım.. korkuttum kendisini =) şaka psikolojimin bu ameliyat için uygun bulmadı canım.
Ben Ankara'dan gideceğim Muhammet Beyin yanına.. Kendisi Ankara'ya gelecekse boşuna gitmeyim o zaman.nasıl öğrenebilirim ,arasam ayıp olur mu?
peki sen kendini hazır hissediyomusun..? eğer ufacık bile soru işareti varsa araştırmaya ara ver bence... kendini buna hazır hissetmemen ameliyat ve sonraki iyileşme dönemini olumsuz yönde etkiler...
canımm bugünlerde istiyorsan iki hasta olmadan gelmeyecekk benimkinide erteledim ben tam güne kararda vermedimmm ne yzıkkı ama şubat 15 sonrası düşünüyorumm...aksilik çıkmazsa yinee....beklermisin bilmiyorumm....MUhammet bey başkaları için gelecekse onuda bilmiyorumm....yani birkaç hasta olursa gelmesi daha kolay olur tabi....
canım ben okulum şubatın 13nde açılıyor o yüzden bu aralar oldum oldum yoksa yazın olacağım :)
ben adanada oldum, 3000 tl arkadaşlar. hem deviasyon hem de çok az düzeltme. özel hastanede oldum, bir kısmını da kurumum karşıladı. hastanede yatmadım, sabah yattım, akşam çıktım. pazartesi günü oldum, tamponlarım da perşembe çıktı. sorusu olan varsa özelden yanıtlayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?