aaa teknolog muhammed bey ankarada ameliyat yapıyor muuu??
bu habere çok şaşırdım yaa,maddi yönden hazır olsam ben olurdum yarıyıl tatilinde
bende şansımı denedim canımm..
Ankarada yapabilirmisiniz dediğimde olabilecek olması...
çok sevindimm....umarımm Ankarada ki tüm burun için doktor arayışında olanlaraa yardımımız olurrr
canım sana bilgi vereceğim demiştimm....
hastane fiatlarını verdi MUhammet bey buralardaysan yazz mesaj atayım sana..
bir koru hastanesinde bide medicanadan fiat verdi.....
umarım..çünkü ankarada cidden güvenilir burun cerrahı eksiği var kesinlikle
canım şimdi girdim foruma yeni görüorum mesajını...fiyatlar hakkında bilgilendirirsen çok sevinirim.şimdiden teşekkürler..
ameliyat olanlar muhammet beye, yorumlarını yazabilirler mi:))
Bu forum bastan sona bu yorumlarla dolu:) en bastan takip eden ve iki ay once ameliyat olan biri olarak, oncelikle insanligi fazlasiyla oturmus mukemmel bi karakter, cikardigi sonuclarlada isinin ehli oldugunu ispatlamis, mus mutlu hastalara sahip bir doktor. tum hastalarinin hemfikir oldugunu dusunuyorum, forum takiplerime dayanarak:)
canım
medicana
6700
koru
5700 sanırım sen deilsin ankaradaki diğer hastası ..biri daha var dedi ikiniz için geleceğim dedi ama...
bu arada sasartikolu normalde benim yarın ameliyat günümdüü ama malesf ertelemek zorunda kaldımm..kızımımın rahatsızlıgından dolayıı..her işde bi hayır var diyorumm napalımm..ama umaydan ses cıkımayınca acaba memnun deilmi diyorumm..hemşerim benimm
zeynep su bend eoondan çok korkuyorum benim oğlumda zatüre geçirdi bu sene 8 gün hastaned ekaldık...birkez tekrarlamak üzereydi enrdeysee.. şuanda hafiften öksürüyorr.....korkuyorum evet dersem doktor bey benim için gelecek yani ben etkili olacağım yoksa hastasını istanbula çağıracak...oğlum hasta olur olamazsam çok mahcup olacağımm.....birde doktor bey kimbilirr nasıl ne zman denk getirecek bir dahaa...
sıkıntıdayım
anlıyorum seni canımm.. ya tekrarlarsa yavruma kim bakar... o zaman ertele kendini ve yavrunu ne zaman iyi hissedersen ozaman yaptır..bence dr oraya cagırman sacma.. zaten bi gece evde yoksun babası bakcak yada aileden birii.. bahara dogru havalar azcık ısınınca gel burda ol ve git..ankara istbul arası nedirkii cok yakınn.. zaten hastane hava alanına yakınn ertesi gün bi taksiye hava alınındasın ucak hopp yavrunun yanındasınn büyütme gözünde.. bak kadın belçikadan buraya geldi ameliyet olamadı ama yine bu frmdan birii.allahın izniylede hiç bişey olmazz..miilet burnunda alçı görmüşş yok gözün altı morarmış tın de binersin uçagına gidrsinn.. ama yavrunun ii oldugunda emin oll. bu rada saçmalamış olabilrim benizm kızım şuana tepemdedealçılarıda seni yönlerdirdigi dr aldırırsınn alçı almak zaten bişey deill önemli olan şeklii canım o yüzden rahat oll..muhammmed beyede güvenn bence sen dogru zamanı kolla.
bu arada sasartikolu normalde benim yarın ameliyat günümdüü ama malesf ertelemek zorunda kaldımm..kızımımın rahatsızlıgından dolayıı..her işde bi hayır var diyorumm napalımm..ama umaydan ses cıkımayınca acaba memnun deilmi diyorumm..hemşerim benimm
teknologcum ben değilim o ikinci kişi keşke ben olsaydım:) ben yaza doğru düşünüyorum mayıs gibi ayarlayabilicem kendimi fiyatları paylaştığın için çok teşekkürler. aslında çok da fark yok istanbulda olmasıyla 700 lira falan fark ediyor heralde..doktor bey ameliyatı yapıp gidicek demi? ateli falan çıkarmaya ya da kontrole yine istanbula gitmek gerekiyo o zaman öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?