Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Slm Mart 18 de Muhammet beye kim ameliyat olacak acaba bende aynı gün olacağım iki ameliyat var Ogün dedi

kızlar muhammed bey ankaraya geliyormus bende ankaradaym bi arkadaşım dedi istanbula gtmem sıkıntılı bunu duyunca cok sevndm ama 4 5 hasta olunca geliyormuş onu nasıl takip etcem ben 4 5 hasta olunca geliyormuş

Kızlar bu dikiş izi şimdi 16 gün oldu ameliyat olalı pembe pembe duruo. Ne zaman hafiflio rengi? Contractubex fln kullanmaya gerek var mı?

Arkadaslar mesaj nasıl yazılıyor arkadas istegi gönderdiğim arkadaslara mesaj yazmak istiyorum Muhammet beye ameliyat olanlara sormak istediğim şeyler var lütfen yardımcı olurmusunuz

Ben yesilcay iciyorum aktatdan aldim odemler icin diyince veeiyorlar ama cok igrenc cubuk tarcin atiyorum icine

Himm bide yaseminlisi varmis bi bakim canimcim cok saol igrenc migrenc icicem galiba.faydasi oluyo mu cidden bari canim ya?? Bir de dr masaj vermiyo bildigim kadariyla degil mi

Blackberry 86 ve caseyeraa şuan açıksınız mesaj yollamak istedim ama olmuyo en yakın amelıyat olan sizsiniz sanırım Mart 18 de ameliyat olacağım revizyon

Himm bide yaseminlisi varmis bi bakim canimcim cok saol igrenc migrenc icicem galiba.faydasi oluyo mu cidden bari canim ya?? Bir de dr masaj vermiyo bildigim kadariyla degil mi

Masaj yok canim banada vermedi. Marketlerde yaseminlisini banada onerdiler bende alicam oburu icilecek gibi degil

kızlar muhammed bey ankaraya geliyormus bende ankaradaym bi arkadaşım dedi istanbula gtmem sıkıntılı bunu duyunca cok sevndm ama 4 5 hasta olunca geliyormuş onu nasıl takip etcem ben 4 5 hasta olunca geliyormuş

Canm merhaba bende muhammet beyi dusunuyorum ama ancak yaza olabilirm sanirim daha erken durumumda olur belki bende ankaradayim sen ne zaman olmayi dusunuyorsun?

Kızlar bazı doktorlar burun için masaj veriyorlarmış Muhammet bey bana vermedi aranızda masaj yapanınız varmı acaba kafama takıldı bugün bi arkadaşım gene aaa masaj vermedimi çok ilginçç diye saçma yorumlar yaptı gereklimi ki acaba :/

Evet haklısın bana da moral bozucu bir şekilde masaj vermedi mi nasıl olur unutmuştur dr. diyenler oldu(

Evet haklısın bana da moral bozucu bir şekilde masaj vermedi mi nasıl olur unutmuştur dr. diyenler oldu(

muhammed bey masajı 3 ay gecene kadar vermiyor. masaja karsı. odemleri zaten vucut atıyor. masaj hem acı veriyor hemde burnun seklinin bozulma ihtimali var. o nedenle vucudun dogal akısına bırakıyor.
masaj sart degil hatta bilincsiz masaj sakıncalı.

Kızlar bu dikiş izi şimdi 16 gün oldu ameliyat olalı pembe pembe duruo. Ne zaman hafiflio rengi? Contractubex fln kullanmaya gerek var mı?

bu ilac pahalı 60 milyon tupu. istersen al canım ben alıp kullandım ama cokkasıntı yaptıgı icin kullanamadım uzun sure.
bence bebanten yada teramsin surersen de iyilesmesini hızlandırırsın. bende 2,5 ay sonra gecti o pembe cizgi.

Arkadaslar bi yardimci olun nolur ne Foto ekliyorum nede Mesaj yollamayi beceremedim Bir türlü bilen varsa yardim edin lütfen

Kızlar ameliyat olalı 2 hafta oldu burun ucum hala çok kalkık geliyor gözüme alışamadım hala dudagımda kalkık eskisine göre burun ucu düştügünde dudağımda düşer mi acaba ya bi yardım etseniz =/

Burun ucun da dudagin da iner canim merak etme

2 aylik burnuma agda surdum. Siyah noktalar almis basini gitmisti. Umarim kotu bisey olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…