Kizlar odemler icin yesilcay ve maydonoz suyu mu icriniz sizde?bir de sr masaj demedi bana vermiyo galiba di mi masaj??
Ben yesilcay iciyorum aktatdan aldim odemler icin diyince veeiyorlar ama cok igrenc cubuk tarcin atiyorum icine
Himm bide yaseminlisi varmis bi bakim canimcim cok saol igrenc migrenc icicem galiba.faydasi oluyo mu cidden bari canim ya?? Bir de dr masaj vermiyo bildigim kadariyla degil mi
kızlar muhammed bey ankaraya geliyormus bende ankaradaym bi arkadaşım dedi istanbula gtmem sıkıntılı bunu duyunca cok sevndm ama 4 5 hasta olunca geliyormuş onu nasıl takip etcem ben 4 5 hasta olunca geliyormuş
Kızlar bazı doktorlar burun için masaj veriyorlarmış Muhammet bey bana vermedi aranızda masaj yapanınız varmı acaba kafama takıldı bugün bi arkadaşım gene aaa masaj vermedimi çok ilginçç diye saçma yorumlar yaptı gereklimi ki acaba :/
Evet haklısın bana da moral bozucu bir şekilde masaj vermedi mi nasıl olur unutmuştur dr. diyenler oldu(
Kızlar bu dikiş izi şimdi 16 gün oldu ameliyat olalı pembe pembe duruo. Ne zaman hafiflio rengi? Contractubex fln kullanmaya gerek var mı?
Canm merhaba bende muhammet beyi dusunuyorum ama ancak yaza olabilirm sanirim daha erken durumumda olur belki bende ankaradayim sen ne zaman olmayi dusunuyorsun?
Kızlar ameliyat olalı 2 hafta oldu burun ucum hala çok kalkık geliyor gözüme alışamadım hala dudagımda kalkık eskisine göre burun ucu düştügünde dudağımda düşer mi acaba ya bi yardım etseniz =/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?