2 aylik burnuma agda surdum. Siyah noktalar almis basini gitmisti. Umarim kotu bisey olmaz :)
Kızlar ameliyat olalı 2 hafta oldu burun ucum hala çok kalkık geliyor gözüme alışamadım hala dudagımda kalkık eskisine göre burun ucu düştügünde dudağımda düşer mi acaba ya bi yardım etseniz =/
Kalkıklık iniyormuş dudakta düzeliyormuş canım banada basta kalkık gelmisti ama artık hic istemiyorum inmesini
ecemula merhaba
iyi günler
siz muhammet beye mi ameliyat oldunuz acaba_?fiyat soyleyebilrmisinz hangi hastanede oluydunuz acaba? bide ben resimlere bakamıyorum sizin resimleriniz albumlerde değilmi?
Kızlar ameliyat olalı 2 hafta oldu burun ucum hala çok kalkık geliyor gözüme alışamadım hala dudagımda kalkık eskisine göre burun ucu düştügünde dudağımda düşer mi acaba ya bi yardım etseniz =/
Iniyor canim merak etme gulusunde normale donuyor benim de cok kalkikti keske inmeseydi diyorum :)) 16 subatta 2 ay olacak sislik azaldikca iniyor burun
Uf aynen ya cok kötü duruyor siyah noktalar ama ağdayla temizlendigini ilk kez duydum iyi oluyor mu?
Ağda güzel temizliyor. Ameliyattan önce de ağdayla temizletirdim zaten, başka bir çözüm yolu bulamadım. Arada sıkarak temizliyodum ama artık sıkılmıyor, esnek değil derim. Ağdadan sonra ağrım sızım olmadı, herhalde bu saatten sonra da olmaz bişey. Ama kuaförüm çok dikkatli sürdü ve çekti.
Bende denemek isterim ama kendime yapmaya cesaret edemem galiba
2 aylik burnuma agda surdum. Siyah noktalar almis basini gitmisti. Umarim kotu bisey olmaz :)
Umay merhaba, sen ameliyat olalı 3 sene geçti sanırım bu sayfadaki yorumları okurken bir ara deliklerde sıkıntı olduğunu yazmıştın çok fazla sayfa olduğu için devamını okuyamadımçok fazla da girmiyosun sanırım siteye ama bende Muhammet bey i düşünüyorum ve şu an burnunun nasıl göründüğünü merak ettim düzeldi mi sorunlar ve memnun musun? şimdiden teşekkür ediyorum [/QU
evet foruma fazla girmiyorum, burun deliklerim düzeldi çok dikkat çekmiyor ama nefes problemim hala eskisinden bile daha kotu surekli burnum tıkalı yeniden tomografı çektirdim deviasyon ve burun eti hala gözükuyor , şekli çok kotu değil ama oyle ahım şahım bir burnum olmadı. seni etkilemek istemem tabi herkesde farklı oluyor sen bilirsin.
Cnm bende revizyon olacağım 18 Mart'ta sigorta yokmuş geçmiyormuş özelmiş bana tlf da öyle söylediler Bilgin'e tlf et sor istersen
Ağda tüylenme yapmıyor mu yaa hem siyah noktaları nasıl çeker ilk kez duydum ��
Slm Cnm inş burnişlerımız güzel olur benim revizyon ama
Aynı gün biz iki kişi ameliyat olacakmışız bide 20 şinde varmış sen nerden ist mu
canim ben bayadir egerek yikiyorum bisey olmaz ya iki ay oldu burunlarimiz saglam :)) merak etme. o gozluk izi dedigin de sislikten oturu oyle duruyo olabilir. senin esitsizlik vardi kanatlarda o ne durumda? benim de suan onden oyle ama sislikten boyle gorunuyo yani.Bide basımı egerek yıkadm saclarmı bugün 50. Gün oldu artk skntı olmaz dimi bi anlık nlcak ki fkryle yaptm ama herhngi bi sızı falanda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?