Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Kalkıklık iniyormuş dudakta düzeliyormuş canım banada basta kalkık gelmisti ama artık hic istemiyorum inmesini

Kalkıklık iniyormuş dudakta düzeliyormuş canım banada basta kalkık gelmisti ama artık hic istemiyorum inmesini

İndi mi peki ne kadar olmuştu sen ameliyat olalı seninkide çok degil sanırım ya dudagım gülüşümü degiştirdi o yüzden üzülüyorum yoksa çok güzell

ecemula merhaba
iyi günler
siz muhammet beye mi ameliyat oldunuz acaba_?fiyat soyleyebilrmisinz hangi hastanede oluydunuz acaba? bide ben resimlere bakamıyorum sizin resimleriniz albumlerde değilmi?

Umay merhaba, sen ameliyat olalı 3 sene geçti sanırım bu sayfadaki yorumları okurken bir ara deliklerde sıkıntı olduğunu yazmıştın çok fazla sayfa olduğu için devamını okuyamadım çok fazla da girmiyosun sanırım siteye ama bende Muhammet bey i düşünüyorum ve şu an burnunun nasıl göründüğünü merak ettim düzeldi mi sorunlar ve memnun musun? şimdiden teşekkür ediyorum

Iniyor canim merak etme gulusunde normale donuyor benim de cok kalkikti keske inmeseydi diyorum :)) 16 subatta 2 ay olacak sislik azaldikca iniyor burun

Iniyor canim merak etme gulusunde normale donuyor benim de cok kalkikti keske inmeseydi diyorum :)) 16 subatta 2 ay olacak sislik azaldikca iniyor burun

Ohh yaa çok sagol canım valla yüreğime su serğtin dudagım insin gülüşüm düzelsin yeterr teşekkür ederimmmmmm 😘

Uf aynen ya cok kötü duruyor siyah noktalar ama ağdayla temizlendigini ilk kez duydum iyi oluyor mu?

Ağda güzel temizliyor. Ameliyattan önce de ağdayla temizletirdim zaten, başka bir çözüm yolu bulamadım. Arada sıkarak temizliyodum ama artık sıkılmıyor, esnek değil derim. Ağdadan sonra ağrım sızım olmadı, herhalde bu saatten sonra da olmaz bişey. Ama kuaförüm çok dikkatli sürdü ve çekti.

Bende denemek isterim ama kendime yapmaya cesaret edemem galiba

Cnm bende revizyon olacağım 18 Mart'ta sigorta yokmuş geçmiyormuş özelmiş bana tlf da öyle söylediler Bilgin'e tlf et sor istersen

Ağda tüylenme yapmıyor mu yaa hem siyah noktaları nasıl çeker ilk kez duydum ��

Agdayi burnumun ustundeki tuyleri alsin diye de kullaniyorum zaten. Siyah noktalari da temizliyo tabi. Hatta bence burun bantlarindan cok daha iyi temizliyo.

Son düzenleme:
Bide basımı egerek yıkadm saclarmı bugün 50. Gün oldu artk skntı olmaz dimi bi anlık nlcak ki fkryle yaptm ama herhngi bi sızı falanda yok
canim ben bayadir egerek yikiyorum bisey olmaz ya iki ay oldu burunlarimiz saglam :)) merak etme. o gozluk izi dedigin de sislikten oturu oyle duruyo olabilir. senin esitsizlik vardi kanatlarda o ne durumda? benim de suan onden oyle ama sislikten boyle gorunuyo yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…