Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Slm Cnm inş burnişlerımız güzel olur benim revizyon ama

Merhabalr bende revizyon yaptirmak istiyorm,kendisi revizyonlarda basarili oluyormu cok merak ediyorum.oyuzden resmlerinizi olduktan snra yuklermisniz.birde ucret nedir acaba.bnde 2. Yi olucam bruun ucumda sorun var iri ve azicik dusuk

Slm Cnm uzi var albüme bak ne kadar başarılı anlarsın senin resmini gördüm İnan doğru Dr U bulduk.elbette öncesi sonrası resim seve seve koyarım 2 ci ameliyat 11 binden başlıyor sigorta anlaşması yok özelmiş.ilk Emre ilhan düşündüm ama yaptıgı burunlar hep aynı birkaç kişi var ve ben Almanya'da yasıyorum aylar sonraya muayene tarihi veriyor yine aylar sonra ameliyat tarihi veriyor birde yaşına girmek üzere bebeğim var gel git yapamamki.muhammet bey hastalarına kolaylık sağlıyor tarıhlerı siz belirliyorsunuz 17 muayene 18 Mart ameliyat benim sormak istediğin ne varsa seve seve cvp larım Cnm benim

Aynı gün biz iki kişi ameliyat olacakmışız bide 20 şinde varmış sen nerden ist mu

ben aslında 14ne çekmek istiyorum iş yerime henüz ameliyatı demedim pazartesi görüşmem muhammet beyle ondan sonra netlik kazandırcam ama şuan 21 mart bi süpriz yapıp eğer o gün ameliyat yoksa geri çekiyim diyorum ben istanbuldayım canım sıkıntım yok çok yakınım

Merhaba kizlar 28 martta muhammet beye ameliyat olacak varmi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum,
burun estetiği olmaya karar verdim ama hangi doktora ameliyat olsam karar veremedim,
muhammet dilbere ameliyat olan arkadaşlardan resim eklemelerini rica etsem,
28 marta randevu aldım görüşmeye gidicem muhammet beyle
ama ameliyat sonrasından korkuyorum biraz, çok morarır mıyım şişermiyim ince derili gibiyim ama bilemedim,
görüş ve yardım lütfeeenn!!

arkadaşlar ben bayramdan önceki hafta ameliyat olmayı düşünüyorum, ameliyat sonrasından korkuyorum biraz,
o dönemde 15 aylık olacak bir kızım var, acaba korkarmı beni öyle görünce?
onunla ilgilenebilirmiyim ?
kafamda bir sürü soru var.
çok ağrım olur mu onunla ilgilenemeyecek kadar?

arkadaşlar telefondan mesaj yazamadığım için pc den aklıma gelen bütün soruları soruyorum,
cevaplarsanız akşam hepsine bakabilirim ama cevap yazamam. (

Slm ahsensen ameliyat kişiden kişiye değişir senin derinin durumuna bağlı biz ne desek boş elbette şişme ve Morarma olacaktır herkezde olduğu gibi her güzelliğin bir bedeli var evt iki hafta sonra ucabilirsin sanırım benimde yaşına girmek üzere kızım var eğer ameliyat istıyorsak sonuçlarına katlanacağız korkacak bir durum yok bu 2. Ameliyatım olacak rahat olmalısın

aksama türkiyeye ucuyorum pazartesi muhammet bey de randevum var muayne icin ufff simdiden heyecanliyim insallah icime siner ve tam kararimi veririm artik doktor arastirmaktan bikmis durumdayim

Şimdiden geçmiş olsun bende Çarşamba uçuyorum 18 de ameliyat heyecandan öleceğim burunlarımız güzel olur inş resim yüklemeyi unutma

Şimdiden geçmiş olsun bende Çarşamba uçuyorum 18 de ameliyat heyecandan öleceğim burunlarımız güzel olur inş resim yüklemeyi unutma

canim ben sadece görüsmeye yani muayneye gidiyorum ameliyati kismetse 8.ayda olmayi düsünüyorum . sen önceden görüsdünmü hic yoksa direk ameliyat icinmi gidiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…