Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

agri hic olmuyo canim hic ameliyat olmamis gibiydim ben sadece yuzumde agirlik varmis gibi hissediyo insan ne zamandi canim ameliyatin

merhaba kızlar bende doktor araştırma sürecindeyim Abdülkadir Göksel ve Muhammet Dilber den randevu almıştım. Muhammet Bey le olan görüşmem de kendisi Ceylan isimli sarışın bayanın resimlerini gösterdi senin ki yaklaşık olarak bu şekilde olucak diye açıkçası ben gitmeden forumu biraz okumuş ve resimleri görmüştüm hatta Ceyla nın resimlerini çok beğenmiştim telime atmıştım göstermek için ben demeden o bana örnek gösterince mutlu oldum :) birde derin tam istediğimiz gibi çok güzel sonuç alıcaz dedi gözlerinde çok güzel açığa çıkıcak iyice dedi bir kaç kişiye daha aynı şeyleri söylemiş herkese mi bunları söylüyo acaba diye içimden geçirmedim değil Doktor seçimi çok zormuş ikisi de birbirinden maharetli o mu bu mu diye düşünmekten deliricem valla

Merhaba Cnm:)
Bende 6 gün önce ameliyat oldum ve banada ceylanin burnunu gösterdi. Eyer burnun doktorun istedigi gibiyse yapar herhalde. Bakalim beninde sisler inince anlayacagim:)

Benim de tam bir ay oldu. İlk zamanlara göre baya indi ama orta kısmın şişliği devam edio. Yandan gayet güzel. Hele dün öncesi sonrası gösterdi doktorcum aman allahım dedim bu kim :124:

Ameliyattan sonra ilk zamanlar burnum cok kuruydu cildim yani. Şimdi de tam tersi cok yağlı ve kücük kücük sivilceler cıktı sıkamıyorumda. Burnunuzun üstünü neyle temizliyorsunuz kızlar? Ben Gül suyu kullanıyorum ama belki daha iyi bir sey önerirsiniz :)

4 gun sonra nihayet siteye girebildim surekli yanlis sifre falan sorunlar oldu sukur hallettimamelya canim cokkk gecmis olsun canim39 tatlim dualarim seninle positiv dusun canim insallah diledigin buruna kavusursun hayirli haberlerini bekliyorum

Abdulkadir beyle gorusdunmu canim

evet her ikisiylede görüştüm canım ondan kararsız kaldım bakalım ikisiylede ikinci görüşmeleri yapıcam inşallah doğru karar verebilirim

Hayirlisi olsun canim bende iki doktorla gorusdum ama muhammet beye karar verdim 7 aydir doktor arayisindaydim nihayet kafamda doktorum netlesdi benim burnum icinde cok iyi yorumlar yapti ameliyata cok elverisliymis burun yapim sonuc mukemmel olur dedi form icelersen malesef herkeze ayni seyi demiyor, bilmiyorum ama ben cok guveniyorum kendisine yinede sen bilirsin

Son bir kac saat kaldi kizlar....yarin sabah 10 da türkiyeye ucuyorum insallah...pazarteside muhammet beyde randevum var...artik hayirlisi diyorum! Türkiyede internetim olmayacagi icin, sizi takip edemicem. Chillen en gec 2 hafta sonra seni bilgilendirecegim canim sagol iyi dileklerin icin. Benim icin dua et :/

Hayirlisu olsun canim atamiza hosgeldin

kızlar muhammed bey ankaraya geliyormus bende ankaradaym bi arkadaşım dedi istanbula gtmem sıkıntılı bunu duyunca cok sevndm ama 4 5 hasta olunca geliyormuş onu nasıl takip etcem ben 4 5 hasta olunca geliyormuş

bende ameliyat oldum 25 gun once bin pişmanım revizyon olmam sart ama bu sefer doktor iyi seçicem.muayne olmak istiyorum bende ne yapalım?

evet bende güvendim kendisine ancak herkes doğal diyor ama bana gördüklerim pek doğal gelmedi açıkçası genelde kalkık duruyolar bunu dediğimde öyle istiyolar öyle yapıyorum bende demişti bana kalsa doğal yapıyorum dedi biraz ordan sinmedi içime ama ceylan ve bir kaç arkadaşın daha resmini gösterdi onlar tam istediğim gibi doğaldı ikimiz içinde hayırlısı olsun canım inşallah iyi sonuçlar alırız :)

Insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…