Tşk ederim Canlarım şimdi bile küçük olmuş sanki güzel görünüyor gözüme
kesinlikle çok sinir bozucu mesaj sınırı olması ama ben kısa süreli verdiğim rahatsızlıktan sonra tamamlayabildim, şimdi resim görebiyorum :)[/Q
bende o rahatsızlığı vermek üzereyim fotografları çok merak ediyorum
çok merak ettim burnunuzu ama ne yazık kı göremyrm
Merhaba, ben 17 martta Muhemmet dilbere ameliyat oldum, sorularınız varsa yanıtlayabilirim.
ilk ameliyatınız mı acaba? benim revizyon olmam gerek
Ve cok şükür bitti
Canim benim alcim ve tamponlarim alindiginda da boyle orantisiz duruyordu sisliklerden simdi oranti iyi hatta benim sol taraf sis sag taraf inmis bi tarafi sis olunca orantisiz gibi gozukur ama ben sende yamukluk gormedim
kesinlikle çok sinir bozucu mesaj sınırı olması ama ben kısa süreli verdiğim rahatsızlıktan sonra tamamlayabildim, şimdi resim görebiyorum :)
Ecemula arkadasimizi gordukten sonra bende dr muhammet dilbere meraklandim.. cok kafam karisti kizlar, ayni zamanda hasan findigida dusunuyorum..
kesinlikle çok sinir bozucu mesaj sınırı olması ama ben kısa süreli verdiğim rahatsızlıktan sonra tamamlayabildim, şimdi resim görebiyorum :)
Fotoğrafını mutlaka görmek istiyorum canım.bu arada sana çok teşekkür ederim çünkü muhammet bey'e senin bana mail attığın fotolar sayesinde karar verdim :) hakikaten dediğiniz kadar varmış çok ilgili bir hekim. Daha önceki deneyimimden sonra bütün doktorlardan çekinmeye hatta nefret etmeye başlamıştım.şimdi çok memnunum sayeniZde :)
bitmiyorr ki maşallah 25 mesajjjherşey 25 mesaj için
bitmiyorr ki maşallah 25 mesajjj
maaşallah suphanallah çok güzel bir burun.burun delikleri bile çok orantılı ve doğal
Cok sagol tatlim senin nasil oldu burnun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?