birde krem dedim eczacı getirtmiş jeli olmadı alırım artık teşekkürler canım
Kremi tam olarak nereye surucez? Yanaklarimizami? Bana göz altina kesinlikle surulmicek dediler eczanede
Slm canlarım ameliyatımı oldum şuan Ethica hastanesindeyim ameliyatım cok güzel geçmiş kalın deri biraz zorlamış ama süper oldu dedi Dr hepinize destek verdiğiniz için teşekkür ederim sabah çıkıyorum kaldığımız akrabada internet yok ant dönünce foto koyarım belki birazdan yüklerim
selam canim ben krem olani aldim kremin daha yogun oldugunu söylediler ama yinede sen bilirsin
Slm canlarım ameliyatımı oldum şuan Ethica hastanesindeyim ameliyatım cok güzel geçmiş kalın deri biraz zorlamış ama süper oldu dedi Dr hepinize destek verdiğiniz için teşekkür ederim sabah çıkıyorum kaldığımız akrabada internet yok ant dönünce foto koyarım belki birazdan yüklerim
Kizlar kremi elmacik kemiklere gozaltlarina ve ustune sureceksiniz gozunuze kacirmayin yoksa gozler yaniyo :)))
Ben eczanede sordum, sakin göz altina sürme dediler :/ valla ne yapicami sasirdim...yüzüme sürmeye cesaret edemiyorum. cok hassas bi cildim var, cok cabuk sivilce cikabiliyor...ben yurtdisindayim, arnica jeli aldim fakat sürüp sürmemekte kararsizim :/ Günde kac kere sürmemiz gerekiyor bu jeli? aksam yatarken sürsek yeterlimi?
Kizlar kremi elmacik kemiklere gozaltlarina ve ustune sureceksiniz gozunuze kacirmayin yoksa gozler yaniyo :)))
Cnm evt oldum ameliyatımı tık ederim birtek ben vardım bugün ameliyat olan sorsaydın keşke sabah çıkıyorum
Pek fark yok hepsi ayni ben jelini aldim ve hic morarmadim ameliyattan sonra
Tşk ederim Canlarım şimdi bile küçük olmuş sanki güzel görünüyor gözüme
Tşk ederim Canlarım şimdi bile küçük olmuş sanki güzel görünüyor gözüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?