Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

gördüğüm kadarıyla dr. muhammet dilber çok beğenilmiş ve tavsiye ediliyor.
peki fiyatları nasıl, ben burun ucu estetiği yaptırmak istiyorumda.

Slm canlarım ameliyatımı oldum şuan Ethica hastanesindeyim ameliyatım cok güzel geçmiş kalın deri biraz zorlamış ama süper oldu dedi Dr hepinize destek verdiğiniz için teşekkür ederim sabah çıkıyorum kaldığımız akrabada internet yok ant dönünce foto koyarım belki birazdan yüklerim

Cnm evt oldum ameliyatımı tık ederim birtek ben vardım bugün ameliyat olan sorsaydın keşke sabah çıkıyorum

Ayy cok sevindim gecmis olsun canim oldu bitti simdi sabir donemin basladi

Gecmis olsun canim, insallah haftayada hayirlisiyla bende sira...Resimlerini bekliyoruz

Kizlar kremi elmacik kemiklere gozaltlarina ve ustune sureceksiniz gozunuze kacirmayin yoksa gozler yaniyo :)))

Ben eczanede sordum, sakin göz altina sürme dediler :/ valla ne yapicami sasirdim...yüzüme sürmeye cesaret edemiyorum. cok hassas bi cildim var, cok cabuk sivilce cikabiliyor...ben yurtdisindayim, arnica jeli aldim fakat sürüp sürmemekte kararsizim :/ Günde kac kere sürmemiz gerekiyor bu jeli? aksam yatarken sürsek yeterlimi?

Ben sabah aksam suruyodum bu arada gozaltina surmen gerek canim bana bisey olmadi herkes oyle kullandi o jeli anlamadim niye oyle demisler bitkisel bir krem zaten bir zarari olacagini sanmam cildine benimde sivilcelidir hassastir birsey olmadi canim ben yanaklarima bile surdum

Kizlar kremi elmacik kemiklere gozaltlarina ve ustune sureceksiniz gozunuze kacirmayin yoksa gozler yaniyo :)))

teşekkürler bnde pazartesi başladım ben sadece akşam sürüyorum neyse yarın sabh yine sürüyüm ben

Cnm evt oldum ameliyatımı tık ederim birtek ben vardım bugün ameliyat olan sorsaydın keşke sabah çıkıyorum

çok geçmiş olsun çok sevindim inş istediğin gb bir burun olur adını bilseydim soracaktım birde emin olamadım ki gidip sen kk daki ameliya mısında diyemedim eşim olmaz öyle dedi kan verdim çıktım akşam 7-8 arasıydı

Pek fark yok hepsi ayni ben jelini aldim ve hic morarmadim ameliyattan sonra

benimde jel sana sorup ona göre yeni alacktım

Tşk ederim Canlarım şimdi bile küçük olmuş sanki güzel görünüyor gözüme

ayy çok mutlu edici bişey nasıl ameliyat sonrası ağrı vs varmıydı

Ameliya gecmis olsun cnm arnica kremi göz alti ve elmacik kemiklerine sürebilirsiniz benim cildimde cok hassastir ama bi zarari yok zaten gözaltina sürülmeden etkisini nasil göstericek ama iyice kirpiklere yakin yerlere sürmeyin göze kacinca cok yakiyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…