Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ethcada ameliyat olanlar var sa bna yardmci olablrmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sehirdisi planlari yoksa doktor beyin hemen alabilirsin canim ben kendim belirlemistim simdiden gidip gorusmende yara var karar verirsen hizlandirir muhammet bey ameliyattan 1 gun veya 2 gun once tahliller yapiliyor veya ayni gun bile yapilabilir ertelemez muhammet bey

hastane nasil

ben agustos 20snde olucm ama bugunku hbrdn dolayi biraz endselym

birde ameliyat oncesi ve snrasi hakkinda bilgi almak istyrm mumkunse

ben agustos 20snde olucm ama bugunku hbrdn dolayi biraz endselym

Hangi haberden canim
Hastane idare eder anestezi uzmanlari cok iyi ameliyat ortami temiz dayim orada doktor zaten anestezi uzamnlarinin iyi oldugunu soyledi herkes ethicada oluyor zaten 1 gece kaliyorsun idare ediyorsun hemsireleri ilgili surekli buz getieiyorlar :))

hmm peki teşekkür ederm cnm

ameliyathane virusumu mikrobumu kapan ayagi kesilen kadni grdumde

siz memnun kaldinizmi

ameliyathane virusumu mikrobumu kapan ayagi kesilen kadni grdumde

Hee evet geniz eti ameliyati olmus bende okudum haberi uzuldum her ameliyatta risk var bilemeyiz ki o kizinda sanssizligi olmus ya

Bir problemim olmadi gunde 2 veya 3 burun ameliyati oluyo sonucta 1 gun kaliniyo 1 gun icin hastane icin fazla para vermek istemedim. Memnun kaldim.

Merhaba erkek kardeşimde burnunda eğrilik var yada yatıklık diyim yastıga yüz üstü yattıgında burun nasıl yatıyorsa yattıgınız yöne dogru kardesiminkide öyle bunu muhammet hoca düzeltebilir mi bide burun ucunda nasıl birde küçülmesinide istiyor. burnu bu şekilde ilk burun olmasını istedigi 2.si kendininki diğerleride profil anlarsınız zaten.

Bir problemim olmadi gunde 2 veya 3 burun ameliyati oluyo sonucta 1 gun kaliniyo 1 gun icin hastane icin fazla para vermek istemedim. Memnun kaldim.

tesekkur ederim yardimci oldugun icin

canım bende 16 gün önce ameliyat oldum ve bende de aks eğriliği vardı. yani burnum yüzümün ortasında değildi ve benim burnum kırıktı. burun ucumda kırıktan dolayı bi garip duruyodu. ve yamuk olan burnum maşallah kalem gibi oldu. bence muhammet dilber'e güvenebilirsin. ayrıca benim burnumun kırıklığı öyle bir iki senelik bişey değildi. 18 yıldır kırık, yamuktu. düşün yani kemik iyice o yamukluğa alışmıştı yani. ben memnun kaldım şuan baya şişlik olmasına rağmen beğeniyorum.

canım ben 16 gün önce ameliyat oldum muhammet beye. büyük ihtimalle burun şeklimiz aynıya yakın :) çünkü banada bu tarz yorumlar yapmıştı ve dedikleri doğruydu. çünkü ben aynada baktığımda burnum yüzümün ortasında değildi ve ucuda düşüktü. ama canım şunuda göz ardı etme, bütün burun estetiğinde risk var. ben çok araştırdım ve %5 bu ihtimal söz konusu. hocaya nasıl bir burun istediğini çok iyi anlatmalısın. senin ne istediğini bilemez sonuçta. ve gerçekten güvenebileceğin bi doktor. ayrıca ifadeni tabiki değiştirir. en önemlisi insanın bakışı değişiyo burun yapılınca. çünkü burun küçülünce gözler dahada açığa çıkıyo...

Son düzenleme:

ah canımm cok tesekkur ederim icimi rahatlattın. öncesi/sonrası resim ekleyebilir misin canım rica etsem? yada mesaj da atabilirsin. biliyorsun biraz sıkıntılı bu aşamalar ben yaptırmaya kararlıyım ama korkuyorum işte😞

canım bana özelden mailini yaz fotomu atayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…