sss_1 aks kayması nedir ilk kez duydum??
Kızlar herkese tekrar merhaba
Yıllardır şu konu başlığını ilk açıldığı günden beri takip ederim ederim, bayıldğım M.Dilber burunlarına yorumlar yaparım,
nihayet sanırım sıra bana geldi inşallah
Kızlar benim sadece eylülde bikaç gün boşluğum var, bu randevu ve ameliyat tarihi nasıl denk geliyor yardımcı olabilir misiniz? Yani görüşme + ameliyatı 2-3 gün içinde halletmem gerekiyor. Ameliyat gününü çok erteleyebiliyor mu doktor bey ??
off heyecan yaptım :))
ethcada ameliyat olanlar var sa bna yardmci olablrmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben agustos 20snde olucm ama bugunku hbrdn dolayi biraz endselym
Sehirdisi planlari yoksa doktor beyin hemen alabilirsin canim ben kendim belirlemistim simdiden gidip gorusmende yara var karar verirsen hizlandirir muhammet bey ameliyattan 1 gun veya 2 gun once tahliller yapiliyor veya ayni gun bile yapilabilir ertelemez muhammet bey
Hangi haberden canim
Hastane idare eder anestezi uzmanlari cok iyi ameliyat ortami temiz dayim orada doktor zaten anestezi uzamnlarinin iyi oldugunu soyledi herkes ethicada oluyor zaten 1 gece kaliyorsun idare ediyorsun hemsireleri ilgili surekli buz getieiyorlar :))
ameliyathane virusumu mikrobumu kapan ayagi kesilen kadni grdumde
siz memnun kaldinizmi
Bir problemim olmadi gunde 2 veya 3 burun ameliyati oluyo sonucta 1 gun kaliniyo 1 gun icin hastane icin fazla para vermek istemedim. Memnun kaldim.
Bir problemim olmadi gunde 2 veya 3 burun ameliyati oluyo sonucta 1 gun kaliniyo 1 gun icin hastane icin fazla para vermek istemedim. Memnun kaldim.
Merhaba erkek kardeşimde burnunda eğrilik var yada yatıklık diyim yastıga yüz üstü yattıgında burun nasıl yatıyorsa yattıgınız yöne dogru kardesiminkide öyle bunu muhammet hoca düzeltebilir mi bide burun ucunda nasıl birde küçülmesinide istiyor. Eki Görüntüle 1203023 burnu bu şekilde ilk burun olmasını istedigi 2.si kendininki diğerleride profil anlarsınız zaten.
canım ya ben gittim görüşmeye ama içime sinmedi ��
sinmedi derken doktor harika ama. neyse dur söylediklerini yazayım;
- burnunuzun kemik yapısı harika, deriniz mükemmel, kötü bir yanı yok sadece ucu düşük ama; aks var burnunuzda, %10 ileride kayma ihtimali var ama cok nadir olur ve de çeneniz burnunuz yapılınca ifadenizi değiştirebilir, buda nadir olur ama yüzünüz müsait.
yaa çok üzgünüm ben ne yapsam��
kızlar size bu tarz seyler soyledi mi? sorun yasadınız mı?
canım ben 16 gün önce ameliyat oldum muhammet beye. büyük ihtimalle burun şeklimiz benzermiş çünkü banada bu tarz yorumlar yapmıştı ve dedikleri doğruydu. çünkü ben aynada baktığımda burnum yüzümün ortasında değildi ve ucuda düşüktü. ama canım şunuda göz ardı etme, bütün burun estetiğinde risk var. ben çok araştırdım ve %5 bu ihtimal söz konusu. hocaya nasıl bir burun istediğini çok iyi anlatmalısın. senn ne istediğini bilemez sonuçta. ve gerçekten güvenebileceğin bi doktor. ayrıca ifadeni tabiki değiştirir. en önemlisi insanın bakışı değişiyo burun yapılınca. çünkü burun küçülünce gözler dahada açığa çıkıyo...
ah canımm cok tesekkur ederim icimi rahatlattın. öncesi/sonrası resim ekleyebilir misin canım rica etsem? yada mesaj da atabilirsin. biliyorsun biraz sıkıntılı bu aşamalar ben yaptırmaya kararlıyım ama korkuyorum işte😞
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?